- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.106
- 1.123
Sizi gözden çıkarmış bence kendini artık o eve ait görmüyor olabilir benceGeçekten çok titiz temiz biriydi yani korkardım evleninince ayak uyduramam die
Ne zamandan beri iş yaptırmaya çalışıyorsunuz?Anneleri suçlamayalım lütfenBi bomba da bende var katiyyen bir iş yaptıramıyorum evlenirsen karın seni çekmez diyorum evlenmiycem diyip kurtuluyor.Hangi yolu denediysem başaramadım.Ruhu tembel tek umudum zamanla kendini düzeltmesi içten gelmezse dışarıdan olmuyor.
İşini yapmayı bırakın ki mecbur kendi halletsin.Anneleri suçlamayalım lütfenBi bomba da bende var katiyyen bir iş yaptıramıyorum evlenirsen karın seni çekmez diyorum evlenmiycem diyip kurtuluyor.Hangi yolu denediysem başaramadım.Ruhu tembel tek umudum zamanla kendini düzeltmesi içten gelmezse dışarıdan olmuyor.
O zaman yine de pes etmeyin az da olsa yapsın elini tamamen çekmesin.Bi soğuyup rahata iyice alışırsa hiç toparlayamazsınız.Nerde Bee canım evi anca idare ediyoruz yine şükürler olsun
Ben ona orayı burayı temizle demiyorum ama biraz derki toplu olmasını bekliyorum iki yaşında zıpır bi bebeğim var zaten bütün gün onun arkasındayım ama yetişemiyorum sadece korusa yeter banaİş yapsada yemek yapsada Kadınlar gibi temiz ve dikkatli yaPamayabilirler, bunu kabul etmiyorsanız yaptırmayın zaten, ben çalışırken eşim yapar o çalışırken ben yaparım. Ama ben evdeysem o işten gelince hadi iş yap demem.
Yok hani demişsiniz ya bir çay demledi onuda dökerek yapmış diye ona istinaden söyledimBen ona orayı burayı temizle demiyorum ama biraz derki toplu olmasını bekliyorum iki yaşında zıpır bi bebeğim var zaten bütün gün onun arkasındayım ama yetişemiyorum sadece korusa yeter bana
Küçüklüğünden beri zaten 13 yaşında.Yatağı toplatmaya çalışmakla başladık hala daha o aşamadayız bi ilerleme kaydedemedikNe zamandan beri iş yaptırmaya çalışıyorsunuz?
Anlatmak istediğimi özetlemişsinizYani insan bir şeyleri dökebilir ama toplasın yani mesela çayı döküyor görüyor sonra normal normal gidiyor mu? Bu pislik işte
Çoraplarını da kirli sepetine atsın bunu yapmayan insan da normal değil
mesela bu temizliğe yardım etmek değil kendisiyle alakalı olan işleri yapmak
Kendi çıkardığı çorabı kirli sepetine atmaktan aciz
Bana bunlar normal gelmiyor.
Canım ben ev hanımıyım 2 yaşında çoçugum var 1 tane eşim saat 4 5 suları evdeÇorabını kirli sepetine atmak falan yardım değil yalnız. Olması gereken şey bu. Nereye atılır ki başka? Siz çalışıyor musunuz? Eşiniz uzaktan çalışmıyorsa kacta geliyor işten?
E geç kalmışsınız.Küçüklüğünden beri zaten 13 yaşında.Yatağı toplatmaya çalışmakla başladık hala daha o aşamadayız bi ilerleme kaydedemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?