Kocaniza asikmisiniz?

Maşallah size, umarım biz de öyle oluruz:)

Ay ne hoş maşallah ömür boyu huzurla sağlıkla yaşayın

Zindan oluyor bazen demissiniz ya hani, o anlardan sonra da hayranlik devam ediyor mu

İyi akşamlar konu sahibi kaç yaşında siniz bilmiyorum ama
Bende 19 yaşından 23 yaşına kadar eşim le zor şartlarda sevgiliydik.23 yaşında evlendim 3 yıllık evliyim
O zaman lar asigım zannederdim. Ama
Bence aşk diye bişey yokmuş evlendi kten sonra anladım
Önemle olan sevgi saygı merhamet huzur dolu bi evlilik mis
Kocamı seviyorum ama aşık değilim.

Deli gibi kavga ettiğimiz zamanlar olmasına rağmen kocama aşığım, bence de aşksız olmaz ya :/ aynı yatağa girmek, dokunmak ... insana elektrik vermeli

Çok aşık olarak evlendim, yıllarca peşinden koştum. "Oww uww" olduğum biskolata erkeği gibi gördüğüm bir adamdı.Arzulu, tutkuluyduk (!) Ben çok aşıktım bana da aşık sanıyordum ama boynuzu yiyince o pembe rüyalardan çok güzel uyandım.
Şimdi düşünüyorum da ille de aşk diye tutturmak saçmalıkmış. Sadakat, emek, sevgi, saygı bunların temeline kurulmuyorsa bir evlilik bir de çok ahlaklı değilse partnerin sonu hüsranmış. Kocan anlattığın kadarıyla sana değer veriyor,eviyle ilgili, fazla action peşinde koşma derim. Evinle yuvanla çocuğunun eğitimiyle, kendinle, mutluluğunuzla ilgilen,gereksiz heyacanlar arama.Bu düşüncelerin sonu hayır olmaz çünkü. Bir karar vermişsin zamanında, şimdi işini yokuşa sürme.
Kocanın hayran olacağın noktalarını görmeye çalış.

Dimi Sakin normal bir evlilik hayatı isterdim ben de

Bizde.. bittik bile diyebilirim artik. Mahkeme günü bekliyoruz.ayri yaşıyoruz.
Biz onu da beceremiyoruz işte. Önce birbirimizi yiyoruz sonra seviyorum çok aşığım gidemiyorum muhabbeti oluyor. Daha dün çantasını hazırladı beyefendi on dakika sonra gidemiyorum diye geri döndü

Birazda bebekle alakalı bu durum. Elini kolunu bagliyordur. 22 yaşında ben evli değilim sen sikilmissin bile. Keşke Biraz daha hayatını yaşasaymissin

Biz onu da beceremiyoruz işte. Önce birbirimizi yiyoruz sonra seviyorum çok aşığım gidemiyorum muhabbeti oluyor. Daha dün çantasını hazırladı beyefendi on dakika sonra gidemiyorum diye geri döndü
Bu dedigini 4 yildir bizde surekli yapıyoruz, dibine kadar kavga,bosanacam laflari, sonra biz bosanabilir miyiz be diye sarilmalar yasaniyordu.taaki bayrama kadar. Ki 2 ay olmadi annemi kaybedeli.

ben aşık olarak evlendim hala da aşığım ama bunun içinde mantık da var. mantık olmadan aşk olsaydı şimdiye evliliğim biterdi.. ikisi bir arada olması lazım kesinlikle

Sırılsıklam asik degilim ama seviyorum mutluyum.cok iyi bir eş ve en onemlisi cok iyi bir baba.

ben evlilikte aşkın uzun süre devam edeceğine inanmıyorum. evlenmeden önce aşıktık diyor herkes. e çünkü o zaman öpmeler sayılıydı, sevişmeler (sevişebilen varsa) gizliydi, dokunsan içinde fırtınalar kopardı, adam hep bakımlıydı, hep miss gibi kokardı, kadına hayran hayran bakardı...di li geçmiş zaman

aşkın yerini çok daha güzel ve emin duygular alıyor bence. çok büyük bir sevgi. çok büyük bir güven. çok büyük bir saygı. çok büyük bir hayranlık. arada kızgınlıklar, nefretler de oluyor ama aşk kalmaz bence. daha güzeli olur.

Ben neden böyle olduğunu tahmin edebiliyorum. Siz daha gençsiniz gençliğin vermiş olduğu heyecan flört gezme tozma duygularına doyamadan pek tutku duymadığınız birisiyle evlenmişsiniz çocuk falan derken de genç yaşta hayatınız heyecanını kaybetmiş rutin bir şekle bürünmüş. Giyinip süslenmek arkadaş gruplarıyla gezmelere çıkmak belki orada biriyle flört etmek o heyecanı yaşamak istiyorsunuz. Böyle hissediyorsunuz diye de kimse sizi suçlayamaz. Yalnız 5 yıl boyunca birşeyler değişmediyse bu saatten sonra değişmesi zor bu işin sonu kocanızı aldatmaya kadar gidebilir allah korusun.

Bir de sorumu mazur görün ama böyle hissetmenizin bir sebebi de cinsel yaşantınızda eşinizle mutsuz olmanız olabilir mi? Yatakta karısını mutlu edemeyen erkekler böyle düşündürebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…