- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.793
- 773
- Konu Sahibi blackblackblack
-
buna katılıyorum ben çalıştığım halde senin paran var sen öde derim şakayla karışık olsa da derim:)) kimse de lütfen ben demem asla yapmam demesin :):):)::)Çünkü sen yarın elektrik süpürgesi alalım deyip o hayır deyince nedeeen hesapta para var ordan alalım dememen için ...
Hiç hesabında ne kadar para var sormadım. Merak etmedim ama gittiğimizde gizlemez. Saklamaz. Daha doğrusu öyle bir çabası olmadı şaklamak adına2 yıllık evliyim Eşim hesabındaki parayı bana göstermek istemiyor. Esim benden parayi eksik etmez, ne istersem alır, kredi de ödüyoruz gelirmz giderimiz de belli. Ama bankamatige bile ben yaninda olduğum için gtmiyor sırf hesabındaki parayı gormeyeym diye.. erkegin kıyıda köşede biriktrdgi olmalyms. Bunu kadının bilmesine gerek yokmuş.. ben senden bseyi eksik ediyor muyum sanki diyo.. (( Evliliğimiz ilk başlarında kartının şifresni telefonuna kaydetmsti gizliden grdim baktım da dokümana öyle karstrdgi birşey de yok ,, ama saklaması zoruma gdyo)) sizce yaptığı bu davranış normal mi... Bu konuda trip atmami bile istemiyor eşim, göstermek istemiyosa saygı duyup susup tamam demeliymisimnapayım yol gösterin
Yok valla bende derim , kendimden biliyorum yani yaparım :))buna katılıyorum ben çalıştığım halde senin paran var sen öde derim şakayla karışık olsa da derim:)) kimse de lütfen ben demem asla yapmam demesin :):):)::)
Ben eşlerin gizli saklı iş çevirmesini doğru bulmuyorum her hangi bir şey yapmasa da gizli biriktirdigini biliyorsam bu da bir iştir boşuna biriktirmiyor neticede. Ben kredi kartı ekstresi banka hesabı tüm yatırımları her şeyi bilirim birine borç verecekse ya da bi harcama yapacaksa bilirim bence normal olan budur. Aynı hesaptan harcama yapıyoruz ve zaman zaman ekonomik açıdan yardım etmek istediğimiz insanlar oluyor bu durumlarla ben ilgileniyorum hesaptan şu kadar para çekiyorum şu kadarını şuna bu kadarını buna vericem derim eşim de birine yardım vs edecekse haber verir. Ekonomik durumumuz çok çok ahım şahım değil Allah a şükür kendi halimizde geçiniyoruz. Benim genelde şahit olduğum durum eğer eş aileye yardımda bulunuyosa genelde evde huzursuzluk çıkıyor ve erkek de bunu gizli yapmayı tercih ediyor belki o da böyle bi sebepten yapıyor olabilir.2 yıllık evliyim Eşim hesabındaki parayı bana göstermek istemiyor. Esim benden parayi eksik etmez, ne istersem alır, kredi de ödüyoruz gelirmz giderimiz de belli. Ama bankamatige bile ben yaninda olduğum için gtmiyor sırf hesabındaki parayı gormeyeym diye.. erkegin kıyıda köşede biriktrdgi olmalyms. Bunu kadının bilmesine gerek yokmuş.. ben senden bseyi eksik ediyor muyum sanki diyo.. (( Evliliğimiz ilk başlarında kartının şifresni telefonuna kaydetmsti gizliden grdim baktım da dokümana öyle karstrdgi birşey de yok ,, ama saklaması zoruma gdyo)) sizce yaptığı bu davranış normal mi... Bu konuda trip atmami bile istemiyor eşim, göstermek istemiyosa saygı duyup susup tamam demeliymisimnapayım yol gösterin
Normalde birşey alacagmz zaman danışır bana hesap konusunda.. ve ben ailesine para göndermesine karışmıyorm artk gonderrcek olursa da bana söylüyor arada . Yani o yüzden bana mantksz geliyor. Çünkü ben karışmıyorm. Yeri geliuo ben diyorum şunu alalım siiznkilere.Ben eşlerin gizli saklı iş çevirmesini doğru bulmuyorum her hangi bir şey yapmasa da gizli biriktirdigini biliyorsam bu da bir iştir boşuna biriktirmiyor neticede. Ben kredi kartı ekstresi banka hesabı tüm yatırımları her şeyi bilirim birine borç verecekse ya da bi harcama yapacaksa bilirim bence normal olan budur. Aynı hesaptan harcama yapıyoruz ve zaman zaman ekonomik açıdan yardım etmek istediğimiz insanlar oluyor bu durumlarla ben ilgileniyorum hesaptan şu kadar para çekiyorum şu kadarını şuna bu kadarını buna vericem derim eşim de birine yardım vs edecekse haber verir. Ekonomik durumumuz çok çok ahım şahım değil Allah a şükür kendi halimizde geçiniyoruz. Benim genelde şahit olduğum durum eğer eş aileye yardımda bulunuyosa genelde evde huzursuzluk çıkıyor ve erkek de bunu gizli yapmayı tercih ediyor belki o da böyle bi sebepten yapıyor olabilir.
Bende özellikle sormadım aslında . Ama bir iki def bankamatige benle gitmek istemediğini farkedince sorun etmeye basladmHiç hesabında ne kadar para var sormadım. Merak etmedim ama gittiğimizde gizlemez. Saklamaz. Daha doğrusu öyle bir çabası olmadı şaklamak adına
Valla bilmiyorum bana HC normal gelmediiBen daha eşimin hesabına hiç girmedim. Anlatır, bende bakma gereği duymam. Yanımda para çekerken hiç bir zaman bakmadım. Başka şeylerle uğraşırım.
Niye bakmak istiyorsunuz ki? Bence normal böyle şeyler. Ben takmam yani.
Bizim de öyle zaten ayrı hesap degl maaş hesabı var.. yani bilmeli bncede sanki ben napacam alıp kaçacam miEşimin ayrı hesabı yok maaş hesabı var sadece ortak hesabımiz var birikimimiz orda durur ikimzde biliriz miktarını ama benden gizleseydi bende sizin gibi trip atardım yani erkeğin parası olsun zaten kıyıda köşede de karisida bilsin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?