Benim eşim şuan arkadaşları ve benim erkek kardeşim ile tatilde, teklifini yaparken öyle bi oyuna getirdi ki beni hayır diyemedim, aklım fikrim onda olur sanıyordum ama aramayı bile unutuyorum o arayıp soruyor, beni de götürse iyiydi ama ben yokum diye cozutacagını sanmıyorum zaten allahtan korkan kuldan utanan bi insansa Ukraynaya bile gidebilir
Bence de gidebilir o da farklı bir ortamda rahatlar gelır sizi daha Mutlu eder benim esimde gıttı ama arkadaşları öyle kendı halınde evlı de var dı bekarda sizde gıdın size de ıyı gelır
Gidebilir tatile, ben de gidiyorum cunku arada o da gidiyo.. Sevmiyorum bu esimin bensiz ne isi var muhabbetlerini.. Bekarsa nolmus arkadasi evleniyo diye onlar da mi evlenmek zorunda
Evet konuda bunu sik okuyorum "esim bensiz vakit gecirmek istemez" diyerek bide hava atiliyor.
Anlayamiyorum, nasil bir iliski oluyor o? En basit herseyi beraber yasarsan, sohbet ne oluyor? Sadece esim ile vakit gecirmenin düsüncesi beni daraltiyor. Ki ben esim ile vakit gecirmeyi cok severim üstelik.
Normalde hayır tabiki ama iki arkadaşı var çok sevdiğim güvendiğim onlarla evet yani kişisine bağlı bence birde şöyle düşünüyorum bende arkadaşlarımla gitmek istediğimde aynı şey oda tanıyorsa güveniyorsa izin verir ki bu da bizim hata yapacağımız anlamına gelmez .
No problem .. Gidebilir arkadasinin evli yada bekar olması önemli değil bekar erkekler kocamı yoldan çıkaracak evli erkekler yola mi getirecek önemli olan medeni hali değil medeniyet hali . Huyu suyu yani. Ayrıca ben o işteyken arkadaşlarım ile buluşup kafeye çarşıya gidip deşarj oluyorum oda erkek arkadaşları ile gitmek istiyorsa sorun etmem hakkıdır.
Bensiz ? Tatil ? Bence canina susamistir. Tamam esime cok guvenirim ama otelle rus alman hatunlar olacak usttuz guneslenecekler falan. Ay bak simdidrn aklima nelet geldi.
Anketteki cevaplar uymadigi icin isaretlemedim.
Gidebilir. Nisanliyiz su an gecenlerde gitti bir sey demedim. Evli olsakta demezdim o süreçte baska planimiz yoksa.. Bekar olsa ne farkedecek ki arkadaslari..
sunu gercekten merak ediyorum tatilde bütün adamlar yatıp kalkiyorlar mi da bu kadar güvensizlik olusuyor.
Adam yüzecek bolca birazda yiyip icecek varsa turistik mekan cami falan oralari gezecek hepsi bu diye bakiyorum.
Elbette. Bide söyle birsey var, "kötü" arkadaslari olan kisi genelikle kendisinin karakteride farkli degildir. Hani mesela arkadaslar ile denize gitmek isteyen, kiz kestirmek isteyenin karakteri böyledir, sorun bekar yada evli arkadaslari degildir.
Mesela esim kendisi iste normal, olgun biri oldugu icin, arkadaslarida öyledir. Ondan dolayi mesela benim icin sorun yoktur.
doğru bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim olayı ama arkadaşlar işyerindense bazen öyle olmuyor, karakterine zıtta olsa onu arkadaş olarak benimsemiş sevmiş oluyo, isteyen herşekilde yapar tabii ama tatile de gerek yok üstelik