- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.360
- 498
- Konu Sahibi Pembelii11
E zaten size cevap yazan üyede evinizin karsindaki bakkalın çırağı dememiş ki.Bahsettiğim kişi kocam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E zaten size cevap yazan üyede evinizin karsindaki bakkalın çırağı dememiş ki.Bahsettiğim kişi kocam
Siz hiç yanlışlıkla gaz çıkartmıyormusunuz ?Gurur kirici olduğunu hiç düşünmedim. O şekilde yaptıktan sonra nasıl devam edebilirdim.
Vajinal gaz demişsiniz kadın da kocamdan bahsediyorum ne vajinası demeye çalışıyorBen de kaybederim ki eşim de üzülür. Ama bu şekil bir tepki vermezdim. Çat diye sırtını dönüp uyumak ağır gelir insana
kadin esine ne yapmiş? bence esinin taviri yersiz.Ne mi yapmış? Çok basit bir şey mi yapılan? Aynısını eşiniz size yapsa ne düşünürsünüz?
aynen. cogu erkekler her seye tavir alir zatenBu tavrını hak edecek ne yaptım bilmiyorum o sebeple yazdım buraya
Vajinal gaz demişsiniz kadın da kocamdan bahsediyorum ne vajinası demeye çalışıyor![]()
Devam etmemenin de yolu yordamı var . Gaz çıkarttın - zevk vermiyorsun - ağır geldin - ter kokuyorsun şeklinde değil de farklı yumuşak bir şekilde ilişkiyi bitirmenin de yolları var , belli ki sizde şok a uğramışsınız ama eşiniz daha büyük şok yaşamışKaybettiğim için döndüm zaten gercekten devam edemezdim
Birsey söylemedi güldü bende o şekilde yaptimEşiniz yanlışlıkla yapmış olabilir . Kusura bakma ,pardon dese ben uzatmazdim . Direkt ölü taklidi yapıp uyumak da çok kırıcı değil mi ?
Bazı ameliyatlardan sonra yürüyüş yapıp ,gaz çıkarmanız isteniyor . Eşim elimden tutup bana destek olmuştu hatırlıyorum . Gaz benim için insanlık hali bir durum olmuş olabilir bilmiyorum![]()
Özür dilemek için konuşmak istedim tersleyip konuşmak istemediğini söylediBen sizin sosyal hayatımız yok demenize takıldım. Eşiniz yanlış anlamadıysam 2 işte çalışıyor rızkını çıkarmak için doğal değil mi sosyalliğin azalması. Eşinize karşı daha anlayışlı yaklaşabilirsiniz diye düşünüyorum. Ne bileyim ben de olsam eşinizin yerinde bana değer verilmiyor diye düşünüp üzülürdüm bu durumda özür dilenecek bir şey de yok bana kalırsa. Siz en başta konuştuğunuzda eşinize gidip özür dilediniz mi sonradan eşinizden özür bekliyorsunuz.
Bu düşüncelerim. Ama bazı arkadaşlar yaptığımın yanlış olduğunu savunmuşYerinizde olsam, ben de sevişmeye devam etmem. Ne yapıyorsun sen, hayvan mısın diye de iyice rezil ederim. Kırılan kırılsın, dikkatli olsun, ince davranmayı öğrensin. Hep biz onun duygularını düşüneceğiz, bizim hislerimiz yok mu?
Devamında da benle muhatap olmak istemiyorsa, olmasın. Kendi bilir.