Kocanıza ne kadar güveniyorsunuz?

Bir rakama vuramam ama güveniyorum eşime,sevgisine..Allahtan korkusuna.Genel olarak yani..
Uyumluyuz,birbirimizi seviyoruz,bir kızımız var.Genel olarak hep birlikte yaparız herşeyi,face şifrelerimiz mail şifrelerimiz vardır birbirimizde.Tlf hep ortada.Herşeyden haberim olur,saatlidir.Haa Allah şaşırtmasın yapmak isteyen adam bunların üstünde bir çabayla aldatır karısını.Allah şaşırtmasın.

güveniyorum eşime telefonu hep ortadadır beraber eve girer beraber her yere gideriz 5 senelik evliyim ilgisi hep aynıdır bir yere gitse işten geç gelecek olsa mutlaka haber verir telefonu sarjı bitse bile bir yerden arar söyler ; ama allah seytana uydurmasın allah sasırtmasın

%99 güveniyorum. . . Kimseye Tam anlamıyla güvenmem .Her zaman bi açık kapı bırakılma taraftarıyım.Çok seviyorum çokta seviliyorum ama Allah şaşırtır şeytana uyar diyede korkuyorum

Bende güveniyorum. Daha şimdiye kadar ne cebini ne msn nini ne face ini hiç bir şeyini didiklememişimdir. Ama kolumu keserim ki kocam beni asla aldatmaz diyecek kadar da değil. Sonuçta insanoğlu şaşar da beşer de...

ben 100 % güveniyorum eşime..
tabiri caizse kendimden cok..
ve deli gibi severek evlendiğim insan..
ondan yana hiçbir sıkıntım yok..
cok şükür allah ayırmasın bizi

bence güven olmadan bir ilişkide ne kadar saglam olabilir ki..
bizim eşimle şifrelerimiz aynıdır
zaten aynı olmasa bile bunu zihnimden geçirmem bile ona haksızlık olurdu..

eşime güvenim %99 benim de çünkü her zaman her konuda kimseye tam tamına güvenmem , bu eşimden dolayı değil benim kendimle alakalı yani %1lik ihtimal benim çok çok üzülmemem için :) ama kendimden çok güvenirim eşime.her şeyi ortadadır. şifreler aynı, bilgisayara arada girer. işi gereği pek gemiden çıkamaz zaten.ben eşime güveniyorum yani sonuç olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…