• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocanıza hamile olduğunuzu nasıl söylediniz, sürpriz yaptınız mı?

tarih 28 aralık 2007.. adetim gecikmiş, bende bir merak bir merak. Zaten hamile kalma çalışmalarımız devam ediyordu.. işten eve dönerken eczaneden test aldım, evde yaptım ve sonuç pozitif.. Nasıl sürpriz yapıp eşime söylesem diye düşünmeye başladım.. Evde bulunan bir kutunun içine test aletini ve bir çift bebek çorabı koydum. O kutuyu da hediye paketi yaptım ve salonda masanın üzerine bıraktım. Eşim eve geldi, hediye paketini gördü ve sordu "bu nedir" diye. Ben de ona "içimden sana hediye almak geldi, açsana hadi" dedim. Eşim saat aldığımı zannetti.. Yavaşça kutuyu açtıııı ve önce çorapları, ardından test sonucunu gördü.. Yüzündeki mutluluk ve şaşkınlık anlatılamaz.. Sevinçten çığlık bile atmıştı.. delikafadulden Sonra birbirimize sarılıp ağlamıştık.. Şeniz
Şimdi kızımız 17 aylık.. :ecrin_bebek: İyi ki olmuş, iyi ki hayatımızda.. Allah herkese böyle sevinçler nasip etsin..:ecrin_bebek:

ya aglattın bni eşime anlattım o ble duygulandı bizde çocuk istyruz bizede dua et ne olur,allahım isteyen herkese nasip eder inş.

Bebek çorabı alıp götürdüm ilk önce anlamadı sonra gözleri parladı birden öyle bir sarıldı ki bana :asigim:

Allah'ım herkese tattırsın bu mutluluğu inşallah :Saruboceq::nazar:

ben nası hbr verdiimi anlatayım hemen:))))))

adetim bikaç gün gecikti meraklanmaya ve korkmaya başladım çünkü ondan önceki ayda 20 gün gecikmişti ama sonra regl olmuştum... eğer hamile deilsem kist falan mı var problem ne acaba korkusuyla sabah kalktım ve testi yaptım... gözlerime inanamadım çift çizgi duruodu... banyo tezgahına bıraktım gittim geldim baktım... acaba yanılıomuyum die... sonra acaba eşimi mi arasam napsam die kıvranmaya başladım... 2 saat sonrada işe gitmem gerek... tam evden çıkmama yarım saat kala aklıma bir fikir geldi... hem farklı olsun hemde eğlenceli olsun istedim... ayrıca bugün hemen söylemeliydi yoksa içimde kalırsa delirecektim... internetten komik ve saçma bilmeceler buldum... mesela tavuklar en çok hangi ülkeyi sever? MISIR :DDDD bu bilmeceleri tek tek not kağıtlarına yazdım... sonra evin girişinde bulunan tablonun üzerine BENİMLE BİR OYUN OYNAMAYA VAR MISIN? I wanna play a game... yazdım... altınada ilk bilmeceyi sakladım... her bilmecenin cevabı bir sonraki bilmeyece yönlendirecekti onu... mesela mısır konservesinin altına başka bilmece koydum gibi... yaklaşık 10 bilmeceden sonra... son bilmecenin cevabı havluydu... eşimi havlu dolabına yönlendirdim... havluların üstünede karşıdan görünecek şekilde oyun bitti buraya kadardı... şimdi havluların içindeki kağıdı ve poşeti bul yazdım... merak ettim iiyicene ona bir hediye aldığımı düşünmüş:)))) kağıda sana bu hbri nasıl vereceğimi bilemedim, çok garip hissediorum yazdım... sonrada babam adında gene netten bulduum bir şiiri altına ekledim... poşette ne mi vardı tabiki gebelik testi:))))))
aslında planıma göre eşim ikisini bir arada veya önce kağıdı bulmalıydı ama önce gebelik testini buldu... gözlerini iri iri açtı hamilesin dedi... ben daha fazla tepki beklerken sadece hamilesin dedi... sonra gelip bana sarıldı... normalde çok konuşan insan tutulmuş hiç bişey söyleyemiodu:))))) tabii bende elimde kamera bütün olan biteni kameraya çektim... bizim için güzel bir hatıra oldu... hayırlısı olsun allah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş... daha bikaç hftalık hamileyim... sanırım zor günler beni bekliyor:)))))

ben nası hbr verdiimi anlatayım hemen:))))))

adetim bikaç gün gecikti meraklanmaya ve korkmaya başladım çünkü ondan önceki ayda 20 gün gecikmişti ama sonra regl olmuştum... eğer hamile deilsem kist falan mı var problem ne acaba korkusuyla sabah kalktım ve testi yaptım... gözlerime inanamadım çift çizgi duruodu... banyo tezgahına bıraktım gittim geldim baktım... acaba yanılıomuyum die... sonra acaba eşimi mi arasam napsam die kıvranmaya başladım... 2 saat sonrada işe gitmem gerek... tam evden çıkmama yarım saat kala aklıma bir fikir geldi... hem farklı olsun hemde eğlenceli olsun istedim... ayrıca bugün hemen söylemeliydi yoksa içimde kalırsa delirecektim... internetten komik ve saçma bilmeceler buldum... mesela tavuklar en çok hangi ülkeyi sever? MISIR :DDDD bu bilmeceleri tek tek not kağıtlarına yazdım... sonra evin girişinde bulunan tablonun üzerine BENİMLE BİR OYUN OYNAMAYA VAR MISIN? I wanna play a game... yazdım... altınada ilk bilmeceyi sakladım... her bilmecenin cevabı bir sonraki bilmeyece yönlendirecekti onu... mesela mısır konservesinin altına başka bilmece koydum gibi... yaklaşık 10 bilmeceden sonra... son bilmecenin cevabı havluydu... eşimi havlu dolabına yönlendirdim... havluların üstünede karşıdan görünecek şekilde oyun bitti buraya kadardı... şimdi havluların içindeki kağıdı ve poşeti bul yazdım... merak ettim iiyicene ona bir hediye aldığımı düşünmüş:)))) kağıda sana bu hbri nasıl vereceğimi bilemedim, çok garip hissediorum yazdım... sonrada babam adında gene netten bulduum bir şiiri altına ekledim... poşette ne mi vardı tabiki gebelik testi:))))))
aslında planıma göre eşim ikisini bir arada veya önce kağıdı bulmalıydı ama önce gebelik testini buldu... gözlerini iri iri açtı hamilesin dedi... ben daha fazla tepki beklerken sadece hamilesin dedi... sonra gelip bana sarıldı... normalde çok konuşan insan tutulmuş hiç bişey söyleyemiodu:))))) tabii bende elimde kamera bütün olan biteni kameraya çektim... bizim için güzel bir hatıra oldu... hayırlısı olsun allah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş... daha bikaç hftalık hamileyim... sanırım zor günler beni bekliyor:)))))

cok gusel duygular bunlar.acaba bızlr yasayabılecekmıyız bu heyecanı:(sorunsuz bır hamılelık gecırmen dılegıylen

cok gusel duygular bunlar.acaba bızlr yasayabılecekmıyız bu heyecanı:(sorunsuz bır hamılelık gecırmen dılegıylen

amin canım, inş en kısa zmnda sende bu duyguları yaşarsın, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah:nazar:

Ben adetim gecikince test yaptim negatif cikti aklımda hiç yoktu ama acaip kasik agrisi cekiyodum kadın doğumcuya gittim kan testi yapti kan testini elime alinca ben anladim öyle dondum kaldim kağıtlar elimde ciktim hastaneden eşim yanina gittim ne oldu dedi kağıtları uzattım baktı anlamadi hamileyim dedim caniiiiiim diye çığlık atıp kocaman sarıldı ağlamaya başladı süpriz yapamadım ama güzeldi

merhaba..ben aranıza yeni katıldım.okurken gözyaşlarıma hakim olamadım ve o günler geldi aklıma.bende anlatmadan geçemiyeceğim.2 yıllık bebek bekleyişimiz ve uğraşlarımızın ardından 3.kez aşılama yaptırmıştık.1-2 gün gecikmem oldu o ay.ış dönüşü test aldım ertesi sabah yapmak için.Ama o gece heyecandan uyuyamadım.Sabaha karşı yataktan çıktım ve gidip testi yaptım.Çift çizgiyi gördüğüm andaki o heyecanı asla unutamam.Defalarca bir eşimin yanına bir banyoya gidip geldim.Sonunda uyandırdım eşimi ve baba oluyorsun dedim.O sersemlikle çığlıklar atmaya başladı.Komşular duymasın diye yastığını yüzüne kapatıp Allahım Allahım diye bağırıyordu.Sonra sımsıkı sarıldık ve ağlamaya başladık o sırada sabah ezanı okunmaya başladı.o ezan sesi hala kulaklarımda...Dualarla karşıladık bebeğimizi.Şuan Nazlım 4 yaşında..Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah...

Bir kere düşük yaşadım, o zamandaanlamadım bile eşime sürpriz yapamadan sevinemeden kaybettik çünkü. ınş. en kısa zamanda yeniden hamiş kalırım

Off çok güzel çok cici haber veriş hikayeleri var.
Henüz öyle bir planımız yok şu sıralar ama o anı düşünmek bile beni heyecanlandırdı.

bende gebelik testini işyerinde yapmıştım ve inanamadım. sonra eşime akşama kadar söylemedim, sabrettim. Akşam yemek yiyoruz bende hamileyim dedim öyle boş boş yüzüme baktı. iyi hayırlı olsun dedi gitti masanın yanındaki koltukta yattı. bu arada uzmanlık eğitiminin ilk yılı ve ayda 14 nöbet tutuyodu, o günde 3 gün blok nöbet tutmuştu. acayip yorgundu ama yinede çok bozulmuştum sanki bir suç işlemiş gibi hissettim. neyse saat 11 oldu baktım adam horul horul yatıyo bende sinirden yatağıma gidip yattım. ama tabi şiştim sinirden. neyse gece 3 oldu baktım eşim yanıma geldi yatağa sarıldı, ya sen bana hamileyimmi dedin yoksa ben rüyamdamı gördüm dedi. ben tabi ağzıma geleni saydım adam neye uğradığını şaşırdı. neyse bayağı bir açıklama özür faslından sonra öptü çok sevindiği söylemişti. şimdi kızım 3 yaşında ve eşim sürekli kızım için hayatımdaki en güzel şey der durursempatiksalakcinni

inşallah birgün benimde olurda süpriz yaparım bende
rabbim hepinizin evladına uzun ömürler versin

benimde yuzumümdeki anlamsız gulumsemeden nasıl olduysa anlayıverdi kocişim.aslında ben sofra kurup hediye olarak bebiş çorabı almak istemiştim.olsun birbirimize öyle bir sarıldıkki bu cok guzel bir duygu.

ah kızlar tüm yazdıklarınızı okudum ağladım güldüm duygular karman çorman oldu. dedimki bende yapıcam. ama nerdeeeee. dün testim pozitif çıkınca ağlaya ağlaya şok olmuş bi şekilde kocacığımı aradım. yazık dedi niye ağlıyon. ciddimisin gerçekten çıktımı 2.çizgi falan dedi. ikimizde şaşkınlıktan bişi yapamadık.

benimde yuzumümdeki anlamsız gulumsemeden nasıl olduysa anlayıverdi kocişim.aslında ben sofra kurup hediye olarak bebiş çorabı almak istemiştim.olsun birbirimize öyle bir sarıldıkki bu cok guzel bir duygu.
benim de bu şekilde oldu :))
acayip bir duygu.. her zaman yaşanmayacak anlardan bir tanesi...

Back
X