eşim şidete eyilimi olan bir insan her kavgada silaha sarılır yani beni yılarca büyle korkutu
intihar edeceğini falan süyledi şimdi ise bana aileme zarar vereceğinden korktuğum için aileme anlatmıyorum çünkü onları karıştırırsam onlara zarar vereceğini biliyorum medyada gürüyoruz hep polis eski eşini ve ailesini katl eti diye yılar ünce çok yakın arkadaşım eşi tarafından üldürüldü bu olay benim psikolojimi alt üst eti yani korkuyorum sağlıklı düşünemiyorum o admda yapıyo yapacağını
Eşin polis mi canım.CADIARZU
senin yazdıklarından çıkardığım kadarıyla planını yapmışsın zaten .biraz bekleyip ortam hazırlayıp öyle yüzleşeceksin eşinle sanırım.bence de en doğrusu bu bi zorluktan diğerine geçmenin anlamı yok.bekle ailen maddi olarak hazır olsun sen kendini geliştir kendine yet ondan sonra ne yapcaksan yap.Allah sabır versin canım .(eşin polsmiş en azından i geliri var çok şükür yani işsiz olsa durum dahda vahimdi)
anlatınca bende kıza üzüldüm . . .
yalancının önde gideniymiş eşiniz. . kızı elde etmk için elinden gelen bütün yalanları sıralamış.
kızcağızda inanmış. nasıl araştırabilrdi nette tanıdığı birini. . .
Allah yardımcınız olsun . hakkınızda hayırlısı ne ise o olur inşallah
19 yaşında bir kızın koca herifle ne işi olur anlamıyorum
off kınamaya korkuyorum,benimde çocuğum var
20 yıl sonra neler olacak kimbilir
senin yazdıklarından çıkardığım kadarıyla planını yapmışsın zaten .biraz bekleyip ortam hazırlayıp öyle yüzleşeceksin eşinle sanırım.bence de en doğrusu bu bi zorluktan diğerine geçmenin anlamı yok.bekle ailen maddi olarak hazır olsun sen kendini geliştir kendine yet ondan sonra ne yapcaksan yap.Allah sabır versin canım .(eşin polsmiş en azından i geliri var çok şükür yani işsiz olsa durum dahda vahimdi)
şakamı bu eşin 19 yaşında biriylemi yazışıyor ..eşiniz sübyancımı sizin????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?