Yuhh boyle sacma sey olur mu ya. Komunist rejim uygulamak istemis sanki adamlarKuzummm benimde ayni sorunum vardi abisi evli bizde evleneli7 ay oluyor neymis bizim eve daha cok para giriyormus bende xalistgim icin o yuzden abiside bizle ayni durumda olmaliymis dye abisine para veriyordu ben sirf bu yuzden isten cktimmm kuzmmm
SAĞLAM BİR BORCA SOKARDIM BURNUNU !yeni evlisiniz.eşinizin ailesi evlendiğinizde maddi hiç biir destek sağlamadığı gibi ailesi sürekli eşinizden para istese ne yaparsınız.
canım müsade etmiyorsa sende eve ya az para vereceksinben hem çalışıyım bişeyler sahibi olalalım diye yırtınıyım. hanımlaara abisi para göndersin.süsüne harcasınlar.bense eşine kıyamasın herşeyin mütevazisini tercih etsin.bi ara bende işe bile gitmek istemiyordum sırf bu yüzden ama eşim işi bırakmama asla müsade etmiyor.
bende ÇILDIRIYORUM evet maddi durumları iyi değil.ama süse püse harcamaktan yoksun kalmazlar..o yüzden benim gözümde ihtiyaç sahipleri gibi gelmiyorlar.ailesi bu zamana gelipte bişey sahibi olamamış insanlar.bilmiyorum aile tarzlarımız çok farklı.o yüzden sürekli batıyor bana hareketleri.fakirliği hor görmüyorum asla.bende kendi ailemde zor zamanlar geçirdik ama o dönemlerde ayağımızı yorganına göre uzattık. yeri geldi kuru ekmek yedik yeri gelldi et.bunlar öyle değil...sürekli herşeyde abilerini arayıp para istiyorlar başlarda tölerans gösteriyordum ihtiyaçları vardır diye ama artık dayanamıyorum.
yeni evlisin.aynı senin gibi düşünüyorum.ama eşim işten çıkmama müsade etmiyor.yakınlarım borca sok diyor yada sürekli kendine bişiler al diyor.benim yapımda öyle değil harcayamıyorum harvurup savuruamıyorum eşime kıyamıyorum sanki ben çalışmıyormuşum gibi.sadece gerekli şeyi alıyorum..ben kıyamıyorum ama başkaları kıyıyo eşime
Siz de aynı miktarda kendi ailenize gönderin.
aynen cnm ya bnde oyle valla harciyamiyorum okdar parayida nasil harci greksi seylere yazik olur yne bi yanim tekrar calis dyo bi yanim otue evde rahatmi batiyor yne huzursuzluk cikcak dyor bi kac sene dha geçsin cocuk olsun bi insallah ozaman dusunurmaynı senin gibi düşünüyorum.ama eşim işten çıkmama müsade etmiyor.yakınlarım borca sok diyor yada sürekli kendine bişiler al diyor.benim yapımda öyle değil harcayamıyorum harvurup savuruamıyorum eşime kıyamıyorum sanki ben çalışmıyormuşum gibi.sadece gerekli şeyi alıyorum..ben kıyamıyorum ama başkaları kıyıyo eşime
Heheh araba alabliriz takilarimiz var cnm ama is yerinin arabasi esimdeydi ve ailesi her aksam gezmeye gotirtuyolardi kendilerini smdi deil rahatiz araba alirsa yine her yere esimi bzi gotur dcekler vee biz yine kavgaSen ne dersen de o gizli gönderir ev veya araba al kocan borca girsin onlara pek göndermez ayrıca deki evlendin artık kendi sorumluluğunu bil biraz tutumlu ol diye bu sana verdiğim tavsiyem ama ben olsam cildirirdim ve eminimki kavga ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?