Kocammı annemmi?

Eşiniz boşanma davası açmıştı
Anne evinize geri dönmüştünüz
Kaldıgınız yerden devam edin adam çapkınlık yapacak yer olarak simdi sizi seçmiş sizi sizinle aldatıyor
Flörtleşiyor resmen güller mumlar...

Alısmiş kudurmustan beterdir, hadi zengin olsa bi nebze aldatilmayi affersin anlarim da adamin borclari varmis zaten ama aileninde durumu kotu iki ucu pislik ama sen barismak istiyosun kalbinin sesini dinle birdahakine aklin basina gelir.
Zenginlik ile aldatılmayı affetmenin ilgisi ne ?

Bak ben çok daha zor durumlardayim ama kesin konuşmamakla birlikte açık ve net söylüyorum 7 sinde neyse 70 de odur. Boşan demek kolay ama surekli aynı şeyleri yaşamanın da kendini mutsuz etmeninde anlamı yok . Herşeyden önce çocuğun inan sürekli ayrıl barış durumundan etkilenir ve onada gelecekte ki ailesi ve aile kavramı bu şekilde işler. En iyisi güzellikle konuş eğer bitirmek istiyorsan. Ve sadece anne babalık rollerimiz var bundan sonra de. Gerekirse anne baba olarak çocuğun için görüş. Ama İnan ddeğişmez Yalvarir, özür diler ama yöntem değiştirir sana hissetirmez gene yapacağını yapar. Kendin mutsuz olduktan sonra çocuğunda mutsuz olur. O yüzden ekonomik olarak kendini yükte hissetme bir şekilde asılır. Nafaka tazminat vesaire . Ki aldatma olduğu için tazminat alabilirsin. Eğer üzerinde ev varsa konut olarak kullanmak için talep edebiliyorsunuz sanırım . Annenle anlasamama durumu sana kalmış . Annedir birsekilde yine bağrına basar . Biraz alttan al anneni . Sende annesin anlarsın . O yüzden çok canını sıkma o konuda.

Evet herkes aynısını söyledi hepsi aynı.fakat annesi babası boşanmış çocuklara bakıyorum yani 2.evliliğim olsa çocuğum nasıl kabul eder adam bi bağırsa ben dünyayı yakarım diyorum.babası evlense eskisi gibi ilgi alaka olmaz bundan eminim olanıda görmedim çocuk için okadar zorki hep bunlar aklıma geliyor tabi sizin dediğinizde doğru bi ayrıl bi barış çocuk çok etkileniyor

İkinci evliliğin olsa daha temkinli olursun canını sıkma . İlla evlilik olcak gibi bir durum yok ama evleneceğin kişiyede evlenirsen bunu empoze edersin . Çocuğun herşeyden once. Bunlara takılma ekonomik durum skntiliysa düzelt. Aranızda sevgi kalmadıysa bitir . Varsa bile değişmeyeceğini unutma teraziye yasattiklari ve tekrar yaşanacaklari koy öyle karar ver derim. Göz yaşı iç parçalar . Ciğerini acitma eğer acittiysa.

Çok acıttı çok eskisi gibi zaten olmuyo yapamıyorum haklısınız boşu boşuna düzen bozmaya değmez

"Dul kalmak" bu tabir hoş değil bence.. eşinden ayrılan denir genelde de...

Çok acıttı çok eskisi gibi zaten olmuyo yapamıyorum haklısınız boşu boşuna düzen bozmaya değmez
Aynen kararınızı verin siz hiçbir şeye aldırmayın . Benim ailemde boşandı inanın anneme teşekkür ettim bizdede aldatma vardı yalanlar . Küçüktuk gerçi dayak falan da vardı anneme . Neyse karar sizin nasıl mutluysaniz öyle yaşayın hayat kısa yarın birşey gelse başınıza yanınızdami olur . Yoksa gene birilerini aranmaya başlar. Kendinize yetiyorsaniz ki eminim sevgi kalmamıştır. Aldatmış çünkü ne yaparsaniz yapın aklıniza gelecek. Soluk üstüne sökük tutmanın yama üstüne yama yapmanın sizden başkasını yaralamiycanizi bilin. Çocuğunuz olduğu için direk boşan demek kimseye düşmez bence çünkü çocuk olunca tek yön düşünmek imkansız hak veriyorum size. Siz her yönden dusunmussunuz zaten ama kendinizi de incitmeyecek bir karar verin derim. Umarım mutlu olursunuz.

Akıl verip ban yemeye geldim
Eşinizi en az 4 kez aldatın ve özür dileyin. Her defasında affetsin sizi.
Şartlar esitlensin önce sonra oturur konuşursunuz.
Sizin icin sorun yok o belli, eşiniz için de sorun yoksa mutlu mesut yaşarsınız

Eşinizi 3 kez aldatsanız o sizi affedecekse, dönün geri. Hani daha ne bekliyorsunuz? İnanın eşine çocuğuna o kadar düşkün adam aldatmaz. Kuşkusuz yılların alışkanlığı var ama adamın istediği maalesef siz değilsiniz, eski rahatı. Çocuk az parayla büyür ama mutsuz anneyle çok daha zor büyür.

Bunaldıkça boğuldulca muallakta kaldıkça yazın ki yalnız olmadığınızı güçlü olduğunuzu unutmayın

Evet mutlu değildim.ama çalışmaya başladığımda çocuğuna düşkün olmaya başladı önceden okadar boş vakti vardıki şimdi üstüne yıktım ve evcimen oldu.çalışınca sanki saygısı arttı bana karşı ama benim tahammülüm kalmadı en ufak bişeyde patlıyorum ve kavga çıkıyor.annemle bekarken çok anlaşamazdım.şuan bana destek oluyor ama bir yandan hacca gidicem diyor bu çocuk nasıl büyücek bunu düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…