Normalde nasıl birisin sinir limisin.aslında eşimin ayakta olduğu sırada git bana sura getir demiştim. mutfağa doğru gidiyordu aslında.
ama yinede yanlış bir söyleyiş tarzı. işte ama benim sorunum tam burada başlıyor neden böyle konuşuyorum
sorunlumuyum nedir.ama çok seviyorum kocamı
O zaman bir doktora gidip tiroitlerinize baktırın tabi bunun yanı sıra başka belirtilerde olabilir.evet sinirliyim. haberleri bile izleyince bazen sinirleniyorum.
Pardon merak ettimben eşime sürekli sesimi yükselterek konuşuyorum. eşim uygun bir dille beni hep uyarıyor lütfen benimle alçak sesle konuş diye. ama bu lafı bile zoruam gidiyor. örneğin git bana su getir dediğimde çok yorgunum falan derse cinlerim tepeme geliyor
evet sinirliyim. haberleri bile izleyince bazen sinirleniyorum.
Git bana su getir degil bikere , Canjm su getirirmisin lütfen.ben eşime sürekli sesimi yükselterek konuşuyorum. eşim uygun bir dille beni hep uyarıyor lütfen benimle alçak sesle konuş diye. ama bu lafı bile zoruam gidiyor. örneğin git bana su getir dediğimde çok yorgunum falan derse cinlerim tepeme geliyor
Pardon merak ettim
Konunun başından kıskancım demediniz mi?
Bu yazdıklarınızın hangisi kıskançlık elinizi bardaktan filanmı kıskanıyorsunuz?
ben eşime sürekli sesimi yükselterek konuşuyorum. eşim uygun bir dille beni hep uyarıyor lütfen benimle alçak sesle konuş diye. ama bu lafı bile zoruam gidiyor. örneğin git bana su getir dediğimde çok yorgunum falan derse cinlerim tepeme geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?