bende ÇILDIRIYORUM evet maddi durumları iyi değil.ama süse püse harcamaktan yoksun kalmazlar..o yüzden benim gözümde ihtiyaç sahipleri gibi gelmiyorlar.ailesi bu zamana gelipte bişey sahibi olamamış insanlar.bilmiyorum aile tarzlarımız çok farklı.o yüzden sürekli batıyor bana hareketleri.fakirliği hor görmüyorum asla.bende kendi ailemde zor zamanlar geçirdik ama o dönemlerde ayağımızı yorganına göre uzattık. yeri geldi kuru ekmek yedik yeri gelldi et.bunlar öyle değil...sürekli herşeyde abilerini arayıp para istiyorlar başlarda tölerans gösteriyordum ihtiyaçları vardır diye ama artık dayanamıyorum.maddi durumları kötü olmayıp da size destek olmamışlarsa ve bir de üstüne para istiyorlarsa ÇILDIRIRDIM !
Kuzummm benimde ayni sorunum vardi abisi evli bizde evleneli7 ay oluyor neymis bizim eve daha cok para giriyormus bende xalistgim icin o yuzden abiside bizle ayni durumda olmaliymis dye abisine para veriyordu ben sirf bu yuzden isten cktimmm kuzmmm
nEn canim biz calisip birseyelr sahibinolalim birikim yapalim dyelim ama gtsinler kardeslerine harcasinlar o halde biz nden calisiyoruz bu konu benim hayatimdaki beni uzen suan en buyul konu canim abisininde bzinle ayni olmasini istemesi abisi okumamis esim okumus onlarin cocugu var bzim yok e cocuk olmadan brikim yapalim dmi ama yok abisi bizle aybi seviyede olmaliymiss ahhh ahhh buna nasil cozum bulucaz yaa eltim yatsin aksama kadar ben calisim ama ayni durumda olalimben hem çalışıyım bişeyler sahibi olalalım diye yırtınıyım. hanımlaara abisi para göndersin.süsüne harcasınlar.bense eşine kıyamasın herşeyin mütevazisini tercih etsin.bi ara bende işe bile gitmek istemiyordum sırf bu yüzden ama eşim işi bırakmama asla müsade etmiyor.
Birsey dendiginde paragoz fesat kiskanc konumuna dusuyorsun ben meslegimi yapmaya korkuyorum cunki yinr abisine verecek benim paramda bizim eve harcabicak ortada ne birikim ne bsey ben bosuna calismis olucam evde kavga cikcak o yuzden cktim smdi evdeyim kendi kzansin ve naparsa yapsin bakalim abisine vericek parasi kalicakmi
seninkide takıntılıymış yada bunu bahane sunuyor.niyese bizim eşler geleceğini düşünemiyor başkalarıını düşünmektenAy
nEn canim biz calisip birseyelr sahibinolalim birikim yapalim dyelim ama gtsinler kardeslerine harcasinlar o halde biz nden calisiyoruz bu konu benim hayatimdaki beni uzen suan en buyul konu canim abisininde bzinle ayni olmasini istemesi abisi okumamis esim okumus onlarin cocugu var bzim yok e cocuk olmadan brikim yapalim dmi ama yok abisi bizle aybi seviyede olmaliymiss ahhh ahhh buna nasil cozum bulucaz yaa eltim yatsin aksama kadar ben calisim ama ayni durumda olalim
Eşinizle konuştunuz mu bu durumu? İşi bırakmama müsade etmiyor demişsiniz bu sebeple olduğunu biliyor mu?[/Qk
kavga esnasında demiştim.o da kendisinin maaşı fazla olduğundan senin parana mı gönderiyorum sanki demişti.onun dışında o sebeble olduğunu söylemedim bahaneler üretiyorum ama izin vermiyor...sen nasıl çıktın peki
Kuzum abisi asgari ucretin ustunde aliyor keyfi harcayip yettiremiyor benim kocamda ikimizde calisitoruz dyeip abisine veriyor ama ben cktim istenkardeslerinin ihtiyacı oldugu icin mi yolluyor yoksa kardeslerı keyfı mi para istiyorlar ? burda empati yapmak lazım sizin kardealerinşze siz yollar mıydınız ? yada sizin ihtiyacınız olan parayı mı yolluyor daha acık anlatsaydınız keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?