Tabikide benim istediğim benimle olması. Ben zaten ayrı kalmak istemiyorum.Bu kadar yoğunluğun arasında size vakit ayırıp, sizinle bir tatil geçirse daha makul olurdu. Peki siz ne demeyi düşünüyorsunuz?
Canım zaten ben o kadar sıkan bi insan değilim, iş için başka bi ile deniz kenarına gitti. Ayda bir görüşüyorduk ve orda istediği gibi geziyordu ilden ile orda kimsesi yok diye birşey demiyordum. O kadar tutucu sıkı bi insan değilim. Tabikide eşime güvenim zaten başka bi bayanın dokunmasına bile tahammülü yoktur. O zaten bakmaz bile ama ben artık ayrı kalmak istemiyrum. Geçen sene çok gezdi zaten bu şekilde..o zaman seninde varsa böyle bir özgürlüğün, neden olmasın? Eşine güveniyor musun?Yani evlilik demek zincirle adamı bağlamak değil ama ne bileyim biraz yakışıksız bir durum gibi yine de.ben olsam dediğim gibi tanıdığım arkadaşlarıyla, ve aynı hakka benimde sahip olmam şartıyla hoş görebilirdim belki.
Ne salağı yaa süper birşey bence böyle olması. Herkes böyle olmasını ister herhalde :) yada ben ilgiye fazla düşkünüm..Eşim için huzur çok önemli.
Ben git desem de huzursuz olacağımı, içten içe istemeyeceğimi bildiği için gitmez.
Ben de ona bu hassasiyeti gösteriyorum.
Daha dün 'ben çocuğu alıp yürüyüş yapayım sende evde biraz yalnız kal kafa dinle' dedim. Sensiz sıkılıyorum dedi. Salak yaa
Tabikide gidemez gitmez bensiz bi yere gitmek istemez zaten bende göndermem öyle bişey olsaBu bir ankettir, isteyen yorumda yapabilir :)
Eşiniz, bekar arkadaşları ile iki gün tatile yakın bi yere gitmek istese tepkiniz ne olurdu?
İki gün, bir gece kalınacak.
Peki bunun senin için en büyük nedeni ne olabilir?? Bi neden söyle dedi diyelim.. :)Tabikide gidemez gitmez bensiz bi yere gitmek istemez zaten bende göndermem öyle bişey olsa
Nedeni sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorumPeki bunun senin için en büyük nedeni ne olabilir?? Bi neden söyle dedi diyelim.. :)
Geçerli bi neden değil derse :)Nedeni sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum
Hahaha süpersin :) o zaten göndermez :)
Aynı şekilde ben gitmek istesem göndermez ben onsuz onunda bensiz gitmeyeceğini söylerdimGeçerli bi neden değil derse :)
Deniz kenarına,yazlığa :)Nereye gittiğine göre değişir
Hooooppp oraya hiiiççç gidemez %1 ihtimali bile yok eder ehehheheDeniz kenarına,yazlığa :)
:)) peki bu fikirle ona saygısızlık yapmış olur musun?Hooooppp oraya hiiiççç gidemez %1 ihtimali bile yok eder ehehhehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?