Kocanz hesabindaki parayı saklar mı sizden?

Valla. Bende sebebini anlamadım.. şu an dogudayz ve hamileyim çalışacak iş de yok .yoksa bende işe başlamayı bile düşündüm.m

Hesaptaki parayi bilirsen eksildiginde hesap sormaman icin sakliyo gibi gelfi bana. Belkide bilmedigin harcamalar yapip sen farketme diye olabilir. Bdnim basima gelse aklima boyle bisey gelir

Valla. Bende sebebini anlamadım.. şu an dogudayz ve hamileyim çalışacak iş de yok .yoksa bende işe başlamayı bile düşündüm.m
Gerçekten çalışmasan bile blöf yapabilirsin ama eşin gerçekten iyi biri ise, güvenin tamsa şuan bu meseleye fazla takılma. Hamileymişsin, stresten uzak durman lazım. Bebek doğsun, lohusalığın geçsin sonra bu konu da bol bol dırdır edersin eşine

Benim de şuan kafama takmama müsait ama sırf hamileyim diye rafa kaldırdığım, kim ne halt ediyorsa etsin dediğim o kadar çok mesele var ki.... Yeterki bebeklerimiz önce bi sağlıkla doğsun

ben maasimi alirim gerekli kismini veririm digerini soylemem esime.o biliyor zaten koseye biraktigimi bence sizde karismayin sonucta hic birseyinizi eksik etmiyor.birikim yapiyorsa da sizin icin yapiyor

Ayrı bi hesapta para biriktirmesi de sorun değil ama saklıyor olmasına ben bu neden bulamadım o zaman

Bi sefer bin tl saklamıştı 1 ay sonra bana söyledi onda bile tartıştım ben sinir oluyorum böyle şeylere hesabını zaten biliyorum kartını falan hep verir senin yanında bankamatiğe gitmemesi ne bilim yorum yok

hiç bir eksiğim yoksa, her şeyimi karşılıyorsa sorun etmezdim. çünkü bana göre evin idaresi erkekte olmalı. ben düşünmek istemiyorum. beni geçinderebiliyorsa yetebiliyorsa eve sıkıntı yok. bankada ne kadar parası var yada yok ilgilenmem. he var ki yapıyor derim bana. öyle. güvenmek önemli.

Olasi bir evlilik anlasmazliginda bu birikimin zirnigini koklatmamak icin de olabilir.Cidden cok yakisiksiz.Bir arkadas demis anneden alinan akil bu diye.Bence de aynen oyle.
Boşanacak olursanız biriken parayı sizden kolay kaçırsın diye olabilir. Yoksa neden bir erkeğin eşinden gizli biriktirdiği para olmalı diye düşünsün ki?
Evet ne yazık ki bazı erkekler çok plancı oluyor, iki tanıdığım sözde eşleriyle ortak hesaba sahipti, adamlar meğer görünüşte ortak hesap olan bu banka hesaplarında parayı çekmeye yetkili tek kişilermiş, iki adamda eşleri boşanmak için harekete geçtiğinde hesabı komple boşalttı, başka bir tanıdıkta karısıyla alakasız herhangi bir tartışmalarında bile ben erkeğim, benim malım, benim param derdi, ben çirkin buluyorum böyle davranışları.

Ne hayallerle evleniyorsunuz, olabilir ruh eşiniz sandığınız kişiyle herşey istendiği gibi gitmeyebilir ve ayrılabilirsiniz de ama ayrılmanın bile bir edebi adabı olmalı, karşınızdakini yakıp yıkarak mağdur ederek boşanmak hak değil, sonra kadınlar kendilerini güvende hissetmek için kıyıya köşeye para atıyor.

Kadın veya erkek gizli birikim yapmaz, yapmamalı, temiz niyetli bir hareket değil asla. Para konularında bu hallere giren birine ben asla güvenmezdim.

Kendimi garantiliyorum nedir yahu insan utanir biraz, bu bildiğin para gözlük, sinsilik.
Paranızı elinizden zorla çekip alan yoksa gizli birikimin hiçbir manası ve iyi niyeti yoktur.

benim ailemden gizli birikimim var olaki evlensem eşimede söylemem , bilir paramın olduğunu ama miktarını söylemem söylemek zorunda da değilim .
eşiminde benim ihtiyaçlarımı karşılıyorsa beni madur etmiyosa banane kaç parası olduğundan nasılsa bana harcıyor benle harcıyor derim .
neden kadınlar illa herşeyi bilmeli ki .

Saklamaz, ama ben de sormam zaten.
Sorduğumda da hesabını döker önüme o ayrı konu.

Neden saklıyor ki onu da anlamadım ben?
O zaman sizde kenarınıza köşenize kendi birikiminizi yapın eşinizden saklı bir şekilde.
Dünyanın bin türlü hali var.

Bende bilmem,zaten gelir giderden basit bi hesapla çıkar ortaya,
Hesaplayamacağımız kadr maas almadığımzdan maalesef ikimizde:)
Giderleri çıkınca eline harçlık kalıyordur 300-500 ay o da onun özeli artık.Bilmesemde olur:)
500 lirayla cok uzağa gidemez zaten:)

Saklayıp saklamadigini bilmiyorum sormam öyle. Sadece paramız borçlara yetti mi diye sorarım.İki aydır benim maastan para istemiyor eşim o da sormaz mesela ne kadar var? Bence güven önemli... Bir de eşim para çekerken sadece bir kere baktım ne kadar var diye. Bana adam para çekerken ekrana kilitlenmek doğru gelmiyor yanına bile gitmiyorum.

Bende çok kirildm zaten .. sırf yanındayım dye bankamatige gitmedi sanki ben bilsem napacam ki. Konuşuyorm ama benim bseyimi eksik etmiyorms o yüzden ne kadar para olduğunu sorgulamam doğru değilmş!!
Aynısını benimki de yapar. Asla bankamatiğe gitmez yanımda, göstermez, sorunca ne yapacaksın der. Ben maaş kartımı veririm, o borçlarımı yatırır. Ama onunkini görmeme izin yok. Bir kaç kere terbiyesizlik bu yaptığın diye çıkıştım, zaten maaşın belli, neyi saklıyorsun diye. Artık uğraşmıyorum. Ben de göstemeyeceğim ama ben memurum aldığım belli, harcamalarımı yanında yapıyorum zaten

Tabiki normal degil!!! Insan esine degilde kime guvenecek? Bankandaki parayi bilmen en dogal hakkin!! Erkegin kadindan gizli birikimi olmasida neyin.nesi yahu.. buna kesinlikle cozum bulun.. cok iyi sabir gostermissiniz..

Sizinkini görüp kendi göstermemesi de farklı bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…