Neden sürekli küsüyorsunuz küsme nedenleriniz nedir?merhaba arkadaşlar
çok mu kıskancım bilemedim. en ufak şeyden kocama küsmek geliyor içimden.
ama aslında çok seviyorum onu.
bir pisikoloğa mı gitmeliyim.
kocam da beni çok sever biliyorum. ama bazen öküzlük yapıyor.
ilişkimiz nasıl daha mutlu hale getirebilirim
bu tip sorunu olanlar var mı benim haricimde ?
git bana su getir mi?ben eşime sürekli sesimi yükselterek konuşuyorum. eşim uygun bir dille beni hep uyarıyor lütfen benimle alçak sesle konuş diye. ama bu lafı bile zoruam gidiyor. örneğin git bana su getir dediğimde çok yorgunum falan derse cinlerim tepeme geliyor
hipertiroidi olabilirsinben eşime sürekli sesimi yükselterek konuşuyorum. eşim uygun bir dille beni hep uyarıyor lütfen benimle alçak sesle konuş diye. ama bu lafı bile zoruam gidiyor. örneğin git bana su getir dediğimde çok yorgunum falan derse cinlerim tepeme geliyor
aynı erkek tepkileriben eşime sürekli sesimi yükselterek konuşuyorum. eşim uygun bir dille beni hep uyarıyor lütfen benimle alçak sesle konuş diye. ama bu lafı bile zoruam gidiyor. örneğin git bana su getir dediğimde çok yorgunum falan derse cinlerim tepeme geliyor
az önceki eşine yanlışlıkla yumruk atan erkek üyeyle bir yakınlığınız olabilir mi?nedense içimde öyle bir his uyandı
Esineben eşime sürekli sesimi yükselterek konuşuyorum. eşim uygun bir dille beni hep uyarıyor lütfen benimle alçak sesle konuş diye. ama bu lafı bile zoruam gidiyor. örneğin git bana su getir dediğimde çok yorgunum falan derse cinlerim tepeme geliyor
Gülüm adama ''git bana su getir de.'' sonrada öküzlük yapıyor kocam de oldu mu şimdi ama?merhaba arkadaşlar
çok mu kıskancım bilemedim. en ufak şeyden kocama küsmek geliyor içimden.
ama aslında çok seviyorum onu.
bir pisikoloğa mı gitmeliyim.
kocam da beni çok sever biliyorum. ama bazen öküzlük yapıyor.
ilişkimiz nasıl daha mutlu hale getirebilirim
bu tip sorunu olanlar var mı benim haricimde ?
Aynen ama kestiremedigim icin sesimi cikarmadimaz önceki eşine yanlışlıkla yumruk atan erkek üyeyle bir yakınlığınız olabilir mi?nedense içimde öyle bir his uyandı
Psikiyatriste git, sakinleştirici falan versinler. Öküzlük yapan o değil gibi görünüyor.ben eşime sürekli sesimi yükselterek konuşuyorum. eşim uygun bir dille beni hep uyarıyor lütfen benimle alçak sesle konuş diye. ama bu lafı bile zoruam gidiyor. örneğin git bana su getir dediğimde çok yorgunum falan derse cinlerim tepeme geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?