Kocanizin eski sevgilisinin kocasini aratmasi

Eşinizin sizi kaybetme korkusu hiç yok hep böylemiydi evlenmeden öncede :44:

Bilmem belki hep boyleydi ben gormedm hep kirardi beni aglayirdi sonrada kapimda yatardi affet diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne yapmaliyim peki bi akil verin bana

Bilmem belki hep boyleydi ben gormedm hep kirardi beni aglayirdi sonrada kapimda yatardi affet diye

Bence esiniz olacak o kisini vicdani gelismis fakat benligi zayif kalmis, olgunlasamamis...

Bu da empatiyi dogru zaman ve dogru yerde yapamamasina neden oluyor. Bi doktora gitsin... sacma sapan davranislariyla ustelik sizin de psikolojinizi bozmus.

Nedense sayfalar acilmadi telden gelismeleri okuyamadim.

Konusahibi neye karar verdin? Simdi nasilsin?

Su an beraber oldugum kisiye ilk sorum o kiz cikagelse ne dusunurdun idi... normal arkadasken rahatca paylasacagini dusunmustum, yanit olumsuz olunca bi heycanla yesil isigi yakmistim.
Sizin yerinize dusunuyorum da kalbim cok fena kirilirdi...

tum alternatifleri dusunmus kacyildir sabretmissiniz. ne deseniz haklisiniz bence.

Nasıl bir adamla evli
ne iş yapar
eski sevgilisinin fotoğrafı var mı
çoluğu çocuğu vs bu yüzden bakmıştır

Cok kirici ben cok hassasom bu konuda boyle bisey yapsa asla onunla konusmazdim.nedenini sorar sana noldu derse git sevgilini ordan burdan arat bana bulasma derdim.ve affedemezdim.etsem bile uzun surerdi..srvilip srvilmediginden ezicichiccbirsey olamaz benxe dayak bile el yarasi grcer ama gonul yarasi gecmez..

Ben zamanında sevgilimin arkadaşının eski sevgilisinin yeni sevgilisini aratmış, üstüne yankışlıkla eklemiş ve kabul edilmiştim. Bazen insan şuursuzca yapabiliyor ya. Bir kere mi birden fazla mı yapmış?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla bence problem bu. Çoğu kişi buna anlamsız bi merak diyebilir, fakat bilinçaltında hiç de anlamsız değil.
Eskiden eş olarak benimsenen kişinin yeni eşi merak ediliyorsa bu bilinçaltındaki rekabet hissindendir. Kendini kıyaslamıştır. Bunun içinde de ne yazık ki biraz kıskanma gizlidir.
Ben hafife almazdım. Dile getirmeden bi süre izlerdim.

Cok da masum bir durum degil tabi. Kadin hala aklinda. Kocasiyla kendini mukaseye ettigind gore..

Sen aratıyor musun eski sevgilinin eşini? Hayır çünkü aklına bile gelmiyor öyle olsa eşinle evlenmezdin çok koca bir ihtimal. Yani eşinin aklı eski sevgilisine kayıyor derim. Biraz gözünü korkutsan iyi olur.

valla ben eski konulariniza bakaraktan konusucam esinizi takip edin ve tetiktee olunn insallah bisey yoktur ama evliliginiz biraz sagliksiz geldi bana nedenseee

Kizlar sizce bu normal mi yani kocaniz eski sevgilisinin kocasini facede aratsa ne yapardınız? Ve kocaniz gecmiste bu kizi cok sevmisse.

üzmek gibi olmasında bence adam; " geçmişte bu kız beni istemedi. şimdi bu adamla evli. bu adam nasıl biridir?ne iş yapar? nasıl bir tip? benim yerime tercih ettiği kişi kim? " merakıyla bakmış olabilir.

aynennnnn katılıyorum. bu merakla ilgili birşey doğru ama kesinlikle "bu kız benim yerime hangi adamı tercih etti?" duygusu yatıyor içinde. yoksa yeni kocasından banane... adam kendini kıyaslamış..beni bıraktı sonra bunu seçti.. benden daha mı iyiydi ki? yakışıklı mı? vs...

Tskler arkadaslar cogunuzun dedigi zaten ben dusundugum ne yapacagimi bilmiyorum ayrilik gibi gorunuyor sonumz

Kizlar sizce bu normal mi yani kocaniz eski sevgilisinin kocasini facede aratsa ne yapardınız? Ve kocaniz gecmiste bu kizi cok sevmisse.

Allah korusun bir daha hiç güvenemem öyle bir şey yaşasam.

Canım seni üzmek hiç istemem ama hem eski konularını hem de bu konudaki kocanın rahatlığını pervasızlığını okuyunca içimden tek bi şey geçti eşin seni hiç sevmemiş o kadar iyiymişsin ki senden kendisine iyi bir eş olacağını düşündüğü için evlenmiş baya baya yıllar olmuş kopamamış o kızdan senin de çekip gitmeyeceğini bildiğinden işi çirkefliğe vurmuş..

Sana tavsiyem eğer boşanmak istemiyorsan ki Allah hayırlısını versin.. Uzunca bir müddet ayrı kal eşinden ama öyle bir dik dur ki eskiye ait bütün ezilmişliklerin silinsin onun gözünden kıymetini anlamasını sağla ha baktın oralı değil o zaman gerekeni yaparsın ama bunları yapmaya gücüm yok diyorsan yapılacak şey belli boşanacaksın yoksa kendine ve çocuğuna zarar verirsin..

Allah yardımcın olsun...

Son düzenleme:

Isin dahada cirkeflesmesnden korkuyorum acikcasi tek celsede bitsin istiyorum

Hemen oyle bosanilmaz bence ssu ana kadar bi emeginiz var insanlar cik fazla hata yapabiliyor.venkirilirdim hatta konusmazdim uzun sure.ama bosanmazdim.esin seni azmi kapinda veklemis...bence seviyor seni ama akli karismis yada iste sen biraz kiskancisin galiba obdab olavilir birsuru kendinde mgormedigin hata olabilir.kocasina bakmis dedin.bakdigini icin kirgibligini demissin.hic kinusma. olay bu

bu yorum harika olmus.uzaklasmakta ise yariyor kafani dinmiyorsun kendini dinliyirsun iyi bir dusunuyorsun.karsi tarafta oyle oluyor ama olmuyorsa yzinzsure takmiyorsa orda sorun var iste.ama kolay degil iste..gitmek yada kalmak..insallahzayakta olur gucunu esine her anlamda gosterirsin..

hmmmmm ne diye indirmis ki -.- tmm merakdan bakabilir insan suan napiyor ne durumda fln diye sadce merakdan ila hala seviyor diye dusunme bence bi yasanmislik var birlikde kurduklari hayalleri var suan kiminle yasiyor onu dyie bakmis olabilirde.. resmini bilgisayara yüklemekde ne -.-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…