Kocanız sizi aldatıyor mu..!?

Aynen ben bunun altına imzamı atarım
ymurtalı ıspanak

aldatmanın hiç sanalı gerceği diye ayrımı olur mu canım
ha sanal ha gercek ne farkı var sonuçta aldattı mı aldattı

bir değil iki değil kaç defa hemde
onu ilk yakaladığında hakkından gelecektinÇok üzgünüm çoook
sen galiba nasılsa nette yapıyo canım nolcak sandin
ama çok sey olur canım çok şey

Gerçekten zor bir durum.Allah sabır versin..Senin için bi yorum yapamıycam..

Benim en çok korktugum şey aldatılmak..

Allah kimsenin başına vermesin..Büyük konuşmakta istemiyorum ama ben kaldıramazdım heralde..

Insan kendini neye layik görüyorsa ona göre davranmali.
Ben ihanet ve siddet haketmedigi bildigim icin böyle seylere ASLA göz yummam
Kendinizi kimseye ezdirmeyin. Hic kimse sizden önemli degildir. Bunu unutmayin...

kızlar neler oluyo size burda bi yuvadan bahsedilio.olayları tek tek okudum ama baya bi abartmışşınız sanki:1shok:tamam aldatılmak çok kötü yüce rabbim kimsenin başına vermesin ama boşanmak bi çözüm mü sizce hım anlıyorum boşan bitsin gitsin diorsunuz tamam boşandı diyelim peki o çocuğun geleceği ne olacak ya da haribonun...tamam burnunu sürt kardeşim ama boşanmanın çözüm olacağını zannetmiorum.boşandın geldin haribo kendini çok mutlumu hissedecek allah ne olursa olsun çıktığın eve tekrar muhtaç etmesin önemli olan kısa yolu bulmak diil.şavaşarakta nekadar güçlü olduğunu gösterebilir.gelin çıktığı eve giittin.orda daha rahat mı olacak bi köşeye çekildiğinde hiç mi ağlamayacak .başta bence şunu sorayım ekonomik özgirlüğün varmı kardeşim.tamam anne yüreği git otur sonrada evlenirsin ama o çocuk babam nerde dediğinde aynı acıları resetleyebilecekmisin.kazanmak için zamana bırak kesinlikle boşanmaya hayır benceeeeŞeniz ki bi arkadaş o çocuğu dövmeyeciğini şiddet uygulamayacağını nerden bilion dio ya durun arkadaşlar bi caniden bahsetmioz bi babadan bahsedioz ama biraz ilgisiz bence zaman herşeyin ilacı lütfen arkadaşlar arkadaşın başı zaten karışık bence olumsuz sözlerle daha fazla yıkmayalım....bu dünya da herkez birgün bi şekilde sınanacak ama nezaman neşekilde olduğunu kim bilio parmak kaldırsın onun için büyük konuşmamak gerek diğimi ya....haribom öpüldün kocaman muah

ayinanmıyorum ya arkadaş acaba dışardaki kadınlarla bizim ne farkımız var merak ediyorum acaba sen ilgisizmisin eşine karşı ondan mı dışarıya yöneldi ama öyle bile olsa senle konuşsun sen bana böyle böyle davranıyorsun desin bulsan okadını meseneden evli oadam desen nebileyim ya çok zor birdurum neyazacağımı şaşırdım ayrıl desem oğlun varmış ayrılma desem odüşünceyle yaşanmaz onun yanına gittimi yattımı ayyyyyy çokkötü mence eşini al karşına konuş

canım sanal demişsin ama dövmesi falan artık bunun sanalda kalmadığı anlamına geliyor. yani nasıl oldu nasıl vurdu sana bilmem ama 6 yıl sonra böyle bi şey yapması seni gözen çıkardığı anlamına geliyor bence. çok üzüldüm durumuna bir an önce düzelmesi dileğiyle.

lütfen eşine sorarmısın
msnden sen erkeklerle yazışsan ne hisseder.
kendini aldatılmış gibi hissedermi yoksa ne var canım sanal bunlar mı der.
eşinin verdiği cevaba gör sende tavır al bakalım

Cok uzuldum...sana...çocuga...
Attigi mesak o kadar kirli, o kadar igrenç ki...sabrina hayranim inan ki..."Zevkim için" utanmaz bir baba o. Karisina, çocugunn annesine attigi mesajdan karakteri anlasiliyor zaten.
Dayak, siddet...aldatma...Offf guzel arkadasim, keske gittiginde hiç donmeseydin.
Bu evlilik senin sagligini yikacak buna eminim. Aslinda ondan ayri daha huzurlu bir hayatin olur fakat bu karari ancak sen alirsin. Zordur bosanma karari almak.
Ama bir insanin, bir kadinin sinirlari olmali.
Evlilik var diye, çocuk var diye, hersey affedilemez, hersey signeye çekilmez.
O yaralar asla kapanmayacak cunku. Guven bitti mi evlilik bitmistir bana gore.
Allah yardimcin olsun.

Affetmeye devam ettikçe aldatılmaya da devam kaçınılmazdır.
hala seviyorum diyorsanız kopamıyorsanız bu şekliyle kabullenip görmemeye çalışacaksınız ve alışacaksınız.

Başka çaresi var mı?

Bu adamlara noluyor ya hepden sapittilar iycene ha, ya o kaafdan kontak sanaldaki kadinlara yada gercek hayatta her ne ise, iste sapittik toptan ha tovbe tovbe, Allah yardimcin olsun ne diyebilirim ki insallah hakkinda ne hayirli ise o olsun .

İnsanın huzuru ne kadar yerindeyse çocuklarına da o kadar iyi bakar ve huzur verir.
Şimdi eşim devamlı beni aldatacak her bi haltı yiyecek bende oturucam, ne kadar huzurlu olucam peki, çocuklarıma ne kadar huzur verebilicem. Valla insan onuru içinde yaşamalı, aldatarak onurumu ayaklar altına alan bir adamla ben evli kalamam, çocuklarımlada konuşup işi bitiririm. Özveride bir yere kadar değil mi? Neden bir evliliği kurtarmak için illaki kadınların özveride bulunması gerekiyor bunu da anlamış değilim.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
katılıyorum. çok haklısın burbuk.

Bir de o adamın yanında kendi psikolojinizi düşünün

O psikolojiyle çocuğunuzu nasıl yetiştirceksiniz...

Allah korusun çocuğunuza yarın öbürgün eşi böyle davransa

Ne yapardınız sessiz kalıp çocuğum için katlanıcam demesini ne derece haklı bulurdunuz

Ailenizde arkanızdaysa bence hiç beklemeyin..Kızınızı düşünün

O evde ne kadar huzurlu büyüyecek çünkü eşiniz size saygı göstermiyor

Ne kadar duyması acı olsada sevmiyor bu bir gerçek

Şahsen ben olsam annemin onu üzen bir babaya sırf benim yüzümden katlanmasını

istemezdim..:1hug:

valla karsina al konus bir karara baglayin cok svebilirsin ama ben böyle ahlaksizliklari hic sevmem yanlis anlamayin bu benim fikrim pisman oluyor özurdiliyor bir dahada yapmazsa onu bilemem ahlaksizlik ahlaksizligi getirir Allah kocalarimizi dogru yoldan ayirmasin evlilik kolay dgil cocuk oyuncagi hic degil bosandiktan sonra problemler bitermiki baska seyler oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…