Kocanız ve bekar arkadaşları ile tatil?

Eşiniz ve bekar arkadaşları ile tatil?

• Kesinlikle kıyamet kopar! Bensiz nereye??

OY: 131 57,7%
  • Benim için sorun olmaz, gidip gezebilir. Hatta gitsin bi zahmet.

OY: 41 18,1%
  • O giderse bende arkadaşlarımla giderim!

OY: 67 29,5%

• Ankete Katılan
    227
  • Anket Kapalı .
Eşim bekar arkadaşlarıyla görüşür, zaman zaman biraraya gelir birşeyler yaparlar.

Ama tatile gitmek başka birşey. Öyle birşeyi teklif edebiliyorsa bir terslik var demektir.

Erkeklerin kafa yapisi da farkli ama biraz
Onlar icin kiz kesmek flort etmek filan cok normal en azindan benim calistigim yerdeki erkekler icin oyle
Evli bekar hep kizlarin arkasindan konustuklarini duyuyorum en duzgun gorunen tiplerin bile

Birbirlerini gaza getiriyolar resmen
Normalde capkin olmayip bu tarz yerlerde flort eden tipler de cok

Ama kisiye bagli iste karaktere gore degisir
Esinizi taniyosunuzdur sonucta
Sizi suphelendirecek bisey mi oldu
Arkadaslari nasil tipler ve nereye tatile gidiyolar
2 gun zaten kisa bi sure

1 geceyse sıkıntı yok önemli olan kaç gece kalacağı
2 ve sonrası kıyamet kopması

Bekarken öyle tatil olur evli olunca ayrı olunmaz derdi eşim.
Ben istesem onun tanıdığı bir arkadaşımla bir şey demezdi büyük ihtimalle kısıtlamacı değildi.
Ama kendisi istemedi hiç tavrım katı olduğu için belkide

Eşim bekar arkadaşlarıyla görüşür, zaman zaman biraraya gelir birşeyler yaparlar.

Ama tatile gitmek başka birşey. Öyle birşeyi teklif edebiliyorsa bir terslik var demektir.
Size de çok garip geliyor değil mi ve bunun bi açıklaması da yok :) anlamsızca istenmiyor..

yani arkadaşına göre de değişir bu durum. eşimin böyle talebi olmadı ama olduğunda kadına kıza düşkün olan arkadaşlarıyla olacaksa pekte sıcak bakamam duruma.

Hani evli arkadaş bekar arkadaş muhabbeti yapılmış ya yorumlarda, evli olup ahlaksızlığın dibini yaşayan türk erkeği de çok malesef. O yüzden bu ayrım bana saçma geldi.
Hatta asıl evli olup, bak ben hayatımı yaşıyorum, evdekini uyutuyorum, sen öyle tasmanla otur modunda "arkadaşlar" bence asıl endişe kaynağı olmalı. Kaç tane erkek tanıyorsam çevremde, hepsinin karısını aldatan arkadaşları var. Bekarlar değil, evliler normalleştiriyor bu durumu.
Neyse, zaten sizin için böyle bir endişe yoksa, ben 1 gece ayrı kalacağım diye eşimi heves ettiği birşeyden alıkoymazdım. Bu da ona aynı hakkı tanır bence, ilerde sizi veto ederse yeridir

1 sene evliyken ayrı kalmış biri için 1 gece bile çok uzun bi süre
Şüphelendiricek bi durum yok, kesinlikle dönüp bakmayacak biri, zaten sahile bile inmez, denizi sevmez. Ama bu çok ayrı bi durum, ucunda tekrar ayrı kalmak var ve bundan çok korkuyorum, gitçeği tipleri hiç tanımıyorum iş arkadaşları daha önce bi iki çıkmışlardı. Bi yazlığa. Mangal yapıp kafa dağıtılacakmş, günübirlikte yapılabilecek bişey. Kalmak nedir onu anlamıyorm.

ex sözlüm 2 erkek arkadaşı 2 bayan arkadaşıyla birlikte gitmişti.1 hafta hemde Ses çıkarmadım ama içim içimi yedi başta ses çıkarmadım ama sonra kıyameti kopardım. Böyle böyle ilişkimiz çatırdadı ve ayrıldık iyi oldu mutluyum böyle xl olmak bana göre değil

Zaten ediyor :)

Size de çok garip geliyor değil mi ve bunun bi açıklaması da yok :) anlamsızca istenmiyor..

Bunlar tehlikeli istekler, bir kere olduğunda devamı gelecektir. Bu da evliliği yıpratır. Evlenmeye karar veren insanın bir takım sorumlulukları yerine getirebilme olgunluğuna sahip olması gerekir. Sorumluluk sadece evine ekmek getirmekten ibaret değildir.

İyi o zaman ben de bekar kız arkadaşlarımla tatile çıkayım ve vegasta yaşanan vegasta kalsın. Sonra gelsin zamane, içi boş evlilikler. Cıks. Bana göre değil.

yani arkadaşına göre de değişir bu durum. eşimin böyle talebi olmadı ama olduğunda kadına kıza düşkün olan arkadaşlarıyla olacaksa pekte sıcak bakamam duruma.
Arkadaşlar tanınmıyor canım :)

Evli erkeklerin bekar-evli arkadaşlarıyla tatil planı genellikle otel deniz ikilisi oluyor. Gitsin dağa tırmansınlar. Kamp kursun piknik yapsınlar. Spor yapsınlar. Tarihi yerleri gezsinler. Ama yok ne varsa çoğunluğu denizde yüzüp kız kesmeyi gece kulüplerinde takılmayı tercih ediyorlar. Bu tür insanlardan rahatsız olduğum için tatil planımı otel ve deniz olarak yapmıyorum artık. Evli değilim. İleride eşimin de böyle bir tatil yapmasına izin vermem. Seviyorsa deniz kenarını benimle gider. Başka türlüsüne izin yok.

Bende böyle isteklerin devamının geleceğine inanıyorum. Çünkü her ne kadar olda her gün gördüğün insandan ayrı, tek başına kafa dinlemeyi herkes ister. Ben sen yaptın bende yaparım olayına karşıyım. İstemiyosam nedenini söylerim. Yapar yapmaz ona göre davranırım..

Ha bir de tanımıyorsunuz Üzmek istemem ama eşinizin bu isteği, zorla yüklemeye çalıştığım azıcık masumiyetini de kaybetti gözümde.
Eşim özgürlüğüne düşkün, sıkılmayı sevmeyen, çalıştığı için pek gezme fırsatı bulamayan, belki iki haftada bir dışarı çıkan, genelde evde olmayı tercih eden, genelde de nereye giderse bana hadi sende diyen biri :) tanımıyorum ama söylediği biri liseden arkadaşı denk gelmiştik yolda. Diğerini tanımıyorum.
Bu durumda olduğu için ben her çıkmak istediğinde sesimi çıkarmıyorm. Çünkü gerçekten çok yorucu ve yoğun bi.işi var. Ama kalmak neyin nesi onu anlamıyorum

Bu kadar yoğunluğun arasında size vakit ayırıp, sizinle bir tatil geçirse daha makul olurdu. Peki siz ne demeyi düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar tanınmıyor canım :)
o zaman seninde varsa böyle bir özgürlüğün, neden olmasın? Eşine güveniyor musun?Yani evlilik demek zincirle adamı bağlamak değil ama ne bileyim biraz yakışıksız bir durum gibi yine de.ben olsam dediğim gibi tanıdığım arkadaşlarıyla, ve aynı hakka benimde sahip olmam şartıyla hoş görebilirdim belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…