Siz bu evlikte mutlumusunuz peki?
Tabi ki cogu zaman mutluyum dedigim gibi iyi zamanlarimiz cok iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bu evlikte mutlumusunuz peki?
Haklilik payiniz var belki degismisimdir.Eşiniz devamlı aynı şeyleri tekrar ediyorsa kulak ardı etmeyin, anlamaya çalışın.
Bir dikleşme var eşinize karşı demekki. Demekki çalıştığınızı yuzune vuruyorsunuz.
Maalesef ki bazı kadınlar çalışmayı hazmedemez ve çok değişir belki farkında olmadan sizde de bir değişiklik olmuştur.
O bağırdığında bir defa olsun bağırmayıp alttan alsanız gerçekten anlamaya çalışsanız belkide çok şey değişir.
Ev işleri elbette ki ortak olmalı. Köle değilsiniz siz. Fakat bunu bile anlatmanın ince bir yolu vardır.
Önce yardım ediyorsa ve kesmişse vardır bir nedeni?
Arkadaslar bizim soyle huyumuz var iyiyken cok cok iyiyiz ama tartisirken is cigirindan cikiyor. O bagirdigi icin bende bagiriyorum. Dun bi avm ye gittik orda tartisma basladi sonra ben gittim arabaya oturdum biraz sonrada bu geldi arabanin icinde bagris çağrıs. Neyse ordan baska bi yere gittik dönüşte tekrar baska biseyden kavga çıktı. Eve geldik hic konusmadim ayri bi odada oturdum whatsapp dan yazmis biseyler sabah cevap verdim biraz ordan yazistik. Gel konusalim dedi yok dedim seninle konusarak anlasamiyoruz o yuzden konusmama karari aldim dedim. Biseyi bahane etti benim oldugum odaya geldi yine ayni konular acildi yine tartisildi. Bi de en onemlisi benim esimde sanirim asagilik kompleksi var. Bi de surekli ayni seyleri soyler yani her kavgada tartismada hep ayni seyi soyler. Ben hep benim dedigim olsun diyomusum onu dinlemiyomusum. Kazandigin parayi basima kaliyosun der ama haddinden fazla mudahale ettigi icin ve her tartismada ev islerine yardim etmeyi biraktigi icin bende bunu gundeme getiriyorum bana yaptigi seyi anlasin diye. Yoksa ikimizdede kurus kalmiyo yani ikimizde eve harciyoruz. Calisan ve her zaman dik duran bi karisi oldugu icin eziklik mi yasiyo acaba da surekli bu tarz seyler soyluyo diye dusunuyorum. Normalde kavga sirasinda kendini kaybeder siddet de kullanirdi ama bi defa sikayetci oldum ondan sonra birakti. Simdi sadece ağız dalasi ama bagira bagira. Ben gercekten boyle ufak tefek seyler yuzunden surekli tartismakran cok sıkıldım. Bosansam mi diye de dusunmuyo degilim. Cunku surekli ayni surekli tartisma artik cok biktim.
Disarda insanlarin duyacagi yerlerde bagirmadi arabada tartistikHayir neden bagiriyosunuzki?
Biri bagirdimi digeri susun en azindan , ayrica disarda bagirarak tartismak hic hos degil ...
Disarda insanlarin duyacagi yerlerde bagirmadi arabada tartistik![]()
Haklilik payiniz var belki degismisimdir.
Biraz tahammul seviyemin azaldigini hissediyorum
Bosannayi en son plana atip sorunlarinizi cozumleme yoluna gidin gerekirsr pskolojik destek alin .Tabi ki cogu zaman mutluyum dedigim gibi iyi zamanlarimiz cok iyi
Ya evet huyumu biliyorum ama napıyım sezsiz sakin bi kadın olamıyorumama siz biraz diklenen birine benziyorsunuz bence. ne demiş eskiler biri sinirliyken biri susacak.
terapiste gitmeyi ben de çok istiyorum ama eşimi ikna edemedim. her zamanda açık açık söylüyorum terapiye gidelim senin öfke kontrolün yok diyorum ama anlamadı henüz.İletişim probleminiz var , evlilik terapisi alabilirsiniz.Daha fazla tüketmeden herşeyi.Ailenizde söylesin , neden korkuyorsunuz anlamadım.
kazançlarımız arasında çok fark yok azcık onunki benimkinden fazla.Kac yillik evlisiniz yaslariniz kac bir de esiniz ile sizin kazanciniz arasinda fark var mi
Bunlari merak ettim cvp verirseniz oneride bulunmk daha kolay olur
Esiniz bagormaktan yorulana kadar bagirsin. Birakin kendi haline.
Sakinlesince guzelce konusun derim.
Ben de ilk yillarimizda kavgaya kavga ile cvp veriyordum dilimi tutamayip avazim ciktigi kadar bagiriyordum.
Kendimi tutamiyorum diyerek
belki de daha kotuye goturuyordum tartismayi.
Zamanla susmayi ogrendim
O da bagirmamayi
Simdi evde hic ses yukselmez
Diklenmekten vazgecin
Asagilik kompleksi varsa azicik yuceltin.
Kendini degerli hissettin. O zaman da tartismalar azalir.