Kocaniza asikmisiniz?

İlk eşime asık degıldım benı cok sevdıgı ıcın bende onu sevıyordum .
İkinci eşime ise aşık olarak evlendim, ilk zamanlarki gibi heycanlanmıyorum aşığım , beğeniyorum bıkmadım yeni evlide sayılmayız

Evet kesinlikle duygularimi yazmissiniz aynen oyle flort ozluyorum bazen ama yapicak bisey yok evlilimizi flort heyecanina cevirmem lazim
Aldatmak..allah korusun...
Peki pisman oluyormusun seni seven esinden ayrildina ..onu ozluyormusun

Evet kesinlikle duygularimi yazmissiniz aynen oyle flort ozluyorum bazen ama yapicak bisey yok evlilimizi flort heyecanina cevirmem lazim
Aldatmak..allah korusun...

Peki pisman oluyormusun seni seven esinden ayrildina ..onu ozluyormusun
Yo hayır ozlemıyorum
cunku 2. esımınde benı ılk esımden daha fazla sevdıgıne emınım hem madden hem manen

Bu dedigini 4 yildir bizde surekli yapıyoruz, dibine kadar kavga,bosanacam laflari, sonra biz bosanabilir miyiz be diye sarilmalar yasaniyordu.taaki bayrama kadar. Ki 2 ay olmadi annemi kaybedeli.
başın sağolsun canım .bizim ilişkide böle nerde hata yapıyoruz acaba .oysaki ikimizde hala ilk günki gibiçok seviyoruz birbirimizi.

Konu sahibi kocan sana kotu davransa, aldatsa, itelese askindan ölürsün. Adam her istesigini yaptigi icin boyle dusunuyorsun.

Evliliğim 12.yılına girdi .
12 yılda hem ruhen hem bedenen bir dolu değişime şahit olduk .
Düğün fotolarına bakıyorum da ne toy ne çocuk geliyor eşim gözüme . Saçımızdaki beyaza,yüzümüzdeki çizgilere...olaylara verdiğimiz tepkinin olgunlaşmasına ... anne baba oluşumuza...her şeyimize şahit olmuşuz .
Kavga mı ? Dibine kadar oldu zamanında . Herkes birbirine kendini,kendi kurallarını kabullendirmeye çalıştı .
Sonra yıllar geçiyor , sular duruluyor,taşlar oturuyor.
Alışıyorsun . Kokusuna ,sadakatine,nefesine,bakışına,elini tuttuğunda hissettiğin güvene ...
Aşk ?? Bence bu aşkların en güzeli .
Gördüğümüzde kalbimiz yerinden çıkacak kadar heyecanlanmak değil bence aşk ; göremediğimizde onun için endişelenecek kadar merak duymak,aşk .
Eli her gün eline değdiğinde nefesin 20 senede geçse kesilecek kadar şehvet duyman değil bence aşk , o elini her tuttuğunda asla bırakılmayacak olduğunu bilmen aşk .
İçindeki "aşk'ı" alevdirmek istiyorsan , bence bunu lisede duyduğumuz o heyecanda arama . Gerçek aşk yaşadığın huzurda,sadakatte...
Ha o heyecan hiç mi olmamalı ? Hiç mi gerek yok ? Tabii ki hayır . Ama o heyecanı illa görünce kalp çarpıntısında , nefesin kesilmesinde , baktığında içinin titremesinde aramana gerek yok .

Konuyu okuyunca birden eşime mesaj atmak geldi içimden.
Bana aşık mısın? Diye sordum..

'Allah yokluğunu göstermesin diye dua ediyorum her gün, ' dedi. :)

4-4 lük bir evliliğim yok belki ama, kaybetme korkusu varsa bence sağlam bir şeyler vardır evlilikte...

Bu dedigini 4 yildir bizde surekli yapıyoruz, dibine kadar kavga,bosanacam laflari, sonra biz bosanabilir miyiz be diye sarilmalar yasaniyordu.taaki bayrama kadar. Ki 2 ay olmadi annemi kaybedeli.
Çok üzüldüm ya başın sağolsun. Bir yerden sonra çekilmiyor tabi. Ilişki de yıpraniyor. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.

Guzel olmus msj olayi canim
Bende mi atsam ne :) ama xevabi biliyorum zaten heyecanlandircak cvp da yazmaz sacmalama tabiki der

O senin yazdiklarini hissediyorum canim bana sonsuz guven veriyor habrr alamadigimda telaslaniyorum falan ama benim istedigim farkli bisey gozunun icine bakmak bana bise ifade etmiyor tamam sadigiz birbirimize ama 40 yillik evli gibi hissediyorum daha 26 yasindayim o kipirti o heyecan hicmi olmazmi ya

Ben sevdiğim adamdan mantığım yüzünden vazgeçtim hala canım acır fakat bunun daha doğru olduğunu gördüm,12 gün sonra düğünü var bir başkasıyla evleniyor
Aşk ne kadar önemli olursa olsun her şeyden önce mantıkta devreye girmeli. Siz evlenmişsiniz ve çocuk sahibi olmuşsunuz. Belki yaşadığınız şartlar yüzünden birbirinizle yeterince zaman geçiremediniz,konuşamadınız,yalnız kalmadınız vs..
Aşık değilim diye evlilik bitmemeli evlilikte her şeyden önce en önemlisi saygı. Alın eşinizi karşınıza,hiç kimse aramıza girmeden seninle bir şeyler yapalım diyin.
Bence sizin buna ihtiyacınız var

Of cok uzucu neden ayrildin canim merak ettim
Esime surekli diyorum ben asik olmak istiyorum sana kucugum daha ask lazim bana heyecan istiyorum diyorum bunu yap bana diyorum bise yaptigi yok ben hemen etkilenen biriyim ama isine gelmiyo

Asik olmasak nabicaz iade mi edicez herifi
Sakasi bir yana evet sanirim asigim
Ama o bana degil

evliyim..ne ölmesi kız, şaka yapıyorum. şu havanın sıcaklığına bak, aşk yaşayacak hal mi kaldı :)))
Bekar asiklarda vardir ama o hal...gecende sagilde esimle yiruuyoz cok sicak var..kumsalda ayaklari islak cocuk kucana almis kizi donduruyodu of offf yine icim acidi...ben esime kumsalda yuruyelimmi askim ilk tanisma yillarimizi konusalim desem sacmala ayaklarimiz kum olur arabayi yeni yikattim der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…