Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heeeee allahım yarebbım ne safım ya hıc aklıma gelmedi. Erken oluyor dıyınce aklıma hemen uyku geldiBence cinsellik olarak yakınmış arkadaş...
Ne zamandır yapmıyoruz o yuzden boyle oluyor derken fılm den mı bahsettı yoksa uykudan mı bı orayı anlıyamadım
Bence cinsellik olarak yakınmış arkadaş...
KüstüüüüümmSorununuz tam olarak ne anlamadım??
Neden ayrı yatıyorsunuz???
Hayır zaten demem susar otururum, gıcık olduğum gece yanına yatayım sarılır bişey olmamış gibi, sanki ben hiç kızmamışım surat asmamışım gibi, sırası sanki roman havasınınÇokta buyuk bir sorun degıl bana gore. Esım vardıyalı calıstıgından 4.12 nobetlerınde bızde hıc yuzumuzu goremıyoruz. Adlında daha sonra telafi onmlı. Kız hamılesın ztn ondan da olur. Bısı deme adama bosver hıc yere ne sen uzul ne o
Ben demedim ki kendi dedi film açıyorum diye çocuğu da yarım saat binbir zorlukla uyutturdu bana ona kızdım yoksa istediği kadar nefes alabilirBence gebelikten sizin hormonlar ayrı telden takılıyor
sarmaya ve küsmeye yer arıyorsunuz.
adam yorgun o an film izlemek yada müzik dinlemek istememiş. yatsaydı o zaman kola -cips takıldı diyorsunuz.
azcık nefes aldırın yahu.
belki o gece öyle deşarj olmak istedi.
Nasıl özlemez ya ben özlüyorum o niye özlemiyor o da özleyecekOzlemiyor heralde demissiniz tavır almissiniz. Dediğiniz gibi ozlemiyorsa gerçekten ne yapılabilir ki. Ozleyip ozlememek insanın elinde olan bişey değil ki. Zorla ozlettirilmez ki...
Ne zamandır yapmıyoruz o yuzden boyle oluyor derken fılm den mı bahsettı yoksa uykudan mı bı orayı anlıyamadım
Tamam da film açıyorum sen çocuğu uyut gel dedi, geldim oturdum ankara havası açık oturdum kapar diye yarım saat sonra kapadı, ee hani film dedim yok geç olmuş, aslında açalım mı yok şimdi seçemeyiz istemiyorsan istemiyorum de ne oyalıyorsun amaBöyle durumlarda küsülmez hatta tavır bile alınmaz ki..
Gelip bekleyeceginize yiyecek bir şeyler hazırlayıp ee hani film diye trip atıp actirabilirdiniz.
Boşuna gecenizi yemişsiniz. :)