Bence evli de olsalar, muhtemelen onların eşleri de izin vermezdi :) verse bile, onlarıda ayartıp hep birlikte gidilebilir diye düşünüyorum :) tek başına da neyin nesi..valla arkadaşlarının bekar olması sorun, eğer evli erkekler iki gün beraber takılcaksa bunda bi sorun olmazdı
Bence evli de olsalar, muhtemelen onların eşleri de izin vermezdi :) verse bile, onlarıda ayartıp hep birlikte gidilebilir diye düşünüyorum :) tek başına da neyin nesi..
Tabikide verebilirsin, ama bu fikrin eminim evlenince değişecektir :) evlendiğin kişinin kişilik özelliklerine bağlı aslında bu cevap :)Sadece evliler mi cevap versin?
Evli değilim ama 2 günü hayatta problem etmem böyle bir durumda. İnsan bıkar sürekli dip dibe ya. Üstelik kız kıza eğlence başka olabildiği gibi, erkekler de hemcinsleriyle hoş vakit geçirebiliyor.
Ben de kafamı alıp gidebilirim bazen, o gittiğinde de seve seve başka arkadaşlarla fırsata çevirirdim boş vakti.
Lütfen gitsin arada diyorum
En büyük sorun onlar zaten :)valla bence erkeklerin diğer erkeklere vakit geçirmeye ihtiyacı oluyor, hafta da bi-iki happy hour, yılda bir iki günlük bi kaçamak, bu evliliklere kötü gelmez tam aksine iyi gelir bence, adam dediğim gibi arkadaşlar bekar olmayacak
En büyük sorun onlar zaten :)
Bilmiyorum ki, o bana aynı şekilde güvenmese, acaba aldatır mı diye korkuları olsa, bunu çok büyük hakaret olarak algılarım.Tabikide verebilirsin, ama bu fikrin eminim evlenince değişecektir :) evlendiğin kişinin kişilik özelliklerine bağlı aslında bu cevap :)
Eşe güven sonsuz. Ama bekar arkadaşlar tanınmıyor, tanınsa bile etrafa güven yok maalesef :)Bence 2 taraf da kendi başına tatil yapabilmeli
Bekar veya evli arkadaş olması farketmez.
Eğer eşime güveniyorsam zaten o bekar arkadaşlarını iyi seçmiş demektir, onu yoldan çıkaracak arkadaşları ile gitmeyecek hatta öyle arkadaşları bile yoktur demektir.
Ama eşimin niyeti kötüyse tatile gitmesine bile gerek yok, yapacağını aynı mahallede bile yapabilir.
Eğer evlendikten sonra bir sene ayrı yaşamışsanız, ayda bir görüşmüşseniz? O zaman insan özlemekten bile nefret ediyor.Bilmiyorum ki, o bana aynı şekilde güvenmese, acaba aldatır mı diye korkuları olsa, bunu çok büyük hakaret olarak algılarım.
Ben de güvenmediğim bir insanla evlenmem sanırım.
Yalnız takılmayı oldum olası sevmişimdir de. Hem özlemek, özlenmek için de bir fırsat değil mi bu?
Eşe güven sonsuz. Ama bekar arkadaşlar tanınmıyor, tanınsa bile etrafa güven yok maalesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?