Kocanız ve bekar arkadaşları ile tatil?

Eşiniz ve bekar arkadaşları ile tatil?

• Kesinlikle kıyamet kopar! Bensiz nereye??

OY: 131 57,7%
  • Benim için sorun olmaz, gidip gezebilir. Hatta gitsin bi zahmet.

OY: 41 18,1%
  • O giderse bende arkadaşlarımla giderim!

OY: 67 29,5%

• Ankete Katılan
    227
  • Anket Kapalı .

Ayni kisilerle yakin zamanda gorustuyse yine gitmesine gerek yokki yatili olarak

Zaten sizi de bi yere gondermiyomus tek
Esit bir durum yok ortada

Bence tatilde birlikte bi yere gidin
Arkadaslariyla bigun bulusup yine mangala gidebilir sonra illa yatili gitmesi gerekmiyo

Ve sizin psikolojiniz bozulmus bence biraz ayri kalma olayindan dolayi
Bu konuda terapi alabilirsiniz rahatlamak icin
1 gun bile ayri kalmaktan korkmaniz iyi birsey degil sanki yorar sizi bu durum

Bende evlenmeden önce sizin gibiydim. Ben sevince af edersiniz cıvkını çıkarıyorum. Ve sevdiğimi arkadaşı ailesi de olsa kimseyle paylaşmıyorum. En çok benimle olsun en çok beni sevsin en çokları hep benim olsun istiyorum. İlgi düşkünü bi manyağım galiba :) insan bunalır, ben hep dibimde olsun istiyorm. En büyük korkum ayrı kalmaktı, yaşadım. Tekrar yaşatmasın rabbim. Hiç kolay değil..

Kesinlikle katılıyorum. Yardım almayı düşünüyorum. Bu daha kötü bi boyuttaydı bende, işe gittiğinde başına bişey gelceğini düşünüyodum. Aileme bişi olacak gibi geliyordu. Ama şuan aştım onu daha iyiyim yani :)
Evet ama bu plan iki üç hafta sonrası için yapılmş.
Tatile bende birlikte gitmeyi düşünüyorum. Olayın üstünden biraz geçsin. Birlikte plan yapalım diyeceğim :) tam üstüne inat yapar gibi olmasın :)

Ben evlendikten sonra da böyleyim işte. Eşime de derim mutsuz ettiğin anda kapı orda, ben seni mutsuz edersem sen de bana kapıyı göster bir zahmet diye. Benim hayata bakışım keyif almak üzerine kurulu sanırım. Dünya yıkıldın, biz mutlu olalım gerisi önemli değil derim.

Benim gözlemlediğim bekar erkeklerin kızlar da falan gözü yok evli olanların daha çok var, evli erkek arkadaşlarımız var bekar da ,bekarlar sanki evli gibi davranıyor evliler ise bekar :) burada bi düşünmek lazım ama tabi ki ilişkiyi başkalarına güvenmek üzerine kurmamalı ,sadece kadınlarda değil namus kavramı bana göre erkeğin namuslusu da eşini aldatmaz aldatırsa kendi bilir, aldatacaksa da tatil falan hikaye her türlü yapar

Ayy çok iyi yaa ben asla bu kadar rahat olamam.. Keşke olsam tabi.

Anksiyete bozuklugu diyolar sanirim oyle bi durumunuz var gibi
Netten bakin isterseniz
Yardim da alin ihmal etmeyin
Kendinizi esinize bagimli hale getirmeyin

Anksiyete bozuklugu diyolar sanirim oyle bi durumunuz var gibi
Netten bakin isterseniz
Yardim da alin ihmal etmeyin
Kendinizi esinize bagimli hale getirmeyin
Yok ben onu kendime bağımlı hale getirmeye çalışıyorum :))) ay iyice kafayı yedim haha :)

esim 1hafta yurt dışına gitti evli arkadaslri ile hic sorun yapmadim . neden yapayjm onu da anlamadim :?

Allah' tan bu konuda sıkıntı yaşamadım.
eşimin ailesinden gelen ve beni kimi zaman zor durumda bırakan bir kültürleri var: nereye gidersen eşinle git.
örneğin çok yoğun çalıştığım dönemlerde arkadaşları çağırıyordu kaç defa gitsene dedim ama gitmedi. sensiz mi gideceğim dedi.
birkaç kere geri çevirmişliği var arkadaşlarını.
ama bir düğün, dernek.akraba ziyaretinde sürekli beraber gitmek istemesi bazen çok sıkıntı oluyor.

Konunun içeriğini fazla okuyamadim açıkçası.

İlk mesajınıza göre yazmıştım.

Eşiniz daha önce gitmiş sanırım tekrar niye gitmek istiyor. Bu sefer de sizinle gitsin.

Açıklaması ne?

Yani benim eşimin çok yakın çocukluk arkadaşları var, ayni sitelerde oturuyoruz sayılır evlenmemize de 1 sene olacak nerdeyse bir gun olsun gelip bana, canım bugün çocuklarla takılacağım haberin olsun/gitsem olur mu? gibi bir sey söylemedi.

Eşim de benimle aynı düşüncede çünkü. Bensiz vakit geçirmek istemiyor.

Ha bayramda seyranda ben eşimden önce memlekete gittiysem ben olmadığım akşamlar görüşür.
Tatile gitmek isteyeceğini pek sanmıyorum.

Biz de durum bu şekilde.

Neden sen de benim gibi düşünürken esin arkadaşları konusunda ısrarcı ? Onu anlayamadım.

Eşim daha önce iş için gitti canım. Bir sene gitti ve orda iş arkadaşları vardı sadece hiç bi tanıdığı arkadaşı yokru. Orda da gitti gezdi yanlz olduğu için kafa dağıtsın diye ses çıkarmadım.
Daha önce hiç böyle kalmalı biryerlere gitmek istemedi. Gitmek istediğide yazlık, sahilede gitmeyecek.
Ama ayrı kalmak, uzaklaşmasını istemiyorum. Olay bu yani :)

Senin üzülmene değer mi:)
Gitmesin.

O arkadaşlarıyla eğlenirken sen üzüleceksen ne anlamı var.

Gitmesin

dınlenmek tatıl eglenmek ve bılumum hayata daır hersey bırlıkte olunca anlamı olur
boyle dusunen erkek bencılce eglenmeye gıtmez :)

Yok canım tabiki de eşimle bu konuyu kapattık bile burda okuduklarıma göre eşime davranacak değilim. Sadece diğer kadınlarında benimle aynı düşüncede olduğumu göstrmek için anket yaptım ve ona göstericem :) bunu söylemiştim çnkü konuştuğumz zaman :)
O benim sebeplerimi geçerli bulmasa da evinin huzuru kaçmasın diye gitmeyecek.
Güven için değil, birlikte bişey yapmak için ve ayrı kalmamak için istemedim, oda özür diledi ve konu kapandı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayol bu anayasanın ılk uc maddesı gıbıdır

Gıtmez
Gıdemez
Gıtmeyı teklıf dahı edemez!!!

gıdersede bırdaha o eve gremez grerse benı o evde bulamaz ayyy yınede buyuk szume tvbe dıyeyımde basıma gelmesın :)

Bence de canım yinede büyük konuşmamak gerekiyor bende eşimden hiç beklemiyordum ama sordu işte:) bidaha sorcağınıda zannetmiyorum ama.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…