Siz neden eski sevgilisini engelleme gereği duydunuz anlamadım sonuçta sizinle evlenmiş hepimiz meraktan bakabiliyoruz kiminle evlenmiş ne yapmış diye sadece meraktır zaten kadında evlenmiş bekar olsa neyse yani ne olacak aralarında zaten kendi hesabından kimlerin engellediğini görür sizin engellediğinizi anlayınca kötü olmuş tabi. Bu aratmalara da bakmışsınız takıntı olmuş sizde hiç karşılaşmayacağı evli bir bayanı kıskanıyorsunuz. Aranız da başka sorunlar varsa ayrılın. Bu kadar eziyet etmeyin kendinize. Bir şey yapacak olduktan sonra inanın ruhunuz bile duymaz şifresini bildiğinizi bildii bir hesaptan ne yapabilir ki ayrıca başka hesap alır yine yapar yapacağını. Siz güvenmiyorsanız ayrılacaksınız sanırım eski konularınızda da şiddet gördüğünüzü yazmışsınız bu bence daha önemli bir konu.
aybide pişkinliğine bak eskievgılımı engellemişssin demiş bide ben öyle adamı varya neyse şimdi boşa böylesini kimseye demem bunu kolay kolay boşa pislik herf
Kizlar sizce bu normal mi yani kocaniz eski sevgilisinin kocasini facede aratsa ne yapardınız? Ve kocaniz gecmiste bu kizi cok sevmisse.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu adam sizi kaybetmekten korkmuyor.
merak bence.siz aratmaz mıydınız ben merak ederdim dogrusu
Daha oncede eski sevgilisinin fotosunu bilgisayarina indirmisti bir bucuk yil once geridonusum kutusunda bulmustum is yerinde ki bilgisayarda ve onu uyarmistim kizlar cok kirginim suan
Bende aklinin hala onda oldugunu dusunuyorum kizlar hazmedemiyorum artik. Zaten cok mutlu bir evliligimz yok bide bu cikinca ne hissedecegimi bilmiyorum
Bende aklinin hala onda oldugunu dusunuyorum kizlar hazmedemiyorum artik. Zaten cok mutlu bir evliligimz yok bide bu cikinca ne hissedecegimi bilmiyorum
Uzun uzun yazacaktim ama pek de gerek yok.. Bosan.. Ben eski konularini okumadim, okuyanlar soylemis, siddet, hakaret.. Bu adam seni sevmiyor. Muhtemelen hic sevmedi. Kendine layik gordugun koca, hayat bu degildir eminim. Bosan.
Senin sorunun kocanın bunlara bakması değil ki.
Adam sana şiddet uyguluyor. (ağır dayak değil bir iki tokat yazmışsın )
Şİddetin ölçüsü yoktur.
Seni aşağılıyor hakaret ediyor.
Sen sadece eski sevgilisine mi takılıyorsun.
Adamın seni sevmediği çok açık.
Kendini heba etmek yerine boşanmalısın.
Atkadaslar siddet demissinz ama artik yok bitirdi artik hic bir sekilde vurmuyor Zaten devam etse emin olun ayrilirdim o yuzden artik siddet uyguluyor demiyorum
Atkadaslar siddet demissinz ama artik yok bitirdi artik hic bir sekilde vurmuyor Zaten devam etse emin olun ayrilirdim o yuzden artik siddet uyguluyor demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?