- 25 Şubat 2019
- 171
- 57
- 13
- 40
- Konu Sahibi Minicik_cattt
-
Evet banada öyle geliyor kira borçlar tek başına yapamıyor zaten ağzınıza sağlıkArkadaşım siz sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Boşanmak, her çocukta,sizdeki gibi eziklik duygusu oluşturmuyor.
Boşandığınız zaman ezik olacağından korktuğunuz evladınız,babasının durmadan annesini aldattığı bir evlilikte acaba hangi duyguları hissedip,babasını nasıl modeller?
Aldatılmayı kabul eden annesine,büyüyüp aklı erdiğinde,ne kadar saygı duyar?
Bunları düşünüyor musunuz?
Hayat ve mesleki tecrübem bana,
kocanızın maddi sıkıntıda olduğunu ve bir çıkış yolu olarak sizinle barışmak istediğini söylüyor.
Yaa aynen öyle kaç yıl evli kaldınızAldatma sorumsuzluk çocuklarımızla ilgilenmeme
Çalışıyorum çok şükürCalisiyormussun.. annene mecbur degilsin kocani sevmiyorsan ayri ev tutup cikabilirsin.. cocugumla ilgilenmez diye dusunup bosanmamazlik yapma, o kendi bilecegi is.
Oyunculuk yeteği güçlü demekki.O değil ağlayıp zırlaması benim kaamı karıştırıyo
Yaa aynen öyle kaç yıl evli kaldınız
Tamam onu diyorum ben de çalışıyormuşşun demek istedimÇalışıyorum çok şükür
Sağolun Allah razı olsunTamam onu diyorum ben de çalışıyormuşşun demek istedim
Hakkinda hayirlisi
Evet zaten evlilik terapistinede gittik kalktı kadına dediki karım benimle ilgilenmezse ben tekrar aldatırım dedi dengesiz yapıya sahip
Evet annemde dedi zaten birdaha gidersen kapım kapalı ya çeneni tutup kabul ediceksün yada yanımda yaşıcaksınDenenmişi deneme canın çok yanar.
Şuan kıymete bindin, aynı eve gir altı aya varmadan yine aynı haller....
Bana bi abide dedi bir adam ağlamaktan utanmıyorsa herkesin içinde ağlıyorsa o adama güvenilmezOyunculuk yeteği güçlü demekki.
Nasıl yakaladınız ben hep telefonda yakaladım18 yıl.
Oğlum 20 yaşına kızım 10 yaşına girecek
Mumlarlar avunurmuyum hiç arkadaşlarıda çağırmış herkesin içinde ters davrandım diye herkes onu tuttu birde.görseniz suç bende oldu.onunkisi çıkar ilişkiside olabilir bilemiyorum fakat eline para geçti malımızı ortadan böldük gitti hemen ev tuttu beni çağırdı mesela borçlarını ödeyip başkalarıyla eğlenebilirdi bunu yapmadığı için kafam karıştı açıkçasıSu dul kelimesinden nefret ediyorum. Bosaninca dul kalinmiyor. Bosaninca bekar olunuyor. Bekarim. Bir de oglum var. Bosaninca hayat o kadar da zor degil. Hatta daha huzurlu ve mutlu ve de ozgur...
Adamin zaten borclari varmis. Adamla sirf asgari ucretle calisiyorum diye bir araya geleceksen, yine borc odeyeceksin. Iki gule tav olmak da beynimizde var sanirim ancak sen zaten defalarca denemissin, defalarca aldatilmissin. Mumlarla pisman oldugunu saniyorsan yanilirsin. Ya parasi bitmistir ya da bosluktadir. Olesiye sevse seni kaybetmeyi goze alamazdi. Sevgi kirintilariyla mi avunacaksin?
Bosaninca ciftler bosaniyor, babalik bitmiyor bu arada.
başkalarını da çağırmıştır hastalık kaparsınMumlarlar avunurmuyum hiç arkadaşlarıda çağırmış herkesin içinde ters davrandım diye herkes onu tuttu birde.görseniz suç bende oldu.onunkisi çıkar ilişkiside olabilir bilemiyorum fakat eline para geçti malımızı ortadan böldük gitti hemen ev tuttu beni çağırdı mesela borçlarını ödeyip başkalarıyla eğlenebilirdi bunu yapmadığı için kafam karıştı açıkçası
Kafan neden karisiyor ki? Defalarca ayni seyleri yasamissin. Kisi degisir mi? Herkesin ne dusundugunu de bosver. Yasadiklarini sadece sen bilirsin. Seni bu kadar onursuzkastiran, aldatan adam iki mum aldi diye iyi mi oldu simdi milletin gozunde. Millet varsin iyi bilsin...Mumlarlar avunurmuyum hiç arkadaşlarıda çağırmış herkesin içinde ters davrandım diye herkes onu tuttu birde.görseniz suç bende oldu.onunkisi çıkar ilişkiside olabilir bilemiyorum fakat eline para geçti malımızı ortadan böldük gitti hemen ev tuttu beni çağırdı mesela borçlarını ödeyip başkalarıyla eğlenebilirdi bunu yapmadığı için kafam karıştı açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?