Adam sizi aldatıyor affediyorsunuz, evi terkettiğinizde bir kere aramadı, kendi kendinize tıış tıpış geri döndünüz...
Bu adam niye kassın ki, ne güzel aldatsada affeden bir karısı var, yemeği hazır çamaşırı ütüsü yapılıyor, emizliği yaplıyor...
Buna karşılık herşey serbest istediği kadar aldatsın nasıl olsa karısı affediyor...
Karısını kaybetme düzeninin bozulması gibi bir risk de yok, ha çok kızarsa evi terkeder ama gene geri gelir nasıl olsa....
Adam niye vazgeçsinki...
Adamın sizi aldatmaması için hiçbirşey yapmamışsınız ki....
slm bayanlar artık bende aldatılanlar grubuna katıldım sanırım.. eşim beni aldatıyor ama sadece net uzerinden herseferinde yakalıyorum ve affediyorum cunku 5 yasında dünya güzelim var..kafam cok karısık sadece sanal oldugu ıcın affedıyorum belkıde.. 3 msnnını bide gizli hattını yakaladım hepsini ele gecirdim ve artık ben cok sogudum ama bosanmak ıstemıyorumda cunku hala sevıyorum galıba bana akıl verın nolur sizce onsuz yeni bir yasammı demeliyim :S yoksa bu işkenceyi cekmelimiyim... biz cok severek evlendık kactık..cok mucadele verdık 6 yıllık evlıyım 1 aya kadar dayagını dahı yememıstım bu 1 ay ıcınde ne olduysa oldu bana yardım edın aklım cok karısık lütfen:çok üzgünüm:
slm bayanlar artık bende aldatılanlar grubuna katıldım sanırım.. eşim beni aldatıyor ama sadece net uzerinden herseferinde yakalıyorum ve affediyorum cunku 5 yasında dünya güzelim var..kafam cok karısık sadece sanal oldugu ıcın affedıyorum belkıde.. 3 msnnını bide gizli hattını yakaladım hepsini ele gecirdim ve artık ben cok sogudum ama bosanmak ıstemıyorumda cunku hala sevıyorum galıba bana akıl verın nolur sizce onsuz yeni bir yasammı demeliyim :S yoksa bu işkenceyi cekmelimiyim... biz cok severek evlendık kactık..cok mucadele verdık 6 yıllık evlıyım 1 aya kadar dayagını dahı yememıstım bu 1 ay ıcınde ne olduysa oldu bana yardım edın aklım cok karısık lütfen:çok üzgünüm:
kızlar neler oluyo size burda bi yuvadan bahsedilio.olayları tek tek okudum ama baya bi abartmışşınız sanki:1shok:tamam aldatılmak çok kötü yüce rabbim kimsenin başına vermesin ama boşanmak bi çözüm mü sizce hım anlıyorum boşan bitsin gitsin diorsunuz tamam boşandı diyelim peki o çocuğun geleceği ne olacak ya da haribonun...tamam burnunu sürt kardeşim ama boşanmanın çözüm olacağını zannetmiorum.boşandın geldin haribo kendini çok mutlumu hissedecek allah ne olursa olsun çıktığın eve tekrar muhtaç etmesin önemli olan kısa yolu bulmak diil.şavaşarakta nekadar güçlü olduğunu gösterebilir.gelin çıktığı eve giittin.orda daha rahat mı olacak bi köşeye çekildiğinde hiç mi ağlamayacak .başta bence şunu sorayım ekonomik özgirlüğün varmı kardeşim.tamam anne yüreği git otur sonrada evlenirsin ama o çocuk babam nerde dediğinde aynı acıları resetleyebilecekmisin.kazanmak için zamana bırak kesinlikle boşanmaya hayır benceeeeŞeniz ki bi arkadaş o çocuğu dövmeyeciğini şiddet uygulamayacağını nerden bilion dio ya durun arkadaşlar bi caniden bahsetmioz bi babadan bahsedioz ama biraz ilgisiz bence zaman herşeyin ilacı lütfen arkadaşlar arkadaşın başı zaten karışık bence olumsuz sözlerle daha fazla yıkmayalım....bu dünya da herkez birgün bi şekilde sınanacak ama nezaman neşekilde olduğunu kim bilio parmak kaldırsın onun için büyük konuşmamak gerek diğimi ya....haribom öpüldün kocaman muah
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisınsanın huzuru ne kadar yerindeyse çocuklarına da o kadar iyi bakar ve huzur verir.
Şimdi eşim devamlı beni aldatacak her bi haltı yiyecek bende oturucam, ne kadar huzurlu olucam peki, çocuklarıma ne kadar huzur verebilicem. Valla insan onuru içinde yaşamalı, aldatarak onurumu ayaklar altına alan bir adamla ben evli kalamam, çocuklarımlada konuşup işi bitiririm. Özveride bir yere kadar değil mi? Neden bir evliliği kurtarmak için illaki kadınların özveride bulunması gerekiyor bunu da anlamış değilim.
valla karsina al konus bir karara baglayin cok svebilirsin ama ben böyle ahlaksizliklari hic sevmem yanlis anlamayin bu benim fikrim pisman oluyor özurdiliyor bir dahada yapmazsa onu bilemem ahlaksizlik ahlaksizligi getirir Allah kocalarimizi dogru yoldan ayirmasin evlilik kolay dgil cocuk oyuncagi hic degil bosandiktan sonra problemler bitermiki baska seyler oluyormusslm bayanlar artık bende aldatılanlar grubuna katıldım sanırım.. eşim beni aldatıyor ama sadece net uzerinden herseferinde yakalıyorum ve affediyorum cunku 5 yasında dünya güzelim var..kafam cok karısık sadece sanal oldugu ıcın affedıyorum belkıde.. 3 msnnını bide gizli hattını yakaladım hepsini ele gecirdim ve artık ben cok sogudum ama bosanmak ıstemıyorumda cunku hala sevıyorum galıba bana akıl verın nolur sizce onsuz yeni bir yasammı demeliyim :S yoksa bu işkenceyi cekmelimiyim... biz cok severek evlendık kactık..cok mucadele verdık 6 yıllık evlıyım 1 aya kadar dayagını dahı yememıstım bu 1 ay ıcınde ne olduysa oldu bana yardım edın aklım cok karısık lütfen:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?