Eşinizin sizi kaybetme korkusu hiç yok hep böylemiydi evlenmeden öncede :44:
canım ben bişey sormak istiyorum sana..
sizin beraberliğiniz başladığında eşinin tavrı hali nasıldı?
yani çok severekmi evlendiniz..ilk zamanlar evlilikte nasıldınız?
Evlenmeden öncede unutamadığı birileri olduğunu hissettinmi hiç..
Eşinin gamsız biri olduğu çok açık...sanki seninle mutluluğu bulamamışta aklı eskide kalmış gibi...
merak ediyorum o kız çokmu güzel unutulmaz yanları var bi erkek için...
Yada sende olmasını istediği özellikler neler..
Bi başkası için asla kendini değiştirip taviz verme derim...
Ama eğer ayrılmayı düşünmüyorsan,,düzeltmeye çalışacağın bişeyler olacaktır illaki...
Zamanında o kız kendi ayrılmış üstelik...genelde erkekler böyle olunca nefret duyarlar yediremezler kendilerine..kızı kötülerler falan...sizde tersi olmuş..
çünkü eşiniz halen daha kızında ona karşı bişeyler hissettiğini düşünüyor..
Siz önce eşinizin size olan sevgisinden emin olun bence..
bazen kaybetmekten korkmuyormuş gibi gamsız görünüp,kaybedince anlıyor insan kıymetini...
çocuğunuzda var sanırım.bu sebeplede biraz daha düşünün derim.biliyorum yaşaması hiçte kolay bi duygu değil ama eşiniz sizin duygularınızı anlamıyor yada anlamak istemiyor...
Bilmem belki hep boyleydi ben gormedm hep kirardi beni aglayirdi sonrada kapimda yatardi affet diye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bilmem belki hep boyleydi ben gormedm hep kirardi beni aglayirdi sonrada kapimda yatardi affet diye
Kizlar sizce bu normal mi yani kocaniz eski sevgilisinin kocasini facede aratsa ne yapardınız? Ve kocaniz gecmiste bu kizi cok sevmisse.
Valla bence problem bu. Çoğu kişi buna anlamsız bi merak diyebilir, fakat bilinçaltında hiç de anlamsız değil.
Eskiden eş olarak benimsenen kişinin yeni eşi merak ediliyorsa bu bilinçaltındaki rekabet hissindendir. Kendini kıyaslamıştır. Bunun içinde de ne yazık ki biraz kıskanma gizlidir.
Ben hafife almazdım. Dile getirmeden bi süre izlerdim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah korusun bir daha hiç güvenemem öyle bir şey yaşasam.Kizlar sizce bu normal mi yani kocaniz eski sevgilisinin kocasini facede aratsa ne yapardınız? Ve kocaniz gecmiste bu kizi cok sevmisse.
Canım seni üzmek hiç istemem ama hem eski konularını hem de bu konudaki kocanın rahatlığını pervasızlığını okuyunca içimden tek bi şey geçti eşin seni hiç sevmemiş o kadar iyiymişsin ki senden kendisine iyi bir eş olacağını düşündüğü için evlenmiş baya baya yıllar olmuş kopamamış o kızdan senin de çekip gitmeyeceğini bildiğinden işi çirkefliğe vurmuş..
Sana tavsiyem eğer boşanmak istemiyorsan ki Allah hayırlısını versin.. Uzunca bir müddet ayrı kal eşinden ama öyle bir dik dur ki eskiye ait bütün ezilmişliklerin silinsin onun gözünden kıymetini anlamasını sağla ha baktın oralı değil o zaman gerekeni yaparsın ama bunları yapmaya gücüm yok diyorsan yapılacak şey belli boşanacaksın yoksa kendine ve çocuğuna zarar verirsin..
Allah yardımcın olsun...
Canım seni üzmek hiç istemem ama hem eski konularını hem de bu konudaki kocanın rahatlığını pervasızlığını okuyunca içimden tek bi şey geçti eşin seni hiç sevmemiş o kadar iyiymişsin ki senden kendisine iyi bir eş olacağını düşündüğü için evlenmiş baya baya yıllar olmuş kopamamış o kızdan senin de çekip gitmeyeceğini bildiğinden işi çirkefliğe vurmuş..
Sana tavsiyem eğer boşanmak istemiyorsan ki Allah hayırlısını versin.. Uzunca bir müddet ayrı kal eşinden ama öyle bir dik dur ki eskiye ait bütün ezilmişliklerin silinsin onun gözünden kıymetini anlamasını sağla ha baktın oralı değil o zaman gerekeni yaparsın ama bunları yapmaya gücüm yok diyorsan yapılacak şey belli boşanacaksın yoksa kendine ve çocuğuna zarar verirsin..
Allah yardımcın olsun...
Daha oncede eski sevgilisinin fotosunu bilgisayarina indirmisti bir bucuk yil once geridonusum kutusunda bulmustum is yerinde ki bilgisayarda ve onu uyarmistim kizlar cok kirginim suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?