Kocaniza asikmisiniz?

Sizin probleminiz bence daha ciddi ben eşimin göbeğini bile öpüp seviyorum hiçbir şeyi beni itmez, itemez yani.
Bir psikologla görüşseniz belki size vereceği taktikler yuvanızı kurtarmaya yardımcı olur.

çok takıyorsun bence takma :) hiçbirşey dışarıdan göründüğü gibi değildir. benim öküzüm de sahil görse öküz olduğunu unutup camış gibi kumda yuvarlanır aşk, kavuşamamaktır zaten. birbirini keşfettikten sonra aşk falan kalmıyor; aşk bilinmezlikten beslenir çünkü. o yüzden bunları kafaya takıp da kendini üzme

koskoca 5 sene olmuş anca mı canınızı sıktı bu konu? yoksa başka biri mi var yani beni yanlış anlama aşk yoksa (tabi bu benim düşüncem) bir kadın evli bile olsa gönlü başkasına kayabilir. ve bu kuşku inan seni günden güne yer bitirir. eşime deli gibi aşık olarak evlendim 3 senedir evliyim bazen boğazını sıkasım geliyor o derece sinirleniyorum ama bazende iyiki diyorum iyiki benim kocam olmuş eskisi kadar aşk kalmıyor alışkanlığa dönüyor evlilik. bence eşin dediğin gibi çok iyi birisiyse bunları düşünüp aklını bulandırma evlilik aşkı öldürüyor ama bağlılığı arttırıyor. birlikte tatile çıkın küçük sürprizler heyecanlar yaşayın evliliğinizi canlı tutun

Hayir tabiki baska biri falan ama hata yapmaktan da korkmuyor degilim bu duygular iyice depresti cunku anca aklima gelmedi basindan beri asik degildim ama 5 senedir bu duygusuzluk beni icimi dokme noktasina getirdi esimede icimi dokuyorum aslinda ama tatmin etmiyor ne yazikki insalah hersey guzel olucak onemli olan sevgi

Bencede ya dun tv de de dinledim ask kavustumu biter diyodu adam haklilar

Sizin probleminiz bence daha ciddi ben eşimin göbeğini bile öpüp seviyorum hiçbir şeyi beni itmez, itemez yani.
Bir psikologla görüşseniz belki size vereceği taktikler yuvanızı kurtarmaya yardımcı olur.
Gidemem oyle yerlerw maddi olarak
Netten arastiricam
Gobek sevme falan bana gore degil de yanaklari kollari minciklarim cok sukur okadar duygum var galiba o da olmasa napardm

bazen benimde keşke sevgiliyken ya da nişanlıyken ki gibi heyecanlarımız olsa dediğim oluyor hatta eşime söyleyince bakıyor yüzüme aslında aşkı bitiren birazda erkekler çünkü o kadar çok salıyorlar ki kendilerini biz salmıyor muyuz salıyoruz ama biz kadınlar daha duygusalız üstümüze düşülsün sevgi gösterilsin daha fazla istiyoruz ama erkekler öyle mi evlendikten sonra çamaşırı yıkansın yemeği hazırlansın yetiyor

aynen karınları doysun onlardan mutlusu yok oysa biz kadınlar öylemiyiz bizim duygusal açlığımız oluyor
hele yemekten sonra çayını tatlısını kuruyemişini ver; bi de malum işler için her an hazır ol, başka bir beklentisi kalmıyor zaten adamın öküz bu ya. geçen gün bu sıcakta mutfakta kan ter içinde yemek yapıyorum; adam gelmiş, ben sana hala aşığım diyor, gözü tencerede sanırım tencereye aşık

bizde dün sofrada tartıştık çalışıyorum çalıştığım için haftasonu temizlik oluyor mecbur temizlik yapmışım yorulmuşum zaten birde yemek yap sofra kur 5-6 kere mutfağa gidip geldim burama kadar gelmiş hava sıcak onun tabağını doldurdum sonra tuz istedi onu aldım geldim baktım yemeğinin yarısını bitirmiş bile benim tabak boş nasıl sinir oldum kendi yemiş bir tabak bana koymak aklına gelmiyor işte böyle anlarda boğazına sarılasım geliyor birde bebek düşünüyoruz bakalım bebek olunca ne olacak halim

Ask nedir ?
Valla askin tanimini ben yapacak olsaydim eger gordugum gozlemledigim kadar insani mutsuz eden,karsiliksiz,cikara dayali ,nedense biranda alevlenip cabuk sonen MANTIGA DAYANMAYAN
aslinda tirt bi hikayedir diye tanimlarim

Peki sevgi nedir.sevgi fedakarliktir,ozveri ister,MANTIGA DAYALIDIR VE SEBEP GEREKTIRIR

EVLILIGI ASLA ASK SURDURMEZ ZIRA EVLILIKTE AST OLAN MANTIKTIR
MANTIKLI INSANLAR EVLILIK KURUMUNU SURDURE BILIR
MANTIGI DEVRE DISI BIRAKANLAR YARI YOLDA KALIR

Ben esimi iku gun gormesem onun yuzunu sesini nefesini kokusunu ozlerim
Gece gelicegini bilsem bile hayalini kurar,sanki onun kokusunu icime cekerim

Bunlar oyle bir anda olmuyor malesef
esim bana deliler gibi asikti fakat ben degildim
iku sene ugrasti
ve ben ilk onun karekterini adamligini evkatligini cevredeki sayginligini baba olusunu vede beni sevisini sevdim
ve suanAllah bozmasin o olmasa ne yaparim bilmiyorum

Of cok uzucu neden ayrildin canim merak ettim
Esime surekli diyorum ben asik olmak istiyorum sana kucugum daha ask lazim bana heyecan istiyorum diyorum bunu yap bana diyorum bise yaptigi yok ben hemen etkilenen biriyim ama isine gelmiyo
Önce ben onun duygularından emin olamadım,yaklaşmaya çalıştıkça da bazı nedenlerden dolayı ben kaçtım hiç konuşmadık. Konuştuğumuzda da çok geçti zaten.Eğer yalnızca aşkımla her şeyin olacağını mutlu olacağımı bilseydim bir şeyler yapardım ama yalnız aşkla olmuyor bazı şeyler.
O zaman siz önce ilk adımı atın.Onun ilgisini çekecek,onun hoşuna gidecek bir şey yapın. Yalnızca bir gününüzü dolu dolu geçirmeye bakın,sinemaya gidin ama araya kimse girmesin. Bence gerisi gelir,o da bir şeyler yapar.

Bende duyvularindan asiri emindim ask yoktu bende o guven beni onla evlenmeye itti ..ben ona guzel ne yapabilirimki canim asik olmayan benim ...onun yapmasi gerekmiyormu

Ay kizlar suan kocama asik gibiyim ..ama gibi! Sirilsiklam degil
Yeni kiyafet almis cok yakistirdim karizmatik geldi gozume saclari giyimi cok hos geldi gozume suan annesigilddeyiz mesafeliyiz boynuna sarilasim geliyor of azcik da olsa ask yasamak neguzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…