Arkadaslar bizim soyle huyumuz var iyiyken cok cok iyiyiz ama tartisirken is cigirindan cikiyor. O bagirdigi icin bende bagiriyorum. Dun bi avm ye gittik orda tartisma basladi sonra ben gittim arabaya oturdum biraz sonrada bu geldi arabanin icinde bagris çağrıs. Neyse ordan baska bi yere gittik dönüşte tekrar baska biseyden kavga çıktı. Eve geldik hic konusmadim ayri bi odada oturdum whatsapp dan yazmis biseyler sabah cevap verdim biraz ordan yazistik. Gel konusalim dedi yok dedim seninle konusarak anlasamiyoruz o yuzden konusmama karari aldim dedim. Biseyi bahane etti benim oldugum odaya geldi yine ayni konular acildi yine tartisildi. Bi de en onemlisi benim esimde sanirim asagilik kompleksi var. Bi de surekli ayni seyleri soyler yani her kavgada tartismada hep ayni seyi soyler. Ben hep benim dedigim olsun diyomusum onu dinlemiyomusum. Kazandigin parayi basima kaliyosun der ama haddinden fazla mudahale ettigi icin ve her tartismada ev islerine yardim etmeyi biraktigi icin bende bunu gundeme getiriyorum bana yaptigi seyi anlasin diye. Yoksa ikimizdede kurus kalmiyo yani ikimizde eve harciyoruz. Calisan ve her zaman dik duran bi karisi oldugu icin eziklik mi yasiyo acaba da surekli bu tarz seyler soyluyo diye dusunuyorum. Normalde kavga sirasinda kendini kaybeder siddet de kullanirdi ama bi defa sikayetci oldum ondan sonra birakti. Simdi sadece ağız dalasi ama bagira bagira. Ben gercekten boyle ufak tefek seyler yuzunden surekli tartismakran cok sıkıldım. Bosansam mi diye de dusunmuyo degilim. Cunku surekli ayni surekli tartisma artik cok biktim.
Benim en merak ettigim konu budur.Şiddet yüzünden şikayetçi oldunuz sonra birbirinizin yüzüne nasıl bakabildiniz?? Şiddeti affettikten sonra diğerlerini de Affedersiniz, o bağırdıkça siz bağırmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?