Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erkeğin cimrisimi olur yaa o nee öyle erkeği sepetle gitsiin döverim bn o ne öyle karı gibi erkek dediğin savuracak kadın dediğin tutacak sistematik bi durum
benim eşimde yerine göre cimridir hakkını yedirmez asla.önceden daha çok önem verirdi paraya benim sayemde biraz düzeldi.tabi parasının kıymetini ildiği için bazı şeylere daha çabuk sahip olabiliyorsunuz ev araba vs.eger savurgan olsaydı bunların hiçbirini aile desteği olmadan yapamazdı.
Yeni evliydim 35 tl ye bir kazak aldım kavga çıkardı. Ne gerek varmış. 2.5yıllık evliyken atandım allahtan. Şimdi kredi kartımı o ödüyor. Bu ay tektaş aldım kendimi ödüllendirdim. Maaşımı almak için 40 takla atıyor, yemezler oooh sefam olsun. Şu iki buçuk yılın acısını çıkarayım da gerisini düşünürüz