Kocammı annemmi?

Evet banada öyle geliyor kira borçlar tek başına yapamıyor zaten ağzınıza sağlık

Bence yatak odanda yakalayana kadar affet ne var yani
Bide bu adama karşı annem mi kocam mı diyor adam dedim pardon

Denenmişi deneme canın çok yanar.

Şuan kıymete bindin, aynı eve gir altı aya varmadan yine aynı haller....

Su dul kelimesinden nefret ediyorum. Bosaninca dul kalinmiyor. Bosaninca bekar olunuyor. Bekarim. Bir de oglum var. Bosaninca hayat o kadar da zor degil. Hatta daha huzurlu ve mutlu ve de ozgur...
Adamin zaten borclari varmis. Adamla sirf asgari ucretle calisiyorum diye bir araya geleceksen, yine borc odeyeceksin. Iki gule tav olmak da beynimizde var sanirim ancak sen zaten defalarca denemissin, defalarca aldatilmissin. Mumlarla pisman oldugunu saniyorsan yanilirsin. Ya parasi bitmistir ya da bosluktadir. Olesiye sevse seni kaybetmeyi goze alamazdi. Sevgi kirintilariyla mi avunacaksin?
Bosaninca ciftler bosaniyor, babalik bitmiyor bu arada.

Mumlarlar avunurmuyum hiç arkadaşlarıda çağırmış herkesin içinde ters davrandım diye herkes onu tuttu birde.görseniz suç bende oldu.onunkisi çıkar ilişkiside olabilir bilemiyorum fakat eline para geçti malımızı ortadan böldük gitti hemen ev tuttu beni çağırdı mesela borçlarını ödeyip başkalarıyla eğlenebilirdi bunu yapmadığı için kafam karıştı açıkçası

başkalarını da çağırmıştır hastalık kaparsın

Kafan neden karisiyor ki? Defalarca ayni seyleri yasamissin. Kisi degisir mi? Herkesin ne dusundugunu de bosver. Yasadiklarini sadece sen bilirsin. Seni bu kadar onursuzkastiran, aldatan adam iki mum aldi diye iyi mi oldu simdi milletin gozunde. Millet varsin iyi bilsin...
Bir daha asla eskisi gibi olamayacaksiniz bir defa...ve omur boyu suphelerle yasayacaksin... deger mi? Azicik gec gelse neredeydin? Azicik telefonu mesgul olsa kimle konusuyordun? ....deger mi bunlara... bir gun degil iki gun degil... bir omur bunlari yasayacaksin...guven bittiyse hersey biter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…