kocamla sürekli küsüyoruz

Normalde nasıl birisin sinir limisin.

Bende bu aralar olur olmaz kırılıyorum.. Bu da hem beni hemde eşimi üzüyor.. bazen bende psikoloğa mi görünsem diyorum.. eşimi çok seviyorum hala da öyle oda beni seviyor ama artık gözyaşlarimi görmekten bıktı.. teseli vermiyor.. Ayrıca birde bebek isteğimiz var 4mil sayı ile.. zor günler geçirdik ve hala da geçiriyoruz bu konuda. Yurtdışından Türkiye ye gelin geldim yabancı bi ilde kalıyoruz eşimin işi dolayısıyla ne çevre be arkadaş ne akraba çok yalnız hissediyorum kendimi ailemi çok özlüyorum.. 17 ay oldu hala alışamadım. 24 yaşındayim biraz akıl verin tecrübeli hanımlar

Pardon merak ettim
Konunun başından kıskancım demediniz mi?
Bu yazdıklarınızın hangisi kıskançlık elinizi bardaktan filanmı kıskanıyorsunuz?

Hep küs hep küs... Bir gün o da bıkar artık ya da "Nasıl olsa barışacak" deyip bile bile her şeyi yapar.

Öyle her denene küserseniz hayatınızın yarısından çoğunu küs geçirirsiniz eşinizle.
Duyarsızlaşmayı öğrenin.
Karşınızdaki insanı da yıldırırsınız biryerden sonra.

haha
"Git bana su getir" mi?
Bir de surekli ses yukselterek konusmak?
Siz once nasil konusulmasi gerektigini ogrenin bence. Her seyin bir adabi vardir, su istemek kadar basit bir seyin de dahil. Degil koskoca adama, cocuga bile bu sekilde emredilmez. Kaf daginda goruyorsunuz kendinizi galiba.

Yoksa yakinda kalmaz sizin evlilik. O laflara yine sakin cevap veriyormus adam. Sert kayaya carpmamissiniz diye kendinizi kusursuz filan mi saniyorsunuz? Adam mi okuz olmus simdi? Hadi canim. Bence hic vakit kaybetmeden doktora gorunun. Ofke kontrolu filan ogrenebilirsiniz belki de bu yastan sonra saygi ogrenmek ne kadar kolay olur bilmem. Sizinki bariz saygisizlik cunku. Bir de adama kizmissiniz, saka gibi.

Git bana su getir degil bikere , Canjm su getirirmisin lütfen.

Esim bana , git bana su getir dese , kalk kendin al derim.

Biraz sakin ol... kendini frenle..

Canım hitap şeklin cok yanlış
Bi şey sölerken veya isterken soru eklerini kullanırsan karsındaki insandan hem saygı görürsün hemde saygı gösterirsn..
Bunlar ufak tefek gözükebilir ama inan cok önmli şeylerdir.. Sinirli olmanın sebebi rahtsızlık olabılıt.. Hormn testlerini yaptır birde psikolojık olarak destek al öadem.. Ama sunu söylim 2.5 yasına gırecek olan kızım bile anne su verirmisn dıyo dılının dondugunce.. Lütfen böle konusmayın bı bayana hıc yakısmıyo

biz bayanlar alınganızdır canım o kibar olsun sana aaaa
biz hep haklıyızzzz

Siz epey duygu karmasasi yasiyorsunuz sanirim konu sahibesi.
Kiskancmissiniz bir ornek gostermesenizde,sinirlisiniz,yuksek sesle konusuyorsunuz vs vs.
Esinize karsi uslubunuzu duzelterek ise baslayabilirsiniz.
Bu sekilde davranmaya devam ederseniz esiniz bunalip, kacacak delik arayacak tahminim!

konu büyük ihtimal fake gibi geldi bana ama git suyunu kendin al elin ayağın yokmu kırıkmı Allah Allah..

bağırmaya alıştırmayın eşinizi. her ne kadar şimdilerde alttan alsada bir gün eşinizde isyan bayraklarını çeker. o da sizin gibi davranmaya başlarsa işin içinden çıkamazsınız.eşinize karşı kibar olun derim.

Git bana Su getir!! Hmmmm... Biraz yavas sesle konusur musun diyor ve sen buna sinirleniyorsun.. hmmmm... Valla helal olsun , seni cekecek bi gariban bulmussun... Adamcagiza uzuldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…