Kocanıza ne kadar güveniyorsunuz?

mutlu_kelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
49
0
86
39
Balıkesir
Merak ediyorum arkadaşlar 100de üzerinden sorsam nekadar güveniyorsunuz kocalarınıza her konuda?

Birde kocanız hayalinizdeki kişimi? Kaç kişinin hayalindeki kişi :)

evli değilim ama güvenmezdim ben olsam. birçok evli erkek asılıyor bana, hepsinin de karıları onlara güveniyor. insanlar ne kadar kötü kalpli (((((((

5 senedir sevgilim var. %95 güveniyorum çünkü o kadar takiplerime rağmen hiç yanlışını görmedim çok şükür. Hala ilk günkü gibi...
yine de her zaman bi şüphe taşırım içimde. ne olur olmaz.
(ona güveniyorum da ben kendime güvenmiyorum klava:)

eşimle 10 yıldır beraberiz.7yılda evliyiz.10 yıldır hiçbir yanlışını görmedim bu konuda.çok sadık.işe zamanında gıder gelır.gun içinde süreklı arar.heryere beraber gıtmek ıster.telı hep ortadadır.pc ye ayda yılda bır oturur.özel gunlerıde hıç unutmaz.Allahıma şükürler olsun aşkımızda sevgımızde saygımızda her daim sürüyor.e tabiki böyle kocişe 100 verırım ben

Kategorıye ayırmalı.
Hangı konuda ne kadar guvenıyorum?

Her sırrı mı paylasabılecek kadar guvenebılır mıyım esıme?
Hayır, her sırrımı degıl.
Aılevı meselelerımı anlatmamayı tercıh edıyorum.
Kısısel mevzularımda ıse ondan oncekı hayatımda bılmesı gereken ne varsa bılır.

Fınansal konularda guvenebılır mıyım esıme?
Evet, kesınlıkle guvenırım.
Bır yıgın borcumuz olsa (kı var) bılırım, o borc odenıyordur.

ıyı bır baba olabılır mı? Bu konuda guvenebılır mıyım?
Sanırım ondan daha ıyı bır baba adayı olamaz!

Pekı ya aldatmayacagı konusunda guvnebılır mıyım esıme?
Su an ıcın evet, guvenıyorum!
Banka kartı sıfresıne kadar bılıyorum, msn sını ondan cok ben acıyorum.
Telefonu daıma ortadadır.
Fakat bunlar degıl ona guven duymamı saglayan krıterler.
Durusu ıtıbarı ıle verıyor bana o guvenı.
Sımdılık...

her konuda %99 güveniyorum eşime...

%1 lik ihtimali de şeytana uymasına veriyorum.

bilerek isteyerek düşünerek planlayarak asla üzmedi beni.. üzmeyrceğine de inanıyorum. maddi manevi her konuda canımdır. istediğim herkesin dedikodusunu yapabilirim ona. kızdığım sevindiğim herşeyi paylaşırım. maddi olarakta birşeyi saklamaz benden...
iyi ki evlenmişim.. hayallerimin üstünde bir adam:)

İsteyerek hiç üzmedi beni.
Güvenirimde.
Ama %100 güvenmem.
%1 lik ihtimalin içinde de, herşeyi ,her yanlışı yapma ihtimali vardır benim için.
Asla benim eşim yapmaz, mantığı bana ters.
Hayalimde ki kişi mi, evet hayalimde ki kişi aslında.
Ama herşey 4*4 lük istediğiniz gibi olmuyor, olmasıda mümkün değil.
Herkes ayrı bir karakter, ayrı bir dünya.
Hayalinizde ki kişi olma durumuda %100 olmuyor bu durumda.
Bu da normal olsa gerek.

güveniyorum eşime
ama %100 değil
eskilerin bir lafı var
eşine sırtını dayayanda akıl yok diye
es geçmemek gerek bence bu lafı

Konunun derdim var bölümüyle alakası yok ama ben de yazayım.

Sayısal bir değerlendirmeye gerek yok, ben güveniyorum eşime.
Herkesin şeytana uyma ihtimali olduğunu biliyorum elbette ama bu eşime güvenmemi engelleyecek bir durum değil.
Hayatımı da "beni aldatırsa" diye bir ihtimal üzerine kurmam.

Vallahi ben %100 asla guvenmem herzaman seytana uyabilir.Suana kadar birseyini gormedim.Herseyi meydandadir.Telefonu herdaim meydanda ve aciktir, ayni bilgisayari kullaniriz ayni face,ayni maili,5dkk gecikse arar soyler.Tum bos zamanini kizimiza ve bana ayirir.Hergece elimi tutarak seni seviyorum der oyle uyur supriz yapar ozel gunlerde hediyesi cicegi notu karti hazirdir(ben bu konuda biraz ilgisizim)amaaaaaaaa yinede erkektir sirtimi donmem.Hayalimin erkegi mi?Oyle biri varmi?onceleri o ilk heyecan kimiltilar,karninda ucusan kelebekler oyle sanmana neden oluyor ve birgun hayalinin erkegi zannetigin seyin o ilklerden kaynaklandigini cozuyorsun.Ancak zamanla saygi sevgi sana yuvani veriyor.Iste yuvanda hissettiklerin hayalindeki erkege hissettiklerinden daha anlamli ve oncelikli oluyor.

yüzde binbeşyüz güveniyorum ben eşime sadece aldatıp aldatmamam değil her konuda 4 yıldır evliiz ondan önce 3 yıl flört ondan da önce 2,5 yıl arkadaşlık sürecimiz var güvenimi hiç boşa çıkarmadı eşim de ona ne denli güvendiğimi biliyor ama bu güvenimi boşa çıkarırsa başına gelecekleri de biliyor seçim onun

4 yıldır birlikteyiz, evliliğimizin 2. yılını bitirmemize az kaldı. :içelim:
Ona güvendiğim kadar kendime güvenmiyorum kaydirigubbakcemile3
Anca hayallerde olur öyle biri derdim eşimi tanımadan önce, tam benim için yaratılmış gibi.

%99 güveniyorum atkima
hayalimdeki erkekmi bilmiyorum hic hayal etmedim böyle olsun söyle olsun diye
zaten hayaller gercek olsa ohoooo

maşallah canım eşin uyumlu sakin biri mi?

güvenmek mi insanlara güven olmaz insanı yoldan çıkaracak bir varlık var (şeytan) kötükedihüsoinsanlarda zayıf olduklarına göre güven diye birşey yok yani kendinizi kandırmayın
ben kendime bile güvenmem sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…