Bunları ben de hissediyorum ama bu aşk değil. Benim bahsettiklerimi ilişkinin başında yaşamıştım, sizinkileri de şimdi. Sizin anlattiklarinizla benimkiler çok faklı şeyler.
Ben onunla kavga ederken bile 1adim geride dururum... benimde kizim var illaki onunda olumsuz huyu olcak... anneme de dedm ben senin cocugunum ama herkese iyiyim mi zannediosun?? Sen beni korursn hatta ben belki oynayabilirim... sen beni nasil sevdiysen ben kizimi nasil sevdiysem kocamin anneside oyle sevdi oglunu.ama artik annesi yok..
13yasinda annesini kaybetmis... annesi olmaynca baba da biraz kopuk oluyo tabi... bilmiyorum iste oyleAnnesi veya babası vefat etmiş insanlara yaşları kaç olursa olsun zaafım vardır benim her annenin evladı kendince iyidir haklıdır her daim korur onları
Ama vefat edince onları koşulsuz koruyacak kimse kalmaz üzülmezler onlar inşallah hiç
Benim kv hayatta ama eşimin de annesinin kıymetli oğlu olduğunu düşünürüm hep
Gercekten de oyle. Sizin yazinizi gorunce aklima geldi bi defa ruya gormustm esim hayatmda yokms yada cikmis gibi bi ruya diyorumki ondan once ben napiyomusm uyandm adam yanmda hala o soruyu soruyorm. Gercekten allah tum birbirini seven insanlara huzur sevgi saygi ve devamlilik nasip etsin.Esimle 10 yildir tanisiyoruz 3 yillik evliyim.deli gibi asiktim..tarifi yok.evlendim ask bitti.yerini daha kuvvetli daha saglam bir bag aldi.oyle bir tutkuki onsuz hayati dusununce nefesim kesiliyor.onun icin yapmayacagim sey yok..bu duygunun adi ne bilmiyorum.onu hergun gordgm icin heyecanlanmiyorum.ama 3_4 gun ailemin yaninda kalinca ilk gordugum anda kalbim atiyor ancak.ask biter..bag kalir..ben hayatimdan cok memnunum
Tesekkur ederim sizede mutluluklar dilerim ve kocaman bir amiiiin diyelim:)Gercekten de oyle. Sizin yazinizi gorunce aklima geldi bi defa ruya gormustm esim hayatmda yokms yada cikmis gibi bi ruya diyorumki ondan once ben napiyomusm uyandm adam yanmda hala o soruyu soruyorm. Gercekten allah tum birbirini seven insanlara huzur sevgi saygi ve devamlilik nasip etsin.
Sizede mutluluklar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?