- Konu Sahibi Minicik_cattt
-
Engellenince anlarsın bu konuşma tarzınıUzaktan davulun sesi hoş gelir diyenler olacak ama bacım sende konya ovası gibisin maşşallah
Uzaktan davulun sesi hoş gelir diyenler olacak ama bacım sende konya ovası gibisin maşşallah
Zenginlik ile aldatılmayı affetmenin ilgisi ne ?Alısmiş kudurmustan beterdir, hadi zengin olsa bi nebze aldatilmayi affersin anlarim da adamin borclari varmis zaten ama aileninde durumu kotu iki ucu pislik ama sen barismak istiyosun kalbinin sesini dinle birdahakine aklin basina gelir.
Bak ben çok daha zor durumlardayim ama kesin konuşmamakla birlikte açık ve net söylüyorum 7 sinde neyse 70 de odur. Boşan demek kolay ama surekli aynı şeyleri yaşamanın da kendini mutsuz etmeninde anlamı yok . Herşeyden önce çocuğun inan sürekli ayrıl barış durumundan etkilenir ve onada gelecekte ki ailesi ve aile kavramı bu şekilde işler. En iyisi güzellikle konuş eğer bitirmek istiyorsan. Ve sadece anne babalık rollerimiz var bundan sonra de. Gerekirse anne baba olarak çocuğun için görüş. Ama İnan ddeğişmez Yalvarir, özür diler ama yöntem değiştirir sana hissetirmez gene yapacağını yapar. Kendin mutsuz olduktan sonra çocuğunda mutsuz olur. O yüzden ekonomik olarak kendini yükte hissetme bir şekilde asılır. Nafaka tazminat vesaire . Ki aldatma olduğu için tazminat alabilirsin. Eğer üzerinde ev varsa konut olarak kullanmak için talep edebiliyorsunuz sanırım . Annenle anlasamama durumu sana kalmış . Annedir birsekilde yine bağrına basar . Biraz alttan al anneni . Sende annesin anlarsın . O yüzden çok canını sıkma o konuda.merhaba arkadaşlar.okadar kararsızımki size danışmak istedim.10yıllık evliyim bi çocuğum var 10yaşında.eşimin çocuğum 2yaşındayken ayrı bir telefonunu yakaladım benden saklı başka bir hat kullanıyormuş.o ara barlara gidip duruyordu arkadaşlarıyla.affettim.bi sitede kadın arkadaş aradığını bile yakaladım affettim.1yıl önce ise bir dul bayanla flörtleşiyormuş onuda yakaladım.affetmedim dava falan açtım fakat intihar etmek istedi ağladı kapımda yattı süprizler yaptı yine affettim.affettim ama eskisi gibi olamadım.bu arada çalışmaya başladım.eşimin işleri iyi gitmede zaten hep bi borcumuz vardı oraya buraya ödüyorduk.ben çalıştığım için özgüvenim arttı ve asla boyun eğmeyen bi yapıya sahip oldum.en ufak bişeyde sesimi yükseltip kestirip atmaya başladım sonra eşim dayanamadı bu sefer o davasını açtı.şuan ayrıyız ben annemdeyim.evide kapttık.fakat bikaç ay önce ev tuttu işime yakın sevgililer gününde süprizler falan filan.mumlar güller romantiklik diz boyu.haftanın 3günü çocuğumu okuldan babası alıyor Allahı var çocuğuna çok düşkün.ne istiyosa en iyisini yapar.şimdi size şunu sormak istiyorum sizce devammı etmeliyim ayrılmalımıyım.ayrılmak çok zor diyorlar.dul kalmaktan annemle ileride anlaşamamaktan çok korkuyorum.ileride eşimin hayatına biri girerse çocukla işgilenmemesindende korkuyorum.annemin kirasını bile abim ödüyor.bende asgari ücretle geçiniyorum.korkularım bunlar lütfen boşananlar yada halimi anlayanlar bana akıl verirseniz çok sevinirim
Evet herkes aynısını söyledi hepsi aynı.fakat annesi babası boşanmış çocuklara bakıyorum yani 2.evliliğim olsa çocuğum nasıl kabul eder adam bi bağırsa ben dünyayı yakarım diyorum.babası evlense eskisi gibi ilgi alaka olmaz bundan eminim olanıda görmedim çocuk için okadar zorki hep bunlar aklıma geliyor tabi sizin dediğinizde doğru bi ayrıl bi barış çocuk çok etkileniyorBak ben çok daha zor durumlardayim ama kesin konuşmamakla birlikte açık ve net söylüyorum 7 sinde neyse 70 de odur. Boşan demek kolay ama surekli aynı şeyleri yaşamanın da kendini mutsuz etmeninde anlamı yok . Herşeyden önce çocuğun inan sürekli ayrıl barış durumundan etkilenir ve onada gelecekte ki ailesi ve aile kavramı bu şekilde işler. En iyisi güzellikle konuş eğer bitirmek istiyorsan. Ve sadece anne babalık rollerimiz var bundan sonra de. Gerekirse anne baba olarak çocuğun için görüş. Ama İnan ddeğişmez Yalvarir, özür diler ama yöntem değiştirir sana hissetirmez gene yapacağını yapar. Kendin mutsuz olduktan sonra çocuğunda mutsuz olur. O yüzden ekonomik olarak kendini yükte hissetme bir şekilde asılır. Nafaka tazminat vesaire . Ki aldatma olduğu için tazminat alabilirsin. Eğer üzerinde ev varsa konut olarak kullanmak için talep edebiliyorsunuz sanırım . Annenle anlasamama durumu sana kalmış . Annedir birsekilde yine bağrına basar . Biraz alttan al anneni . Sende annesin anlarsın . O yüzden çok canını sıkma o konuda.
İkinci evliliğin olsa daha temkinli olursun canını sıkma . İlla evlilik olcak gibi bir durum yok ama evleneceğin kişiyede evlenirsen bunu empoze edersin . Çocuğun herşeyden once. Bunlara takılma ekonomik durum skntiliysa düzelt. Aranızda sevgi kalmadıysa bitir . Varsa bile değişmeyeceğini unutma teraziye yasattiklari ve tekrar yaşanacaklari koy öyle karar ver derim. Göz yaşı iç parçalar . Ciğerini acitma eğer acittiysa.Evet herkes aynısını söyledi hepsi aynı.fakat annesi babası boşanmış çocuklara bakıyorum yani 2.evliliğim olsa çocuğum nasıl kabul eder adam bi bağırsa ben dünyayı yakarım diyorum.babası evlense eskisi gibi ilgi alaka olmaz bundan eminim olanıda görmedim çocuk için okadar zorki hep bunlar aklıma geliyor tabi sizin dediğinizde doğru bi ayrıl bi barış çocuk çok etkileniyor
Çok acıttı çok eskisi gibi zaten olmuyo yapamıyorum haklısınız boşu boşuna düzen bozmaya değmezİkinci evliliğin olsa daha temkinli olursun canını sıkma . İlla evlilik olcak gibi bir durum yok ama evleneceğin kişiyede evlenirsen bunu empoze edersin . Çocuğun herşeyden once. Bunlara takılma ekonomik durum skntiliysa düzelt. Aranızda sevgi kalmadıysa bitir . Varsa bile değişmeyeceğini unutma teraziye yasattiklari ve tekrar yaşanacaklari koy öyle karar ver derim. Göz yaşı iç parçalar . Ciğerini acitma eğer acittiysa.
"Dul kalmak" bu tabir hoş değil bence.. eşinden ayrılan denir genelde de...merhaba arkadaşlar.okadar kararsızımki size danışmak istedim.10yıllık evliyim bi çocuğum var 10yaşında.eşimin çocuğum 2yaşındayken ayrı bir telefonunu yakaladım benden saklı başka bir hat kullanıyormuş.o ara barlara gidip duruyordu arkadaşlarıyla.affettim.bi sitede kadın arkadaş aradığını bile yakaladım affettim.1yıl önce ise bir dul bayanla flörtleşiyormuş onuda yakaladım.affetmedim dava falan açtım fakat intihar etmek istedi ağladı kapımda yattı süprizler yaptı yine affettim.affettim ama eskisi gibi olamadım.bu arada çalışmaya başladım.eşimin işleri iyi gitmede zaten hep bi borcumuz vardı oraya buraya ödüyorduk.ben çalıştığım için özgüvenim arttı ve asla boyun eğmeyen bi yapıya sahip oldum.en ufak bişeyde sesimi yükseltip kestirip atmaya başladım sonra eşim dayanamadı bu sefer o davasını açtı.şuan ayrıyız ben annemdeyim.evide kapttık.fakat bikaç ay önce ev tuttu işime yakın sevgililer gününde süprizler falan filan.mumlar güller romantiklik diz boyu.haftanın 3günü çocuğumu okuldan babası alıyor Allahı var çocuğuna çok düşkün.ne istiyosa en iyisini yapar.şimdi size şunu sormak istiyorum sizce devammı etmeliyim ayrılmalımıyım.ayrılmak çok zor diyorlar.dul kalmaktan annemle ileride anlaşamamaktan çok korkuyorum.ileride eşimin hayatına biri girerse çocukla işgilenmemesindende korkuyorum.annemin kirasını bile abim ödüyor.bende asgari ücretle geçiniyorum.korkularım bunlar lütfen boşananlar yada halimi anlayanlar bana akıl verirseniz çok sevinirim
Aynen kararınızı verin siz hiçbir şeye aldırmayın . Benim ailemde boşandı inanın anneme teşekkür ettim bizdede aldatma vardı yalanlar . Küçüktuk gerçi dayak falan da vardı anneme . Neyse karar sizin nasıl mutluysaniz öyle yaşayın hayat kısa yarın birşey gelse başınıza yanınızdami olur . Yoksa gene birilerini aranmaya başlar. Kendinize yetiyorsaniz ki eminim sevgi kalmamıştır. Aldatmış çünkü ne yaparsaniz yapın aklıniza gelecek. Soluk üstüne sökük tutmanın yama üstüne yama yapmanın sizden başkasını yaralamiycanizi bilin. Çocuğunuz olduğu için direk boşan demek kimseye düşmez bence çünkü çocuk olunca tek yön düşünmek imkansız hak veriyorum size. Siz her yönden dusunmussunuz zaten ama kendinizi de incitmeyecek bir karar verin derim. Umarım mutlu olursunuz.Çok acıttı çok eskisi gibi zaten olmuyo yapamıyorum haklısınız boşu boşuna düzen bozmaya değmez
Akıl verip ban yemeye geldimmerhaba arkadaşlar.okadar kararsızımki size danışmak istedim.10yıllık evliyim bi çocuğum var 10yaşında.eşimin çocuğum 2yaşındayken ayrı bir telefonunu yakaladım benden saklı başka bir hat kullanıyormuş.o ara barlara gidip duruyordu arkadaşlarıyla.affettim.bi sitede kadın arkadaş aradığını bile yakaladım affettim.1yıl önce ise bir dul bayanla flörtleşiyormuş onuda yakaladım.affetmedim dava falan açtım fakat intihar etmek istedi ağladı kapımda yattı süprizler yaptı yine affettim.affettim ama eskisi gibi olamadım.bu arada çalışmaya başladım.eşimin işleri iyi gitmede zaten hep bi borcumuz vardı oraya buraya ödüyorduk.ben çalıştığım için özgüvenim arttı ve asla boyun eğmeyen bi yapıya sahip oldum.en ufak bişeyde sesimi yükseltip kestirip atmaya başladım sonra eşim dayanamadı bu sefer o davasını açtı.şuan ayrıyız ben annemdeyim.evide kapttık.fakat bikaç ay önce ev tuttu işime yakın sevgililer gününde süprizler falan filan.mumlar güller romantiklik diz boyu.haftanın 3günü çocuğumu okuldan babası alıyor Allahı var çocuğuna çok düşkün.ne istiyosa en iyisini yapar.şimdi size şunu sormak istiyorum sizce devammı etmeliyim ayrılmalımıyım.ayrılmak çok zor diyorlar.dul kalmaktan annemle ileride anlaşamamaktan çok korkuyorum.ileride eşimin hayatına biri girerse çocukla işgilenmemesindende korkuyorum.annemin kirasını bile abim ödüyor.bende asgari ücretle geçiniyorum.korkularım bunlar lütfen boşananlar yada halimi anlayanlar bana akıl verirseniz çok sevinirim
Eşinizi 3 kez aldatsanız o sizi affedecekse, dönün geri. Hani daha ne bekliyorsunuz? İnanın eşine çocuğuna o kadar düşkün adam aldatmaz. Kuşkusuz yılların alışkanlığı var ama adamın istediği maalesef siz değilsiniz, eski rahatı. Çocuk az parayla büyür ama mutsuz anneyle çok daha zor büyür.merhaba arkadaşlar.okadar kararsızımki size danışmak istedim.10yıllık evliyim bi çocuğum var 10yaşında.eşimin çocuğum 2yaşındayken ayrı bir telefonunu yakaladım benden saklı başka bir hat kullanıyormuş.o ara barlara gidip duruyordu arkadaşlarıyla.affettim.bi sitede kadın arkadaş aradığını bile yakaladım affettim.1yıl önce ise bir dul bayanla flörtleşiyormuş onuda yakaladım.affetmedim dava falan açtım fakat intihar etmek istedi ağladı kapımda yattı süprizler yaptı yine affettim.affettim ama eskisi gibi olamadım.bu arada çalışmaya başladım.eşimin işleri iyi gitmede zaten hep bi borcumuz vardı oraya buraya ödüyorduk.ben çalıştığım için özgüvenim arttı ve asla boyun eğmeyen bi yapıya sahip oldum.en ufak bişeyde sesimi yükseltip kestirip atmaya başladım sonra eşim dayanamadı bu sefer o davasını açtı.şuan ayrıyız ben annemdeyim.evide kapttık.fakat bikaç ay önce ev tuttu işime yakın sevgililer gününde süprizler falan filan.mumlar güller romantiklik diz boyu.haftanın 3günü çocuğumu okuldan babası alıyor Allahı var çocuğuna çok düşkün.ne istiyosa en iyisini yapar.şimdi size şunu sormak istiyorum sizce devammı etmeliyim ayrılmalımıyım.ayrılmak çok zor diyorlar.dul kalmaktan annemle ileride anlaşamamaktan çok korkuyorum.ileride eşimin hayatına biri girerse çocukla işgilenmemesindende korkuyorum.annemin kirasını bile abim ödüyor.bende asgari ücretle geçiniyorum.korkularım bunlar lütfen boşananlar yada halimi anlayanlar bana akıl verirseniz çok sevinirim
Aynen kararınızı verin siz hiçbir şeye aldırmayın . Benim ailemde boşandı inanın anneme teşekkür ettim bizdede aldatma vardı yalanlar . Küçüktuk gerçi dayak falan da vardı anneme . Neyse karar sizin nasıl mutluysaniz öyle yaşayın hayat kısa yarın birşey gelse başınıza yanınızdami olur . Yoksa gene birilerini aranmaya başlar. Kendinize yetiyorsaniz ki eminim sevgi kalmamıştır. Aldatmış çünkü ne yaparsaniz yapın aklıniza gelecek. Soluk üstüne sökük tutmanın yama üstüne yama yapmanın sizden başkasını yaralamiycanizi bilin. Çocuğunuz olduğu için direk boşan demek kimseye düşmez bence çünkü çocuk olunca tek yön düşünmek imkansız hak veriyorum size. Siz her yönden dusunmussunuz zaten ama kendinizi de incitmeyecek bir karar verin derim. Umarım mutlu olursunuz.[/
Allah razı olsun ben bunları okudukça yaptığım yanlışı daha iyi götüyorum ve cesaretleniyorum iyiki yazdınız banada bir ışık tuttunuz.etrafımdakiler herp söyler senin gibi bi kadın sldatılırmı diye ama güzellik temizlik namus kavramı hiç ilgilendirmedi eşimi.o anca ne istiyosa onu yaptı ve ben değerimi anlıcam kendime saygı duymayı cesaretli olmayı artık her zaman kendi kendime söylicem çok teşekkürederim
Tamam teşekkürederim kesinlikle yazıcamBunaldıkça boğuldulca muallakta kaldıkça yazın ki yalnız olmadığınızı güçlü olduğunuzu unutmayın
Bakmazsa kendiniz bakarsınız. Düşündüğünüzden daha güçlüsünüz ama farkında değilsinizEvet ama insanın kendi evi kendi düzeni gibi olmuyor çok zor inanın ileride ya çocuğuna bakmazsa diye kafaya takıyorum
Haklısınız herkes öyle diyo senin gibi bir insan nasıl umutsuz olabiliyor diyo.dün akşamda konuştuk olmıcağını söyledim ve bitirdikBakmazsa kendiniz bakarsınız. Düşündüğünüzden daha güçlüsünüz ama farkında değilsiniz
Çünkü kadınsınız siz.
Evet mutlu değildim.ama çalışmaya başladığımda çocuğuna düşkün olmaya başladı önceden okadar boş vakti vardıki şimdi üstüne yıktım ve evcimen oldu.çalışınca sanki saygısı arttı bana karşı ama benim tahammülüm kalmadı en ufak bişeyde patlıyorum ve kavga çıkıyor.annemle bekarken çok anlaşamazdım.şuan bana destek oluyor ama bir yandan hacca gidicem diyor bu çocuk nasıl büyücek bunu düşünüyorum benEşinizi 3 kez aldatsanız o sizi affedecekse, dönün geri. Hani daha ne bekliyorsunuz? İnanın eşine çocuğuna o kadar düşkün adam aldatmaz. Kuşkusuz yılların alışkanlığı var ama adamın istediği maalesef siz değilsiniz, eski rahatı. Çocuk az parayla büyür ama mutsuz anneyle çok daha zor büyür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?