kocamla sürekli küsüyoruz

Ne güzel işte eşin alttan almaya çalışıyormuş daha ne istiyorsun biraz sakinleş ve emir kipi kullanma. Eşinin uyarması da normal o sana sesini yükselterek konuşsa hoşuna gidermi?

ya kızlar böyle konusunca haklısınız ama banzen ruh halim cidden değişiyor :S
benim bir tatile ihtiyacım var sanırım

Sen adama git bana su getir diyorsun adamın zoruna gitmiyorda onun sana benimle alçak sesle konuş demesi mi zoruna gidiyor??? Kusura bakma ama fazla şımarık büyütülmüş olabilir misin?

"Git bana su getir" yok artık.
Adam yine iyi yorgunum diyormuş asıl onun çıldırması lazım bu lafından sonra.
Hatayı biraz kendinde ara. "Hayatım bana bir bardak su verir misin/verebilir misin?" desen adamın vereceği gelir en azından.

Erkek sandım sizi, sabah bir erkek konu açmıştıda git bana su getir deyince:))

ya kızlar böyle konusunca haklısınız ama banzen ruh halim cidden değişiyor :S
benim bir tatile ihtiyacım var sanırım
Tatil mi siz beyaz sarayda büyüdünüz heralde erkek değilseniz.. Tatile bence eşinizin ihtiyacı var, sizinde saygıya..

nazar değiyodur az oku üfle annem

nazara bende inanıyorum bi şirret komşumuz var kadının gözü hep üzerimizde. kaçta eve geldik kaçta evden çıktık

Git bana su getir , dersen tabii ki getirmez tatlim.
Herseyin bir soylenis tarzi vardir.
Hayatimm bana bir bardak su verirmisin? Dersen neden getirmesin?

Git bana su getir dersen adamda yorgunum der. Hayaaaaatımmm banada bir bardak verirmisin? Diye sırnaşa sırnaşa söylersen kul köle bile olabilir. İlişkinizin tek çıkarı tatlıdil benceee:-D

Eşiniz emir erinizmi de böyle istiyorsunuz suyunuzu.

Su isterken kullandığınız cümleyi geçiyorum, ben eşinizden nasılsu isteyebildiğinize takıldım. Sizin eliniz ayağınız yok mu? Suyunuzu kendiniz alamıyor musunuz?

Karşımdaki insan git bana su getir diyecek asla yerimden kalkman,annem ve babamdan bile duymadım bugüne kadar git su getir cümlesini hatayı biraz kendinizde arayın bence.

git bana su getir ne ya? Yorgunum dendiğine dua et bence. Değil eşin annen baban böyle bir emri kaldırmaz. Adamcağız haklı bi de sizi uygun dille uyarıyormuş. Bence eşin seni çok şımartmış buna rağmen küsüyorsan kendin bilirsin.

aslında eşimin ayakta olduğu sırada git bana sura getir demiştim. mutfağa doğru gidiyordu aslında.
ama yinede yanlış bir söyleyiş tarzı. işte ama benim sorunum tam burada başlıyor neden böyle konuşuyorum

sorunlumuyum nedir.ama çok seviyorum kocamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…