Sağ olsun eşim keyfi yerinde se yemek de yapar evi de süpürür o yüzden üzerine bu konuda gitmiorum çok dağınık ama soylendikce toparlamaya çalışıyor alıştık artık birbirimize bu da yeter bana hakkını yiyemem yinedeSelam arkadaşlar bu aralar eşimle aramız limoni yahu adam hiçbirşeye yardım etmiyor 7/24 temizlik yapsam yetişemiyorum arkamı döndüğüm an biyere bişey oluyor kırk sefer dedim kirli çorabını kirliye at diye yok atmıyor zaten yapı olarak sinirli ve bıt Bıt insanım bu pasaklılığına dayanamıyorum bi çay demlemiş demlerken heryere çay dökmüş eşim bekar hayatı yaşamış bi insan o zamanlardan tanışıyoruz yani bırakın çayı saçım dökülüyo diye saçımı toplamamı söylerdi şimdi böyle yapması zoruma gidiyor insanı keriz yerine koyar gibi
Yanlis teknikler uygulanmis olabilir. O zamanlarda bu kadar cok kaynak yoktu bilgiye ulasmak kolay degildi. Bir çocuğun ogrenmemesi mümkün degil çünkü. Ozel egitimle otizmli çocuklara bile neler neler öğretiliyor.Küçüklüğünden beri zaten 13 yaşında.Yatağı toplatmaya çalışmakla başladık hala daha o aşamadayız bi ilerleme kaydedemedik
evli olmadığınn nasıl da belliiiiiiyardım ne münasebet? yardım etmek nasıl bir laf? ev işleri bunlar, ortak yaşadığınız evinizin işleri. ortaklaşa yapmalısınız. tek bir kişiye yüklenmemeli ki yardım etsin. leş gibi kirli çoraplarını kirli sepetine değil sağa sola atan, bir çay demlemeyi, koymayı beceremeyen tipleri koca diye alıp bunları yaşamanıza üzülüyorum yahu. koskoca adamla evlenmiş olmanız gerekirdi, oğlan çocuğuyla değil. bunların zihniyetine göre kadın hizmetçidir, nokta. değişmez. bu sorunu çözmek için geç kaldınız.
Sizi gözden çıkarmış bence kendini artık o eve ait görmüyor olabilir bence
Şimdi doğru söylemek gerekirse benim en büyük yanlışım bağırarak konuşmak sinirlenince tutamıyorum kendimi çayı öyle görünce daha yeni yıkamadan gelen halıda gözüm döndü niye toplamadın döktünde dedim oda sen yapsaydın o zaman kocana çayı diyo çıldırcam sanki ona çay demle dedimYani sizin kocanızın ki biraz şımarıklık. Dökmüşsün, orayı toplayabilir misin deyince de mi toplamıyor?
Ben söyleye söyleye alıştırdım maşallah her işi yapıyor, en baştan nasıl alışsa öyle gidiyorSelam arkadaşlar bu aralar eşimle aramız limoni yahu adam hiçbirşeye yardım etmiyor 7/24 temizlik yapsam yetişemiyorum arkamı döndüğüm an biyere bişey oluyor kırk sefer dedim kirli çorabını kirliye at diye yok atmıyor zaten yapı olarak sinirli ve bıt Bıt insanım bu pasaklılığına dayanamıyorum bi çay demlemiş demlerken heryere çay dökmüş eşim bekar hayatı yaşamış bi insan o zamanlardan tanışıyoruz yani bırakın çayı saçım dökülüyo diye saçımı toplamamı söylerdi şimdi böyle yapması zoruma gidiyor insanı keriz yerine koyar gibi
Maşallah diyelimSağ olsun eşim keyfi yerinde se yemek de yapar evi de süpürür o yüzden üzerine bu konuda gitmiorum çok dağınık ama soylendikce toparlamaya çalışıyor alıştık artık birbirimize bu da yeter bana hakkını yiyemem yinedeyemek yaparken mutfağı batirdigi gibi toplayıp yıkıyor
Keşke hukuk da sizinle ayni dili konuşsaydı. Karısı ev işleri yapmayan bir adam karısından boşanabilirmiş bu durumu kusur göstererek.yardım ne münasebet? yardım etmek nasıl bir laf? ev işleri bunlar, ortak yaşadığınız evinizin işleri. ortaklaşa yapmalısınız. tek bir kişiye yüklenmemeli ki yardım etsin. leş gibi kirli çoraplarını kirli sepetine değil sağa sola atan, bir çay demlemeyi, koymayı beceremeyen tipleri koca diye alıp bunları yaşamanıza üzülüyorum yahu. koskoca adamla evlenmiş olmanız gerekirdi, oğlan çocuğuyla değil. bunların zihniyetine göre kadın hizmetçidir, nokta. değişmez. bu sorunu çözmek için geç kaldınız.
şanslıymışsınn o zamann.ben alamadımm vallaaa.ama ev işi yapmadığım zaman da aldırmayanından buldumm ben deee buna da şükürrrr
Bu yola baş koydum yaptırcam yada böyle vıdı vıdı duyacak herzaman bendenBenim eşim yemek yapmayı sever evde olduğunda yemek ondadır canlarım Fransız balkon zorlandığım için o siler perdelerimi takar çocuğa bakar bazende evi süpürür yapmak istemediği zamanlar dinelin başına verin eline süpürgeyi supursun bezi verin silsin hayat müşterek diyerekten girin lafa yaptırana kadar yılmayın
Bu işin inşallahı maşallahı yok.Maşallah diyelim
Valla ben o dökülen çaydan sonra değil de, “sen yapsaydın kocana çayı” lafından sonra çıldırırdım. Terbiyesiz.Şimdi doğru söylemek gerekirse benim en büyük yanlışım bağırarak konuşmak sinirlenince tutamıyorum kendimi çayı öyle görünce daha yeni yıkamadan gelen halıda gözüm döndü niye toplamadın döktünde dedim oda sen yapsaydın o zaman kocana çayı diyo çıldırcam sanki ona çay demle dedim
Şaşırdık:)Keşke hukuk da sizinle ayni dili konuşsaydı. Karısı ev işleri yapmayan bir adam karısından boşanabilirmiş bu durumu kusur göstererek.
Teşekkürler sabredin belki oda size yardımcı olurMaşallah diyelim
Yok bence o kadar da değilSizi gözden çıkarmış bence kendini artık o eve ait görmüyor olabilir bence
Ayy çok güldüm valla haklısınız maleseffYa adam daha öz bakımdan eksik daha üstünden çıkardığını atması gereken yeri bilmiyor
Adam pis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?