- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
Yani benim babam normalde katiyyyenn iş yapmaz, mümkün değildir ama bu sene annem şehir dışında olduğu için bir süre yalnız kaldık kendisiyle.
Dünyada kendisinden daha beceriksiz bir kişi varsa onun da ben olduğumu anlayan babam yer de sildi, kendi çapında yiyecek bir şeyler de hazırladı. Meğersem annem her şeyini yaptığından hiç gerek duymamış şimdiye kadar. Ben bilmem deyip aradan çekilmiş.
Benim silmelerimi 'off bak burada hep lekeler kalmış' diyerek beğenmediğinden ya da dilimlediğim domatesi bile yamuk yumuk bulduğundan kendi yaptı her şeyi.
Bana gelince halim böyle nolacak bilmiyorum
Temizlik iyi kötü bir şekilde halledilir anneme de yardım ederim evde ama yemek elimden asla gelmiyor. Bıçak tutmayı bile bilmiyorum. Annem hiç öğretmedi sen karışma ben yaparım diyerek. Şimdi de öğrenemiyorum.
Dünyada kendisinden daha beceriksiz bir kişi varsa onun da ben olduğumu anlayan babam yer de sildi, kendi çapında yiyecek bir şeyler de hazırladı. Meğersem annem her şeyini yaptığından hiç gerek duymamış şimdiye kadar. Ben bilmem deyip aradan çekilmiş.
Benim silmelerimi 'off bak burada hep lekeler kalmış' diyerek beğenmediğinden ya da dilimlediğim domatesi bile yamuk yumuk bulduğundan kendi yaptı her şeyi.
Bana gelince halim böyle nolacak bilmiyorum