Kocanıza kızınca tepkiniz ne olur, küserseniz o nasıl telafi eder??

Sizden kaynaklı
İlgi istiyorsunuz sanırım
O ilgiyi bulamayınca tartışma çıkıyor
siz plan yapın bence
evet ,ama o an o kendini haklı görüyor geri adım atmıyor , çünkü yorgun ,ben de yorgun olsa bile bi kere alttan alsın tamam aşkım desin diyorum hep deniyorum hep hüsran.....

evet ,ama o an o kendini haklı görüyor geri adım atmıyor , çünkü yorgun ,ben de yorgun olsa bile bi kere alttan alsın tamam aşkım desin diyorum hep deniyorum hep hüsran.....
Böyle insanlar zor
Erkek arkadaşımda öyleydi hep o haklı
Yapar yapar yapmadım der bide sanki ben uyduruyorum gibi ben abartıyorum gibi

Aslında basit bir filmden daha fazlası sorununuz ilgi açlığı onun vurdumduymazlığı vs konusun yardım alın
Kendinize zaman ayırın
Düzelttin
Tek taraflı caba ile bir yere kadar o yüzden farkına varmasını sağlayın bence

Böyle insanlar zor
Erkek arkadaşımda öyleydi hep o haklı
Yapar yapar yapmadım der bide sanki ben uyduruyorum gibi ben abartıyorum gibi

Aslında basit bir filmden daha fazlası sorununuz ilgi açlığı onun vurdumduymazlığı vs konusun yardım alın
Kendinize zaman ayırın
Düzelttin
Tek taraflı caba ile bir yere kadar o yüzden farkına varmasını sağlayın bence
ya şöyle bir şey var vurdumduymaz değildir asla ,belki beklentilerimiz farkli , ben biliyorum ki o beni daha çok seviyor ,daha fedakardır ama buna rağmen isteklerimi belli bahanelerle niye gözardı ediyor ,kolaya kaçıyor bazen ,ailesine bize çok düşkündür ,hep birlikte birşeyler yapmak ister ,isteriz , çok arkadaşımız da yok her konuda çok bağlandık , ama özel günlerin zorlaması dışında aklına gelip birşey yapmaz ben yaparım ama beklerim de ne yalan söyleyim , mesela o malum konuda da canımı sıkan ister ama yatmamızı bekler ,eee biz otururuz 1 e kadar uykum gelir olduğu gibi uyuruz ,yatmayı beklemesin istiyorsa belli etsin azıcık arsız olsun isterim ama o bana göre fazla efendi ,ya böyle şeylere takıp patlama yaşıyorum .....

bir de haklılık onusunda evet o hep haklı ,iki horoz gibi didişiyoruz ,çünkü ben de baskınım karakter olarak

Aman kararsızmış en son yatmak da istememiş, film için geç oldu demiş, oturup tıkınmış. Tipik erkek.. Sonra da midem kötü oldu niye yedirdin diye söylenirler.. :KK11:
Keyfin bilir de geç yat boşver. Yakında çok uykusuz kalacaksın zaten.. :anne:

Yanlız değilmişim.:KK70:

Ankara havası falan dedin ya orda bitti zaten olay:) adam sevişmek istesede bende tık olmaz o saatten sonra:) hamilesin diye uzaktır belki,aklına gelmiyodur.. başka zamanda böyleyse ozamn sıkıntı tabi.

Ben yatmıyorum bakalım sınıyorum ne zaman patlayacak, oğlumla yatıyorum sarmaş dolaş 3 kişi ohh, bi kaç gün önce erken geldi, çok geç geliyor 12 _1 arası çok yoğun oluyor dönem dönem, işte o gün erken geldi oğlanı da biraz erken yatırdım, film açalım dedi kendi biz normalde böyle film izleriz oturur çay içer sohbet ederiz ne zamandır görmüyoruz birbirimizi, ee özledik, ben bi indim aşşağı bu ne film açmış ne birşey yayılmış koltuğa ankara havası roman havası indiriyor, :63:sinir oldum ama hiç sesimi çıkarmadım oturdum yanına ne yapıcak diye yarım saat uğraştı hiç bir şey demedi, sonra kapadı yok açalım mı, yok geç te oldu, bi uyuyo bi kalkıyo bilmen ne ben de sinir oldum, kalk yerine yat burası serin oluyor dedim, yerinde uyu bu kalktı cips koydu kola koydu oturdu, saat olmuş kaç, tamam yorgunsan git uyu ee madem oturup cips kola yapçan onca saati niye öldürdün zaten 1 haftadır yüzümüzü zor görüyoruz, vurcam kafasına kafasına ya dengesiz,:KK11: özlemiyoda heralde yatmıycam ben de onunla yatsın tek başına, bir de niye böyle yapıyorsun diye soruyor iyice sinir oluyorum, sonra ne zamandır olmuyor da ondan böyle erken oluyor tövbe yarabbim ya :KK53:valla koca katili olcam:bicak: zaten hemen sinirleniyor ağlıyorum hamilelikten midir nedir hassasım.......
Ben küsüp konuşmadım mı o da konuşmuyor öyle takılıyoruz :işsiz:

Ben küsüp konuşmadım mı o da konuşmuyor öyle takılıyoruz :işsiz:
Aynen dün akşam oturdum yanına sustum bu da sustu, bir iki noldu dedi o da kendi duydu zaten, susunca varya deliriyorum, sinir oldum gidiyorum yatmaya dedim, arkamdan öfledi pöfledi, yece gelmiş oğlanı da beni de öpüyo, uyumuşum tam dalmışım ne güzel ona da sinir oldum, susma diye gıcık bir huyu var......

Ankara havası falan dedin ya orda bitti zaten olay:) adam sevişmek istesede bende tık olmaz o saatten sonra:) hamilesin diye uzaktır belki,aklına gelmiyodur.. başka zamanda böyleyse ozamn sıkıntı tabi.

Yatmayı bekler, ille öyle bir kural var ne zaman yatarız o zaman olur

Ben yatmıyorum bakalım sınıyorum ne zaman patlayacak, oğlumla yatıyorum sarmaş dolaş 3 kişi ohh, bi kaç gün önce erken geldi, çok geç geliyor 12 _1 arası çok yoğun oluyor dönem dönem, işte o gün erken geldi oğlanı da biraz erken yatırdım, film açalım dedi kendi biz normalde böyle film izleriz oturur çay içer sohbet ederiz ne zamandır görmüyoruz birbirimizi, ee özledik, ben bi indim aşşağı bu ne film açmış ne birşey yayılmış koltuğa ankara havası roman havası indiriyor, :63:sinir oldum ama hiç sesimi çıkarmadım oturdum yanına ne yapıcak diye yarım saat uğraştı hiç bir şey demedi, sonra kapadı yok açalım mı, yok geç te oldu, bi uyuyo bi kalkıyo bilmen ne ben de sinir oldum, kalk yerine yat burası serin oluyor dedim, yerinde uyu bu kalktı cips koydu kola koydu oturdu, saat olmuş kaç, tamam yorgunsan git uyu ee madem oturup cips kola yapçan onca saati niye öldürdün zaten 1 haftadır yüzümüzü zor görüyoruz, vurcam kafasına kafasına ya dengesiz,:KK11: özlemiyoda heralde yatmıycam ben de onunla yatsın tek başına, bir de niye böyle yapıyorsun diye soruyor iyice sinir oluyorum, sonra ne zamandır olmuyor da ondan böyle erken oluyor tövbe yarabbim ya :KK53:valla koca katili olcam:bicak: zaten hemen sinirleniyor ağlıyorum hamilelikten midir nedir hassasım.......
Bence ne olursa olsun yatagini ayirma. Araya daha cok sogukluk girer. Biz aramizda ne kadar buyuk kavga da ciksa asla ayri yatmayiz. Yani cok sinirliysem yataga yatinca dokunma bana don sirtini yat derim. Ama o ne olursa olsun gece de olsa bi sekilde bakarim ya eller ya ayaklar yapismis birbirine.

Bence ne olursa olsun yatagini ayirma. Araya daha cok sogukluk girer. Biz aramizda ne kadar buyuk kavga da ciksa asla ayri yatmayiz. Yani cok sinirliysem yataga yatinca dokunma bana don sirtini yat derim. Ama o ne olursa olsun gece de olsa bi sekilde bakarim ya eller ya ayaklar yapismis birbirine.
bence de öyle olması lazım ama , onda hiç çaba yok ,bilmiyorum ikimizde birbirimizi uzaklaştırıyoruz ,ben susmaya alışıyorum ,o uzaklığa

ee siz nası lbarışıyorsunuz .... Bizim gibi yavaş yavaş konuşup kırgınlığın içine mi oturuyor....
Genelde var olan sorunla ilgili ilk ben konuşmaya başlarım. Derdimi anlatırım. Sonra yumuşar o da. Öyle geçinip gidiyoruz. Kırgınlıklarımı içimde tutmaya çalışıyorum. Biriksin istemiyorum ama yün de içimde kalanlar oluyo

Aynen dün akşam oturdum yanına sustum bu da sustu, bir iki noldu dedi o da kendi duydu zaten, susunca varya deliriyorum, sinir oldum gidiyorum yatmaya dedim, arkamdan öfledi pöfledi, yece gelmiş oğlanı da beni de öpüyo, uyumuşum tam dalmışım ne güzel ona da sinir oldum, susma diye gıcık bir huyu var......
Evet susma olayı çok sinir bozucu. Delirmeye müsait bir durum.

Bi yerde okumuştum eşinizle ayrı yattığnzda eşinize deil kendinize ceza veriyorsunuz . Erkek bu elini yapar saçma hayaller kurar bi şekilde görür işini . :oops:
Yanlis yöntem.. konuşmayı dene .. yada hiç bahsetme aç sen filmi patlat Mısırı emrivaki yap. En büyük derdinz bu olsn :KK54:

derdim de o değil ki cinselliği de geçtim ,mesela buğun gelmiş ,indim yanına ,oturduk bir iki birşeyler söyledi işle ilgili ,sonra aldı teli ,ha kapar ha kapar ,yok yine HER ZAMANKİ gibi kalktım yatıyorum dedim oğlumun yanına gittim ,geldi 2 dk sonra öptü ikimizide gitti yattı ,dayanamadım sinir oldum ağlama tuttu kalktım uyandırmayım çocuğu diye ,yüzümü yıkadım ,indim tekrar duymuştur büyük ihtimal gelmedi yanıma ,2 saattir ağlıyorum sinirlerim boşaldı ,1haftayı geçmiştir ne bi tepki ne bi şey sanki yaşananlar normal ,yine herzamanki gibi ağlarken gelsin ,özür dilesin ,falan istemiyorum ,çok sıkıldım artık ,herşeyi geçtim ,hamileyim insan derdin ne demez mi ciddi ciddi neyden kaçıyosun ya

Back
X