Kocanizin eski sevgilisinin kocasini aratmasi

aybide pişkinliğine bak eskievgılımı engellemişssin demiş bide ben öyle adamı varya neyse şimdi boşa böylesini kimseye demem bunu kolay kolay boşa pislik herf

Siz neden eski sevgilisini engelleme gereği duydunuz anlamadım sonuçta sizinle evlenmiş hepimiz meraktan bakabiliyoruz kiminle evlenmiş ne yapmış diye sadece meraktır zaten kadında evlenmiş bekar olsa neyse yani ne olacak aralarında zaten kendi hesabından kimlerin engellediğini görür sizin engellediğinizi anlayınca kötü olmuş tabi. Bu aratmalara da bakmışsınız takıntı olmuş sizde hiç karşılaşmayacağı evli bir bayanı kıskanıyorsunuz. Aranız da başka sorunlar varsa ayrılın. Bu kadar eziyet etmeyin kendinize. Bir şey yapacak olduktan sonra inanın ruhunuz bile duymaz şifresini bildiğinizi bildii bir hesaptan ne yapabilir ki ayrıca başka hesap alır yine yapar yapacağını. Siz güvenmiyorsanız ayrılacaksınız sanırım eski konularınızda da şiddet gördüğünüzü yazmışsınız bu bence daha önemli bir konu.

ya Allah aşkına şiddet hakaret var evliliğinde sen eski sevgilisinin kocasını aratmış onu sorun ediyorsun daha neyi bekliyorsun ayrılmak için Ya Rabbi sabır adam sana vuruyormuş ya

Resmini pcye indirmisti bnde engeli acilirsa bakoyordur diye engelledim yada soeacakti niye engelledin die bnde anlayacaktim ki oylede oldu takintiliyim dogru ama daha once hic kurcalamamistim gecmisini. Dun birsey durttu baktim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aybide pişkinliğine bak eskievgılımı engellemişssin demiş bide ben öyle adamı varya neyse şimdi boşa böylesini kimseye demem bunu kolay kolay boşa pislik herf

Zaten dahada kirildim inanim durust olsaydi bu kadar kirilmazdm

Kizlar sizce bu normal mi yani kocaniz eski sevgilisinin kocasini facede aratsa ne yapardınız? Ve kocaniz gecmiste bu kizi cok sevmisse.

merak bence.siz aratmaz mıydınız ben merak ederdim dogrusu

merak bence.siz aratmaz mıydınız ben merak ederdim dogrusu

Belki aratrdim ama ssim gorunce ne kurcaliyorsun o benm ozelim zaten eski sevgilimide engelkemssin profilimi sen kapattin herkese açık olacak demezdim

ben kimlere kimlere bakıyorum sırf merak ettiğimden şimdi sevgilim yok ama varken de bakıyodum ve bu onu sevmediğim anlamına gelmiyor :) mesela eski sevgilimin eski sevgilisinin profiline falan bakıyodum. hatta o da yeni birini bulmuş ona filan bakıyodum. böyle dallanıp budaklanıp gidiyodu çok vakit kaybediyodum feyste. kapattım kurtuldum

Hani meraktan bakmistir diyecegim ama akabinde verdigi cevaplar Bu adam kafasinda bitirmis sizi gibime geldi...Akli onda unutamamis veya degil diyemem ama sizinle pek bir bagi kalmamis verdigi cevaplara bak...

Senin sorunun kocanın bunlara bakması değil ki.
Adam sana şiddet uyguluyor. (ağır dayak değil bir iki tokat yazmışsın )
Şİddetin ölçüsü yoktur.
Seni aşağılıyor hakaret ediyor.
Sen sadece eski sevgilisine mi takılıyorsun.
Adamın seni sevmediği çok açık.
Kendini heba etmek yerine boşanmalısın.

Uzun uzun yazacaktim ama pek de gerek yok.. Bosan.. Ben eski konularini okumadim, okuyanlar soylemis, siddet, hakaret.. Bu adam seni sevmiyor. Muhtemelen hic sevmedi. Kendine layik gordugun koca, hayat bu degildir eminim. Bosan.

anlıyorum seni sadece facede eski sevgilisini veya kocasını bi kere iki kere aratmasında sorun yok meraktır bnm başımada geldi denk gelmş kızın resimlerine bakarken yakaladım,normalde anında bağırıp çağıran bi insanımdır sakin oldum ve sordum bakmasının sebebini arkadaşı yorum yapmış denk gelince merak etmş sadce ...ama fotoyu indrmesi insann aklını kurcalar tabi.. sakince konuş nedenini sor seni ne kadar kırdığını ayı şeyi sende yakalamış olsa ne hisseder di onu sor bnce

Bende aklinin hala onda oldugunu dusunuyorum kizlar hazmedemiyorum artik. Zaten cok mutlu bir evliligimz yok bide bu cikinca ne hissedecegimi bilmiyorum

Esiniz de cok mutlu bir evliligi olmadigini dusunuyorsa, ona gercekten asik olup size olmamissa pismandir. Onun hayati nasildir acaba, mutlu mu, benden daha yakisikli biriyle mi, acaba seviyor mu, hayati nasil diye bakmistir.

Bende aklinin hala onda oldugunu dusunuyorum kizlar hazmedemiyorum artik. Zaten cok mutlu bir evliligimz yok bide bu cikinca ne hissedecegimi bilmiyorum

allah yardımcın olsun canım

Yok artik yaa ozeli miymis,gonderileri herkese acik mi olacakmis, neden o kizin internet basinda kendisini takip ettigini falan mi zannediyo kocan ufacik beyniyle ! Sizi sevmiyor deger vermiyor oyle ezilmissiniz ki ! Ben olsam "seninle mutlu degilim sende aradigimi bulamadim.evli bi kadini takip edecek ve bunu savunacak kadar zavalli aciz ve midesizsin.sana aciyorum.o kadinin seni neden istemedigi de belli zaten.sende bi kadini mutlu edebilecek kapasite yok.senle daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum." der bosanirdim.ezilmek asagilanmak neymis gorurdu

Uzun uzun yazacaktim ama pek de gerek yok.. Bosan.. Ben eski konularini okumadim, okuyanlar soylemis, siddet, hakaret.. Bu adam seni sevmiyor. Muhtemelen hic sevmedi. Kendine layik gordugun koca, hayat bu degildir eminim. Bosan.

Atkadaslar siddet demissinz ama artik yok bitirdi artik hic bir sekilde vurmuyor Zaten devam etse emin olun ayrilirdim o yuzden artik siddet uyguluyor demiyorum

Atkadaslar siddet demissinz ama artik yok bitirdi artik hic bir sekilde vurmuyor Zaten devam etse emin olun ayrilirdim o yuzden artik siddet uyguluyor demiyorum

Eşinizin sizi kaybetme korkusu hiç yok hep böylemiydi evlenmeden öncede :44:

Artık vurmaması sana değer verdiği anlamına gelmiyor.
Adamın umrunda değilsin.
Kendine yazık ediyorsun sadece canım.

canım ben bişey sormak istiyorum sana..
sizin beraberliğiniz başladığında eşinin tavrı hali nasıldı?
yani çok severekmi evlendiniz..ilk zamanlar evlilikte nasıldınız?
Evlenmeden öncede unutamadığı birileri olduğunu hissettinmi hiç..
Eşinin gamsız biri olduğu çok açık...sanki seninle mutluluğu bulamamışta aklı eskide kalmış gibi...
merak ediyorum o kız çokmu güzel unutulmaz yanları var bi erkek için...

Yada sende olmasını istediği özellikler neler..
Bi başkası için asla kendini değiştirip taviz verme derim...
Ama eğer ayrılmayı düşünmüyorsan,,düzeltmeye çalışacağın bişeyler olacaktır illaki...

Zamanında o kız kendi ayrılmış üstelik...genelde erkekler böyle olunca nefret duyarlar yediremezler kendilerine..kızı kötülerler falan...sizde tersi olmuş..
çünkü eşiniz halen daha kızında ona karşı bişeyler hissettiğini düşünüyor..
Siz önce eşinizin size olan sevgisinden emin olun bence..
bazen kaybetmekten korkmuyormuş gibi gamsız görünüp,kaybedince anlıyor insan kıymetini...
çocuğunuzda var sanırım.bu sebeplede biraz daha düşünün derim.biliyorum yaşaması hiçte kolay bi duygu değil ama eşiniz sizin duygularınızı anlamıyor yada anlamak istemiyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…