- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.093
- 598
hangi konudan bahsettiğini anlamadım. yeni üye oldum ben bu sorunumu sizle paylaşmak istedim
ben bir doktora gitcem kızlar
hangi konudan bahsettiğini anlamadım. yeni üye oldum ben bu sorunumu sizle paylaşmak istedim
ben bir doktora gitcem kızlar
ben eşime sürekli sesimi yükselterek konuşuyorum. eşim uygun bir dille beni hep uyarıyor lütfen benimle alçak sesle konuş diye. ama bu lafı bile zoruam gidiyor. örneğin git bana su getir dediğimde çok yorgunum falan derse cinlerim tepeme geliyor
Erkek sandım sizi, sabah bir erkek konu açmıştıda git bana su getir deyince:))ben eşime sürekli sesimi yükselterek konuşuyorum. eşim uygun bir dille beni hep uyarıyor lütfen benimle alçak sesle konuş diye. ama bu lafı bile zoruam gidiyor. örneğin git bana su getir dediğimde çok yorgunum falan derse cinlerim tepeme geliyor
Tatil mi siz beyaz sarayda büyüdünüz heralde erkek değilseniz.. Tatile bence eşinizin ihtiyacı var, sizinde saygıya..ya kızlar böyle konusunca haklısınız ama banzen ruh halim cidden değişiyor :S
benim bir tatile ihtiyacım var sanırım
Git bana su getir , dersen tabii ki getirmez tatlim.ben eşime sürekli sesimi yükselterek konuşuyorum. eşim uygun bir dille beni hep uyarıyor lütfen benimle alçak sesle konuş diye. ama bu lafı bile zoruam gidiyor. örneğin git bana su getir dediğimde çok yorgunum falan derse cinlerim tepeme geliyor
Git bana su getir dersen adamda yorgunum der. Hayaaaaatımmm banada bir bardak verirmisin? Diye sırnaşa sırnaşa söylersen kul köle bile olabilir. İlişkinizin tek çıkarı tatlıdil benceee:-Dben eşime sürekli sesimi yükselterek konuşuyorum. eşim uygun bir dille beni hep uyarıyor lütfen benimle alçak sesle konuş diye. ama bu lafı bile zoruam gidiyor. örneğin git bana su getir dediğimde çok yorgunum falan derse cinlerim tepeme geliyor
ben eşime sürekli sesimi yükselterek konuşuyorum. eşim uygun bir dille beni hep uyarıyor lütfen benimle alçak sesle konuş diye. ama bu lafı bile zoruam gidiyor. örneğin git bana su getir dediğimde çok yorgunum falan derse cinlerim tepeme geliyor
kızlar haklısınız utandım kendimden resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?