- 24 Ekim 2019
- 8.066
- 49.263
- 548
Aynen işte bu tam da "hayat müşterek" örneğievet demek istediğim bu .misafir gelecekse çoğu yemeği yaparr.evi de ben toparlarımmm .mesela yarın arabanın muayenesi var ona gidecek saatler sürecek .e eve gelince süpürge yap nasıl derim.bir sonraki gün de benim arabamı götürecek adammm.virüs riskini alıyorrrr bi sürü kağıt kürek işiyle uğraşıyor.ben de güzel bir müzik eşliğinde süpürge vileda yapacağımmm.bana dese ki al arabanı banane kendin götürrrrr valla çok bozulurdummmmm.ev işlerini düzene bindirince 2 saate bitiyor 2 saat de yemek ortalık toparlama 4 saat günlük çalışma rutinimmm
Adam musluğu tamir edebiliyor bense yerleri silebiliyorum. Ondan bir de ekstra yer silmesini beklemiyorum.
Birkaç ay önce ev taşıdık. Covidden dolayı bunalmışlık, çocuklar, ev işi temizlik yeni düzen derken yorulduğumu hissettim. Ama baktım adam benden beter. Evdi tapuydu emlaktı, camcı kapıcı duvarı boyası tesisatı perdecisi arabası vergisi algısı tamiri
Bir gün çok yorulduğunu hissetmiş acımıştım kendisine

Evet ben de 3 çocuk temizlik ve 2 kap yemekle yoruluyorum ama benimkisi en azından dediğiniz gibi birkaç saat sürüyor, kendi insiyatifimde tamamen ve evden çıkmadan hallediyorum.
Karşılıklı anlayış önemli.
Evimiz yaşam alanımız herkes üzerine düşeni yapsa şefkatle...