- 1 Temmuz 2018
- 264
- 88
- 98
- Konu Sahibi blackblackblack
-
Valla. Bende sebebini anlamadım..Bizde de para işleri eşimde; ödemeler, birikimler vs hep eşim yapar. Hesabındaki parasını sürekli kuruşu kuruşuna bilmem ama sorduğumda söyler, göster desem gösterir. Nedir bu gizlilik anlamadım. Çok para olduğunu görürseniz çok harcarsınız diye mi korkuyor acababen olsam çok zoruma giderdi, iyilikle hislerimi anlatırdım. Daha olmadı o zaman çalışmaya başlıyorum senle para mı ayırıyorum derdim.
Gerçekten çalışmasan bile blöf yapabilirsinValla. Bende sebebini anlamadım..şu an dogudayz ve hamileyim çalışacak iş de yok .yoksa bende işe başlamayı bile düşündüm.m
Benim de şuan kafama takmama müsait ama sırf hamileyim diye rafa kaldırdığım, kim ne halt ediyorsa etsin dediğim o kadar çok mesele var ki.... Yeterki bebeklerimiz önce bi sağlıkla doğsunValla. Bende sebebini anlamadım..şu an dogudayz ve hamileyim çalışacak iş de yok .yoksa bende işe başlamayı bile düşündüm.m
Siz çalışıyor musunuz? Ailesine gizlice para yolluyor ama bunu söylemeye çekiniyor olabilir mi?Bende özellikle sormadım aslında . Ama bir iki def bankamatige benle gitmek istemediğini farkedince sorun etmeye basladm
Ayrı bi hesapta para biriktirmesi de sorun değil ama saklıyor olmasına ben bu neden bulamadım o zamanNormalde birşey alacagmz zaman danışır bana hesap konusunda.. ve ben ailesine para göndermesine karışmıyorm artk gonderrcek olursa da bana söylüyor arada . Yani o yüzden bana mantksz geliyor. Çünkü ben karışmıyorm. Yeri geliuo ben diyorum şunu alalım siiznkilere.
Tabiki de bilmek lazım ama işte erkekler yani anlamak bazen mümkün olmuyor bize göre ne olacak sanki dedigimz şey onların çizgisi oluyor napalm.Bizim de öyle zaten ayrı hesap degl maaş hesabı var.. yani bilmeli bncede sanki ben napacam alıp kaçacam mi
hiç bir eksiğim yoksa, her şeyimi karşılıyorsa sorun etmezdim. çünkü bana göre evin idaresi erkekte olmalı. ben düşünmek istemiyorum. beni geçinderebiliyorsa yetebiliyorsa eve sıkıntı yok. bankada ne kadar parası var yada yok ilgilenmem. he var ki yapıyor derim bana. öyle. güvenmek önemli.2 yıllık evliyim Eşim hesabındaki parayı bana göstermek istemiyor. Esim benden parayi eksik etmez, ne istersem alır, kredi de ödüyoruz gelirmz giderimiz de belli. Ama bankamatige bile ben yaninda olduğum için gtmiyor sırf hesabındaki parayı gormeyeym diye.. erkegin kıyıda köşede biriktrdgi olmalyms. Bunu kadının bilmesine gerek yokmuş.. ben senden bseyi eksik ediyor muyum sanki diyo.. (( Evliliğimiz ilk başlarında kartının şifresni telefonuna kaydetmsti gizliden grdim baktım da dokümana öyle karstrdgi birşey de yok ,, ama saklaması zoruma gdyo)) sizce yaptığı bu davranış normal mi... Bu konuda trip atmami bile istemiyor eşim, göstermek istemiyosa saygı duyup susup tamam demeliymisimnapayım yol gösterin
Olasi bir evlilik anlasmazliginda bu birikimin zirnigini koklatmamak icin de olabilir.Cidden cok yakisiksiz.Bir arkadas demis anneden alinan akil bu diye.Bence de aynen oyle.
Evet ne yazık ki bazı erkekler çok plancı oluyor, iki tanıdığım sözde eşleriyle ortak hesaba sahipti, adamlar meğer görünüşte ortak hesap olan bu banka hesaplarında parayı çekmeye yetkili tek kişilermiş, iki adamda eşleri boşanmak için harekete geçtiğinde hesabı komple boşalttı, başka bir tanıdıkta karısıyla alakasız herhangi bir tartışmalarında bile ben erkeğim, benim malım, benim param derdi, ben çirkin buluyorum böyle davranışları.Boşanacak olursanız biriken parayı sizden kolay kaçırsın diye olabilir. Yoksa neden bir erkeğin eşinden gizli biriktirdiği para olmalı diye düşünsün ki?
Aynısını benimki de yapar. Asla bankamatiğe gitmez yanımda, göstermez, sorunca ne yapacaksın der. Ben maaş kartımı veririm, o borçlarımı yatırır. Ama onunkini görmeme izin yok. Bir kaç kere terbiyesizlik bu yaptığın diye çıkıştım, zaten maaşın belli, neyi saklıyorsun diye. Artık uğraşmıyorum. Ben de göstemeyeceğim ama ben memurum aldığım belli, harcamalarımı yanında yapıyorum zatenBende çok kirildm zaten .. sırf yanındayım dye bankamatige gitmedi sanki ben bilsem napacam ki. Konuşuyorm ama benim bseyimi eksik etmiyorms o yüzden ne kadar para olduğunu sorgulamam doğru değilmş!!
Sizinkini görüp kendi göstermemesi de farklı bir durumAynısını benimki de yapar. Asla bankamatiğe gitmez yanımda, göstermez, sorunca ne yapacaksın der. Ben maaş kartımı veririm, o borçlarımı yatırır. Ama onunkini görmeme izin yok. Bir kaç kere terbiyesizlik bu yaptığın diye çıkıştım, zaten maaşın belli, neyi saklıyorsun diye. Artık uğraşmıyorum. Ben de göstemeyeceğim ama ben memurum aldığım belli, harcamalarımı yanında yapıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?