Nasıl olsa evi toplayan var.neden toplasınkiSelam arkadaşlar bu aralar eşimle aramız limoni yahu adam hiçbirşeye yardım etmiyor 7/24 temizlik yapsam yetişemiyorum arkamı döndüğüm an biyere bişey oluyor kırk sefer dedim kirli çorabını kirliye at diye yok atmıyor zaten yapı olarak sinirli ve bıt Bıt insanım bu pasaklılığına dayanamıyorum bi çay demlemiş demlerken heryere çay dökmüş eşim bekar hayatı yaşamış bi insan o zamanlardan tanışıyoruz yani bırakın çayı saçım dökülüyo diye saçımı toplamamı söylerdi şimdi böyle yapması zoruma gidiyor insanı keriz yerine koyar gibi
Aksine ilk zamanlar yardım ederdi çoçuk olduktan sonra fark ettim hiçbirşeye yardımcı olmuyor asıl şimdi destege ihtiyacım varken aslında temizlikten kastım benim yaptığımı korusa onada razıyımİlk zamanlarda herşeyi ben yaparım diyerek hepsini kendi üzerinize görev haline getiren siz miydiniz peki ?
Önceden titizmiydiSelam arkadaşlar bu aralar eşimle aramız limoni yahu adam hiçbirşeye yardım etmiyor 7/24 temizlik yapsam yetişemiyorum arkamı döndüğüm an biyere bişey oluyor kırk sefer dedim kirli çorabını kirliye at diye yok atmıyor zaten yapı olarak sinirli ve bıt Bıt insanım bu pasaklılığına dayanamıyorum bi çay demlemiş demlerken heryere çay dökmüş eşim bekar hayatı yaşamış bi insan o zamanlardan tanışıyoruz yani bırakın çayı saçım dökülüyo diye saçımı toplamamı söylerdi şimdi böyle yapması zoruma gidiyor insanı keriz yerine koyar gibi
Anneleri suçlamayalım lütfenBu düzelecek bir sey degil. Çok sevgili annesi böyle büyütmüş çünkü. Aman altın pipili oğulları 1 bardak kaldırmasınlar sofradan. Pipiye bir şey olur mazallahül azim.
Geçekten çok titiz temiz biriydi yani korkardım evleninince ayak uyduramam dieÖnceden titizmiydi
Benim eşim de öyle eskiden yardım ederdi artık ite kaka söyleye söyleye zorla yaptırıyorum.İmkanınız varsa yardımcı alınAksine ilk zamanlar yardım ederdi çoçuk olduktan sonra fark ettim hiçbirşeye yardımcı olmuyor asıl şimdi destege ihtiyacım varken aslında temizlikten kastım benim yaptığımı korusa onada razıyım
Nerde Bee canım evi anca idare ediyoruz yine şükürler olsunBenim eşim de öyle eskiden yardım ederdi artık ite kaka söyleye söyleye zorla yaptırıyorum.İmkanınız varsa yardımcı alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?