Eşimde aynen böyle söylüyor. Onlarla etçeğim muhabbet seninle ettiğim ile aynı olabilir mi diyor. Ama ben arkadaşlarınla takılmasına takmadım ki. Daha geçen aynı arkadaşlarınla sahile gittiler. Gece 3 te geldi eve tıkımı çıkarmadım. Yapsa orda da yapar. Ama ben uzaklaşması benden ayrı bi yerde bensiz uyumasını sindiremiyorum.
Bende evlenmeden önce sizin gibiydim. Ben sevince af edersiniz cıvkını çıkarıyorum. Ve sevdiğimi arkadaşı ailesi de olsa kimseyle paylaşmıyorum. En çok benimle olsun en çok beni sevsin en çokları hep benim olsun istiyorum. İlgi düşkünü bi manyağım galiba :) insan bunalır, ben hep dibimde olsun istiyorm. En büyük korkum ayrı kalmaktı, yaşadım. Tekrar yaşatmasın rabbim. Hiç kolay değil..Yok düşünmezdim. Ben kendimden çok kimseyi sevemeyen bir insanım. Eşimi çok seviyorum ama kendim için ön planda olan yine benim. Kimseye deli gibi bir bağlılık duymadım şimdiye kadar. Biraz özgğr ruhlu bir insanım sanırım sizlerin aksine. O yüzden çok anlayamıyorum ya da anlamlandıramıyorum burdaki kadınların tavrını çoğu zaman. Belki de yanlış olan benim, bu daha mümkün sanırım.
Kesinlikle katılıyorum. Yardım almayı düşünüyorum. Bu daha kötü bi boyuttaydı bende, işe gittiğinde başına bişey gelceğini düşünüyodum. Aileme bişi olacak gibi geliyordu. Ama şuan aştım onu daha iyiyim yani :)Ayni kisilerle yakin zamanda gorustuyse yine gitmesine gerek yokki yatili olarak
Zaten sizi de bi yere gondermiyomus tek
Esit bir durum yok ortada
Bence tatilde birlikte bi yere gidin
Arkadaslariyla bigun bulusup yine mangala gidebilir sonra illa yatili gitmesi gerekmiyo
Ve sizin psikolojiniz bozulmus bence biraz ayri kalma olayindan dolayi
Bu konuda terapi alabilirsiniz rahatlamak icin
1 gun bile ayri kalmaktan korkmaniz iyi birsey degil sanki yorar sizi bu durum
Bende evlenmeden önce sizin gibiydim. Ben sevince af edersiniz cıvkını çıkarıyorum. Ve sevdiğimi arkadaşı ailesi de olsa kimseyle paylaşmıyorum. En çok benimle olsun en çok beni sevsin en çokları hep benim olsun istiyorum. İlgi düşkünü bi manyağım galiba :) insan bunalır, ben hep dibimde olsun istiyorm. En büyük korkum ayrı kalmaktı, yaşadım. Tekrar yaşatmasın rabbim. Hiç kolay değil..
Ayy çok iyi yaa ben asla bu kadar rahat olamam.. Keşke olsam tabi.Ben evlendikten sonra da böyleyim işte. Eşime de derim mutsuz ettiğin anda kapı orda, ben seni mutsuz edersem sen de bana kapıyı göster bir zahmet diye. Benim hayata bakışım keyif almak üzerine kurulu sanırım. Dünya yıkıldın, biz mutlu olalım gerisi önemli değil derim.
Kesinlikle katılıyorum. Yardım almayı düşünüyorum. Bu daha kötü bi boyuttaydı bende, işe gittiğinde başına bişey gelceğini düşünüyodum. Aileme bişi olacak gibi geliyordu. Ama şuan aştım onu daha iyiyim yani :)
Evet ama bu plan iki üç hafta sonrası için yapılmş.
Tatile bende birlikte gitmeyi düşünüyorum. Olayın üstünden biraz geçsin. Birlikte plan yapalım diyeceğim :) tam üstüne inat yapar gibi olmasın :)
Yok ben onu kendime bağımlı hale getirmeye çalışıyorum :))) ay iyice kafayı yedim haha :)Anksiyete bozuklugu diyolar sanirim oyle bi durumunuz var gibi
Netten bakin isterseniz
Yardim da alin ihmal etmeyin
Kendinizi esinize bagimli hale getirmeyin
Hehhh işte bende aynı düşüncede, hislerdeyim. Bende aynı şekilde. Rüyalarıma bile giriyor eşim bensiz yine uzun süreliğine bir yere gidiyor bende evde onsuz kalıyorm. O kadar içime işlemiş. Ama ben kaldım gerçekten, ne kadar zor bişey olduğunu anlatamam. Ki o zaman daha bu kadar bağlanmamştık. Şimdi daha fazla bağlıyız. Zaten o da gittiğinde pişman olacak farkında değil.
Eşim daha önce iş için gitti canım. Bir sene gitti ve orda iş arkadaşları vardı sadece hiç bi tanıdığı arkadaşı yokru. Orda da gitti gezdi yanlz olduğu için kafa dağıtsın diye ses çıkarmadım.Konunun içeriğini fazla okuyamadim açıkçası.
İlk mesajınıza göre yazmıştım.
Eşiniz daha önce gitmiş sanırım tekrar niye gitmek istiyor. Bu sefer de sizinle gitsin.
Açıklaması ne?
Yani benim eşimin çok yakın çocukluk arkadaşları var, ayni sitelerde oturuyoruz sayılır evlenmemize de 1 sene olacak nerdeyse bir gun olsun gelip bana, canım bugün çocuklarla takılacağım haberin olsun/gitsem olur mu? gibi bir sey söylemedi.
Eşim de benimle aynı düşüncede çünkü. Bensiz vakit geçirmek istemiyor.
Ha bayramda seyranda ben eşimden önce memlekete gittiysem ben olmadığım akşamlar görüşür.
Tatile gitmek isteyeceğini pek sanmıyorum.
Biz de durum bu şekilde.
Neden sen de benim gibi düşünürken esin arkadaşları konusunda ısrarcı ? Onu anlayamadım.
Eşim daha önce iş için gitti canım. Bir sene gitti ve orda iş arkadaşları vardı sadece hiç bi tanıdığı arkadaşı yokru. Orda da gitti gezdi yanlz olduğu için kafa dağıtsın diye ses çıkarmadım.
Daha önce hiç böyle kalmalı biryerlere gitmek istemedi. Gitmek istediğide yazlık, sahilede gitmeyecek.
Ama ayrı kalmak, uzaklaşmasını istemiyorum. Olay bu yani :)
Ay canımsın :) gitmeyecek kızlar :))Senin üzülmene değer mi:)
Gitmesin.
O arkadaşlarıyla eğlenirken sen üzüleceksen ne anlamı var.
Gitmesin
Bence de canım yinede büyük konuşmamak gerekiyor bende eşimden hiç beklemiyordum ama sordu işte:) bidaha sorcağınıda zannetmiyorum ama.:)Ayol bu anayasanın ılk uc maddesı gıbıdır
Gıtmez
Gıdemez
Gıtmeyı teklıf dahı edemez!!!
gıdersede bırdaha o eve gremez grerse benı o evde bulamaz ayyy yınede buyuk szume tvbe dıyeyımde basıma gelmesın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?