ben nası hbr verdiimi anlatayım hemen:))))))
adetim bikaç gün gecikti meraklanmaya ve korkmaya başladım çünkü ondan önceki ayda 20 gün gecikmişti ama sonra regl olmuştum... eğer hamile deilsem kist falan mı var problem ne acaba korkusuyla sabah kalktım ve testi yaptım... gözlerime inanamadım çift çizgi duruodu... banyo tezgahına bıraktım gittim geldim baktım... acaba yanılıomuyum die... sonra acaba eşimi mi arasam napsam die kıvranmaya başladım... 2 saat sonrada işe gitmem gerek... tam evden çıkmama yarım saat kala aklıma bir fikir geldi... hem farklı olsun hemde eğlenceli olsun istedim... ayrıca bugün hemen söylemeliydi yoksa içimde kalırsa delirecektim... internetten komik ve saçma bilmeceler buldum... mesela tavuklar en çok hangi ülkeyi sever? MISIR

DDD bu bilmeceleri tek tek not kağıtlarına yazdım... sonra evin girişinde bulunan tablonun üzerine BENİMLE BİR OYUN OYNAMAYA VAR MISIN? I wanna play a game... yazdım... altınada ilk bilmeceyi sakladım... her bilmecenin cevabı bir sonraki bilmeyece yönlendirecekti onu... mesela mısır konservesinin altına başka bilmece koydum gibi... yaklaşık 10 bilmeceden sonra... son bilmecenin cevabı havluydu... eşimi havlu dolabına yönlendirdim... havluların üstünede karşıdan görünecek şekilde oyun bitti buraya kadardı... şimdi havluların içindeki kağıdı ve poşeti bul yazdım... merak ettim iiyicene ona bir hediye aldığımı düşünmüş:)))) kağıda sana bu hbri nasıl vereceğimi bilemedim, çok garip hissediorum yazdım... sonrada babam adında gene netten bulduum bir şiiri altına ekledim... poşette ne mi vardı tabiki gebelik testi:))))))
aslında planıma göre eşim ikisini bir arada veya önce kağıdı bulmalıydı ama önce gebelik testini buldu... gözlerini iri iri açtı hamilesin dedi... ben daha fazla tepki beklerken sadece hamilesin dedi... sonra gelip bana sarıldı... normalde çok konuşan insan tutulmuş hiç bişey söyleyemiodu:))))) tabii bende elimde kamera bütün olan biteni kameraya çektim... bizim için güzel bir hatıra oldu... hayırlısı olsun allah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş... daha bikaç hftalık hamileyim... sanırım zor günler beni bekliyor:)))))