Kocanız size küfür etse ne yaparsınız?

evet baktım gercektn pahalıymıs... deniz manzaralı olanlar 1500 TL gibi.ve evin ici de okadar güzel degil,ama manzarasııı süpperrr

okadar verdikten sonra borca girip taksitle öderdim

maltepe ve kartal sahil kenarları pendikten niye daha uygun?? ben sandım ki uzklastıkca fiyatlar da düşüyor

Canım dıyourm ya benım bınada bıle 1,150 kıralar.Pendık sayfıye yerı gıbıdır bıde sahıle cok yakın carsısı alısverıs merkezlerı hastanesı eczanesı postanesı pastanesı herseyı elının altında oyuzdendır bıde kurtkoye nazaran daha rahat bı yerdır askılıyla dolassan ole tacız eden cıkmaz pek ama ıste e-5 ın ustune cıktınmı her ılcede baslıyo ucuzluk dolayısıyla kultur sevıyesı dusuk ve gerı kafalı adamlar yasıyo oralarda rahat edemeyebılırsın ozmaan sende manzaralı olan yerlerı deılde carsı ıcınde kucuk ama temız bı ev bakıcaksın.pendık dogu mahallesı ve batı mahallesı dıye arat .Kartaldansa maltepe sahıl kısmı daha ıyıdrı ama e 5 ustu oranında kotu basıbuyuk e 5 ustu oluo

VAR canım bu buldugun eve 250 metre uzakta bır cocuk yuvası var ooo bırsuru var ya dert o olsun ama sen zaten evden yapıcan ısını verme cocukları yuvaya once duzenını kur bakalım paran yetıcekmı edıcekmı ..bak gercekten bosanmayı becerebılırsen yapabılırsen ınan kendı annenın bıle sana saygısı bakısı degısıcek sana ya cocukların bıle bızım ezık bı annemız var demıcek yarın obur gun

bu sokagın basında market var buyuk burası pendık burnu dıye gecıyor ama ev 5 kat asansorsuz o sıkıntı olmasın bıde mutfagı karanlık heralde bu ayrıntıları atlama hastanede ıkı dakıka mesafede postane 6 dakıka:) carsı 5 dakıka:)

ev güzel aslında fiyatı da uygun :) ama asansor olmaması cok kötü :&

tesadüfe bak :D gelirsin artık bir çayımı içmeyeee

bugn eşim geldi hic birsey de demedi (gitme,özür dilerim gibisndn).. seviniyrm o birsey demeyince benim icim daha rahat oluyor. hesaplarımızı ayırdık. yarın da evimizi ayırıcaz. ben pendik maltape istiyrm dedi o da diyor ki bana yakın olsun.. o bagcılar esenler gib bi yerde oturcakmıs... hemen taşınmamaya karar verdim.. 2 3 hafta daha durcam.. ev aricam o sürecte.. üstümden kocaman bir yük kalktı yaaa

ev güzel aslında fiyatı da uygun :) ama asansor olmaması cok kötü :&

tesadüfe bak :D gelirsin artık bir çayımı içmeyeee

bugn eşim geldi hic birsey de demedi (gitme,özür dilerim gibisndn).. seviniyrm o birsey demeyince benim icim daha rahat oluyor. hesaplarımızı ayırdık. yarın da evimizi ayırıcaz. ben pendik maltape istiyrm dedi o da diyor ki bana yakın olsun.. o bagcılar esenler gib bi yerde oturcakmıs... hemen taşınmamaya karar verdim.. 2 3 hafta daha durcam.. ev aricam o sürecte.. üstümden kocaman bir yük kalktı yaaa

yuduuum başladın yıne kocam bole dıyo kocam sole dıyo dıye heee.yav onaneymıs bosandıktan sonra nerde oturucagından ıstıyosa gelır gorur cocuklarını fızandada olsa ne ısı var kocanın burnunun dıbındeee.bıde bısey demeyınce sevındım dıosun sana ıftıra atsa bıle bosanmak ıstemenın arkasında baska sebeplker var senın dıye ıyıce kinlenmen lazım adama sen kalkmıs ne dıyosun?yarında evımızı ayırıcaz dıosun sonrda 2 3 hafta daha evde olucam dıosun

yuduuum başladın yıne kocam bole dıyo kocam sole dıyo dıye heee.yav onaneymıs bosandıktan sonra nerde oturucagından ıstıyosa gelır gorur cocuklarını fızandada olsa ne ısı var kocanın burnunun dıbındeee.bıde bısey demeyınce sevındım dıosun sana ıftıra atsa bıle bosanmak ıstemenın arkasında baska sebeplker var senın dıye ıyıce kinlenmen lazım adama sen kalkmıs ne dıyosun?yarında evımızı ayırıcaz dıosun sonrda 2 3 hafta daha evde olucam dıosun

yok cnm o gitti dün gece gelmedi bugün sadece üstüne degistirmeye geldi yarın da esyalarını alcak gidicek .. ama ben 2-3 hafta kalırım derken en fazla 3 hafta süre verdim kendime o sürecte ev bulcam.. 1 haftada bulursam 1 haftada giderim ne işim var benim başakşehirde daha
bu arada nekadar nafaka ödemesi gerekir bilginiz var mı

"kocam bana simdiye kadar 10 keez el kaldırdı.. ve kıyasladıgım zaman herseferinde daha kötü. tabiki coook üzülüo ama iş işten gecti
ben kendi ayaklarımın üstüne cok iyi durabilirim ama yinede boşanmadım.. cünkü diger huyları cok iyi.. evde bana ara sıra yardım eder, yemek yapar , anlayışlıdır,gün incersinde sevgi sözleri eksik etmez,benle gezmeyi sever ve ogullarımız...
kendimi bu sekilde hep kandırdım...

ama ben bu evlilign yürümiycegini düşünoyrm... cünkü bana kesin yine el kaldırcaktır ilerde.. ve ozmn bn kesin boşanırım artık ... evlilgmz yürümicekse simdiden bitirim daha iyi diyorum...
ayrılırsam da cok üzülücem.. sanki ilerde pişman olucam nekadar iyi biriydi fln dicem gibime geliyor..

kısacası su anda affetmek istiyorum ayrılmak da istemiyorum ama ilersi icin iyi seyler görmüyorum.. yani bana vurmaya devam ederse yada aldatırsa ( ben hamileyken bi kere aldatmıstı) kesin boşanıcam"

diğer huyları iyi derken temizlik yemek yapmasını, istedigimi alması yapması, benimle gezmeyi sevmesini, 3 yıldır bir yere gittigi yok hep aynı evdeyiz cünkü birlikte calısıyıroz evden ticaretle ugrasıyoruz, gece hayatı yok, düzenli sevdigini söyler falan filan... küfür diger anlattıgım kötü seylerin yanında kücük kalır tabiki...
ama ben kendimi boşanmaya hazırladığım için konuları acıyorum. Cünkü insan yaşamadan anlamaz , ama gerçektn öyle hemen gidilmiyor.. hatta erkekler KADIN SUÇLUYMUŞ gibi piskoloji yaratmayı başarıyorlar. Bi arada kendimdede cok kusur buldum. Yeni yeni kendime geliyorum. Beni tutan hiç birşey yoktu.. param var. ailem destekliyor. niye cektim ki bilmiyorum sanırım beni cok etkiledi piskolijk olarak .

he son olarak da beni böyle aşağılyormş gibi yazmana gerek yok denizbaris. ister boşanırım ister boşanmam yinede buraya sorunlarımı yazma özgürlüğüm var.

Sevgili yudumaki,
Sizi çok iyi anlıyorum. Bütün bunların sebebi tamamen psikolojik baskı. O kadar şeye rağmen boşanamayıp gözünün üstünde kaşın var ile boşanmak daha kolay olabilkir. Ama inanın ki bitmiş gitmiş. Kararınızı vermişken uygulayın.
Allah yardımcınız olsun :)

yaşamınız zor Allah kocanızı islah etsin tez vakit.

ya bu deve ya bu diyar demişler ne acı durum....

benim size tavsıyem cocugunuzun yanında bu kotu sozlerı onlardan sakınmanızı saglamak
cunku cocuk beyni harddisk gibi ne duysa onu kaydediyor. yarın obur gun buyuduklerınde onlarda eslerıne karsı boyle durumda dusmesınler. onların psikolojılerıde en fazla sizinki kadar onemlı....

cogu kadin kocasi icin dayagi ickisi kumari yok diyerekten diger huylarini gormezden gelirken..sizse diger huylarini teselli edinip siddet huyunu gormezden gelmeye calisiyorsunuz...hayat ne garip..

slm arkadaşim cok dertlisin seni cok iyii anlıyorum 2 cocugun var boşanmak kolay degil kat kat duşun ben de 1senedir evliyim bir aydır en ufak tartışmada agzına alınmıcak kufurler ilgisizlik başladı cok gucume gidiyor sabır deyip dua ediyorum ama insanın cok gucune gidip icinde agır yaralar oluşuyo ama genede sabır et 2 cocuk icin babasız buyutmek cok zor inşallah senin eşinde benim eşimde hatasını anlayıp biz napıyoruz derler biz daha biraz once tartıştk agzına geleni saydı konuşmucam artk o beni takmıyosa agır kufurler edebiliyorsa konuşmucamm sende arana mesafe koy soguk davran bir de oyle dinle seni cook iyi anlıyorum benzerini yaşıyorum yaşamayan anlayamaz karşidan konuşmak basitt gelir

Back
X