Kocanıza kızınca tepkiniz ne olur, küserseniz o nasıl telafi eder??

Ne zamandır yapmıyoruz o yuzden boyle oluyor derken fılm den mı bahsettı yoksa uykudan mı bı orayı anlıyamadım

Ne zamandır yapmıyoruz o yuzden boyle oluyor derken fılm den mı bahsettı yoksa uykudan mı bı orayı anlıyamadım
Bence cinsellik olarak yakınmış arkadaş...
o_O evet arkadaşın dediğinden şeettim, ama genel olarak rahatlığından yakındım tabi, ya içimi döktüm ya küstüğümde o da bana tavır alıyor sinir oluyorum

Çokta buyuk bir sorun degıl bana gore. Esım vardıyalı calıstıgından 4.12 nobetlerınde bızde hıc yuzumuzu goremıyoruz. Adlında daha sonra telafi onmlı. Kız hamılesın ztn ondan da olur. Bısı deme adama bosver hıc yere ne sen uzul ne o

Cınsellık anlamında sorun sana kalmıs. Brn uyumasından yorulmasından sorun degıl yazdım

Bence gebelikten sizin hormonlar ayrı telden takılıyor

sarmaya ve küsmeye yer arıyorsunuz.

adam yorgun o an film izlemek yada müzik dinlemek istememiş. yatsaydı o zaman kola -cips takıldı diyorsunuz.
azcık nefes aldırın yahu.

belki o gece öyle deşarj olmak istedi.

Çokta buyuk bir sorun degıl bana gore. Esım vardıyalı calıstıgından 4.12 nobetlerınde bızde hıc yuzumuzu goremıyoruz. Adlında daha sonra telafi onmlı. Kız hamılesın ztn ondan da olur. Bısı deme adama bosver hıc yere ne sen uzul ne o
Hayır zaten demem susar otururum, gıcık olduğum gece yanına yatayım sarılır bişey olmamış gibi, sanki ben hiç kızmamışım surat asmamışım gibi, sırası sanki roman havasının

Bence gebelikten sizin hormonlar ayrı telden takılıyor

sarmaya ve küsmeye yer arıyorsunuz.

adam yorgun o an film izlemek yada müzik dinlemek istememiş. yatsaydı o zaman kola -cips takıldı diyorsunuz.
azcık nefes aldırın yahu.

belki o gece öyle deşarj olmak istedi.
Ben demedim ki kendi dedi film açıyorum diye çocuğu da yarım saat binbir zorlukla uyutturdu bana ona kızdım yoksa istediği kadar nefes alabilir :KK12:

Ozlemiyor heralde demissiniz tavır almissiniz. Dediğiniz gibi ozlemiyorsa gerçekten ne yapılabilir ki. Ozleyip ozlememek insanın elinde olan bişey değil ki. Zorla ozlettirilmez ki...

Benim erken doğum tehlikem var iki aydır ayrı yatıyoruz hamilelik özel bi dönem erkekler bebeğin zarar görmesini istemiyor

Böyle durumlarda küsülmez hatta tavır bile alınmaz ki..

Gelip bekleyeceginize yiyecek bir şeyler hazırlayıp ee hani film diye trip atıp actirabilirdiniz.
Boşuna gecenizi yemişsiniz. :)

Aman kararsızmış en son yatmak da istememiş, film için geç oldu demiş, oturup tıkınmış. Tipik erkek.. Sonra da midem kötü oldu niye yedirdin diye söylenirler.. :KK11:
Keyfin bilir de geç yat boşver. Yakında çok uykusuz kalacaksın zaten.. :anne:

Biraz abartmışsın sanki ayrı yatmalar filan :))
Direk hadi aç deseydin filmi sorun yaşanmicaktı sanki :) alınganlık normal ama hamişsin sen :anneadayı:

Böyle durumlarda küsülmez hatta tavır bile alınmaz ki..

Gelip bekleyeceginize yiyecek bir şeyler hazırlayıp ee hani film diye trip atıp actirabilirdiniz.
Boşuna gecenizi yemişsiniz. :)
Tamam da film açıyorum sen çocuğu uyut gel dedi, geldim oturdum ankara havası açık oturdum kapar diye yarım saat sonra kapadı, ee hani film dedim yok geç olmuş, aslında açalım mı yok şimdi seçemeyiz istemiyorsan istemiyorum de ne oyalıyorsun ama

Back
X