Kocanız ve bekar arkadaşları ile tatil?

Eşiniz ve bekar arkadaşları ile tatil?

• Kesinlikle kıyamet kopar! Bensiz nereye??

OY: 131 57,7%
  • Benim için sorun olmaz, gidip gezebilir. Hatta gitsin bi zahmet.

OY: 41 18,1%
  • O giderse bende arkadaşlarımla giderim!

OY: 67 29,5%

• Ankete Katılan
    227
  • Anket Kapalı .

ZelGN

{ HOŞGELDİN CENNET KOKULUM }
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
3.505
2.032
63
29
Bu bir ankettir, isteyen yorumda yapabilir :)
Eşiniz, bekar arkadaşları ile iki gün tatile yakın bi yere gitmek istese tepkiniz ne olurdu?
İki gün, bir gece kalınacak.

2. seçenekteki 2. cümle olmasaydı onu işaretleyecektim. Gitsin bir zahmet diye düşünümüyorum. Gidebilir ama arkadaşına göre değişir, bazı arkadaşları var aklı fikri kadınlarda; daha önce gittikleri otelde odaya kadın çağırmayı falan teklif etmişti biri. Böyle bir arkadaşıyla gitmesini istemem. Bazıları da var kendi hallerinde, gidip eğlenebilirler.

Sadece evliler mi cevap versin?
Evli değilim ama 2 günü hayatta problem etmem böyle bir durumda. İnsan bıkar sürekli dip dibe ya. Üstelik kız kıza eğlence başka olabildiği gibi, erkekler de hemcinsleriyle hoş vakit geçirebiliyor.
Ben de kafamı alıp gidebilirim bazen, o gittiğinde de seve seve başka arkadaşlarla fırsata çevirirdim boş vakti.

Lütfen gitsin arada diyorum

valla arkadaşlarının bekar olması sorun, eğer evli erkekler iki gün beraber takılcaksa bunda bi sorun olmazdı
Bence evli de olsalar, muhtemelen onların eşleri de izin vermezdi :) verse bile, onlarıda ayartıp hep birlikte gidilebilir diye düşünüyorum :) tek başına da neyin nesi..

Bence evli de olsalar, muhtemelen onların eşleri de izin vermezdi :) verse bile, onlarıda ayartıp hep birlikte gidilebilir diye düşünüyorum :) tek başına da neyin nesi..

valla bence erkeklerin diğer erkeklere vakit geçirmeye ihtiyacı oluyor, hafta da bi-iki happy hour, yılda bir iki günlük bi kaçamak, bu evliliklere kötü gelmez tam aksine iyi gelir bence, adam dediğim gibi arkadaşlar bekar olmayacak

Tabikide verebilirsin, ama bu fikrin eminim evlenince değişecektir :) evlendiğin kişinin kişilik özelliklerine bağlı aslında bu cevap :)

Bence gidebilir dünyanın sonu değil ya

En büyük sorun onlar zaten :)

Bence 2 taraf da kendi başına tatil yapabilmeli
Bekar veya evli arkadaş olması farketmez.

Eğer eşime güveniyorsam zaten o bekar arkadaşlarını iyi seçmiş demektir, onu yoldan çıkaracak arkadaşları ile gitmeyecek hatta öyle arkadaşları bile yoktur demektir.

Ama eşimin niyeti kötüyse tatile gitmesine bile gerek yok, yapacağını aynı mahallede bile yapabilir.

evliliğiniz çatırdıyor, giderse biter falan gibi yorumlar çok garip geldi bana.
ben normal karşılardım.Herkesin kendine zaman ayırmaya ihtiyacı var, hele evlilikte böyle şeyler kesinlikle yapılmalı. niye bensiz tatil yapmak istiyor diye düşüneyim ki?ne kadar vizyonsuz düşünceler
ben de sözlümü çok seviyorum,vakit geçirmekten çok zevk alıyorum ama arkadaşlarımla da vakit geçirmeye ihtiyaç duyuyorum.
bence esşinize güveniyorsanız, arkadaşları da doğru düzgün insanlarsa gönderin. bu ilişkinize de iyi gelecektir. ayrıca altı üstü 2 gün

Tabikide verebilirsin, ama bu fikrin eminim evlenince değişecektir :) evlendiğin kişinin kişilik özelliklerine bağlı aslında bu cevap :)
Bilmiyorum ki, o bana aynı şekilde güvenmese, acaba aldatır mı diye korkuları olsa, bunu çok büyük hakaret olarak algılarım.
Ben de güvenmediğim bir insanla evlenmem sanırım.
Yalnız takılmayı oldum olası sevmişimdir de. Hem özlemek, özlenmek için de bir fırsat değil mi bu?

Eşe güven sonsuz. Ama bekar arkadaşlar tanınmıyor, tanınsa bile etrafa güven yok maalesef :)

Eğer evlendikten sonra bir sene ayrı yaşamışsanız, ayda bir görüşmüşseniz? O zaman insan özlemekten bile nefret ediyor.
Acaba aldatırmı diye değil ayrı kalmak istememek olarak bakıyorum ben.. :) fazla mı paronayak oldum acaba :)
Ayrıca kalma dışında günübirlik her yere gider, hatta gece yarıları gelir. Tabikide yapçak olsa böyle de yapar konu o değil zaten yapacak bi insan değil. Ama sorun dediğim gibi ayrı kalmak. Ve bekar arkadaşlar..

Eşe güven sonsuz. Ama bekar arkadaşlar tanınmıyor, tanınsa bile etrafa güven yok maalesef :)

Beni arkadaşlar bağlamaz zaten
Eşim bağlar
Eşime güvenmem yeter

Eşimin yerine kendimi koyarım, diyelim ben niyeti kötü(!) kız ve bekar arkadaşlarımla tatile gittim ve odama Biscolata erkeği gibi birini yolladılar. Ne yani, kocamı aldatacak mıyım? Arkadaşlarımın isteği başka, benimki başka.

Eşimin de arkadaşlarını tanımasam da güvenmesem de beni bağlamaz. Benim eşim benim muhatabımdır. Arkadaşlarının her yap dediğini yapacaksa zaten benim eşim olmaya layık değildir. Yolu açık olsun. Eğer ki namusuna sahip çıkıyorsa zaten beni sevdiği için bunu yapar, yoksa ben yanında bekçi gibi dolaşıyorum diye değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…