kocanız sürekli kardeşlerine para gönderiyorsa

Kuzummm benimde ayni sorunum vardi abisi evli bizde evleneli7 ay oluyor neymis bizim eve daha cok para giriyormus bende xalistgim icin o yuzden abiside bizle ayni durumda olmaliymis dye abisine para veriyordu ben sirf bu yuzden isten cktimmm kuzmmm
Yuhh boyle sacma sey olur mu ya. Komunist rejim uygulamak istemis sanki adamlar

Sen ne dersen de o gizli gönderir ev veya araba al kocan borca girsin onlara pek göndermez ayrıca deki evlendin artık kendi sorumluluğunu bil biraz tutumlu ol diye bu sana verdiğim tavsiyem ama ben olsam cildirirdim ve eminimki kavga ederdim

canım müsade etmiyorsa sende eve ya az para vereceksin
ya da hiç vermeyeceksin
sorduğunda da "kardeşlerine yağdırdığına göre benim kazandığıma ihtiyacın yok demektir"
diyeceksin.. sinir oluyorum böyle tiplere

Benim eşimin abisinin durumu çok iyi evlendigimiz sene çok yardımı oldu bize allah razı olsun hala da başımız sıkıştığında yardimimiza koşar. Allah eltimden de razı olsun dünya iyisi bi insan abimden önce o arayıp sorar bi ihtiyaciniz var mi diye. Yani diyeceğim o ki durumunuz yerindeyse bırakın yardım etsin, çok dua alırsınız

Ahh ahh dedirttin,
Eşim evlenmeden önce ailesini beslemekten 5 kuruş para biriktiremedi.
Güya heray 1500 lira koyuyosu kenara babası vantuz herif kapıyordu.
Evlendik maaşına el koydum harçlıklarını biriktiriyo yine veriyo
Isin kötüsü anasının babasının durumu çok iyi aylık gelirleri 8bin lira ama utanmasalar dilenecekler sokakta

Ben de harcarım ! çok harcıyorsun derse örnek gösteririm,bak şu akrabana para verdin onu bunu almış gereksiz,benim durumum varken sen karına almayacak mısın? derim! evini geçindirsin de bir de birikim yapabilsinde sonra naparsa yapsın derim bazen de... ama ben de alırım yani. ne onlar süslenecek püslenecek ben kısmayı düşüneceğim...önce evinin karısının ihtiyaclarını karşılasında yetişebiliyorsa kime veriyorsa versin,benim yardım hakkımı da ben gerçekten ihtiyaç sahibi gördüklerime veririm...

babam ...38 yıllık devlet memuru.ama bir dikili ağacımız olmadı sırf bu yuzden işte ! SAF olduguna artık hem fıkırım cunku gecen seneye kadar hala yolluyordu...6 kardesler 4üne de yolluyordu.bu yuzden hala annemler kıradalar.AKLIN VARSA DİZGİNLERİ ELİNE AL...KORKUT TEHDIT ET.SONUNUZ BIZIM GIBI OLMASIN

Bakin nickimikim7 dogru söylemis, verin birseycikler olmaz, cok dua alirsiniz, yani cennete direk gidiyorsunuz o zaman.
Ne var canim sizde yani, calisin eltinize, görümcenize tüm aileye bakin Allah Allah, onlarda size karsilik olarak bol bol dua yaparlar. Kiminin parasi, kiminin duasi demisler...

İşi bırakmama müsade etmiyor ne demek ya? Ayağına pranga taksın bi de. Ohh sen çalışacaksın o kardeşlerine vericek yok öyle dünya. Hemen bırakırım işi kendi isteğimle bırakmıyorsam da hepsini harcarım hemen . Ya da ben de aileme veririm. İşten ayrılmak da istiyorsan çıkarttılar de

yeni evlisin.
Bu durum canına tak ettikçe kıyarsın gülüm kıyarsııııınn.. :)

Soruna gelince kesinlikle işten ayrılır, bu duruma son vermediği sürece de asla çalışmayacağımı belirtirdim.

Siz de aynı miktarda kendi ailenize gönderin.

benim eşimin babası yapmıştı bu teklifi bana:) eşim benimle evlenmeden önce borç yapmış bende baban ödesin demiştim nişanlıyken söz vermişlerdi evlenince ödeyeceklerdi. evlendik kredi faize girmeye başladı hadi ödeyin dedim.. kayınpederim siz ödeyin dedi. ögrenim kredisi dediğim borcta 10 bin kadar. bende benim babam okuttu bu enayilik olur ozaman dedim. kayınpederimde sende 10 bin babana ver ne yapalım ozaman dedi:)

Aynen bende
aynen cnm ya bnde oyle valla harciyamiyorum okdar parayida nasil harci greksi seylere yazik olur yne bi yanim tekrar calis dyo bi yanim otue evde rahatmi batiyor yne huzursuzluk cikcak dyor bi kac sene dha geçsin cocuk olsun bi insallah ozaman dusunurm

Heheh araba alabliriz takilarimiz var cnm ama is yerinin arabasi esimdeydi ve ailesi her aksam gezmeye gotirtuyolardi kendilerini smdi deil rahatiz araba alirsa yine her yere esimi bzi gotur dcekler vee biz yine kavga

Hıııııııc tartısmaya gırme esınle .Akıllı oyna .benım gıbı hem ev hem araba borcuna sok kımıldayamasın yerınden.Konu acılıncada hep dıyorum kı ben 1,5 yasındakı cocugumu bırakıp sutumu saca saca ıse gıdıyorsam mıllet gıbı gıyınmeyıp gezmıyorsam herkesde bı zahmet gecımını bılsın gecın.kaldırsın koca k.... nı calıssın .

Benim babam da öyle amcamı üniversiteye gönderdi yurt dışında kaç sene o bitiremedi döndü babam kurslara gönderdi neler neler bilgisayarına varıncaya kadar o aldı iş görüşmeleri ayarladı ama amcam hiçbirine gitmedi okulu da bitirdim dedi ama ortada diploma yok... Babam rezil oldu onun yüzünden görüşme ayarladıgı yerlerde. Simdi amcam calısıyor yalnız yaşıyor babaannem de para veriyor babam da hala sürekli veriyor ve amcam olacak kişi 43-44 yasında kocaman adam...... Resmen sömürüyor sinir oluyorum!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…