En büyük farkımız;
-herkesin içini Allah bilirde,biraz inancımı kıttır nedir anlamadım.Örneğin;birinin başına bişey geldiğinde Allahın onun cezasını en yakın zamanda vereceğini savunurum ,oda bana sakallı adam geliyor bak diyor.,öbür dünyadan falan bahsedince ,bazen birbirimize girecek hale geliyor.en gıcık olduğumda bir surat hareketi var bana onu yapıyor.
-Asla bir kibrit dahi bensiz alamıyor,kendine asla alışveriş yapamıyor.Ben 5 çeşit kıyafet ürününü 10 dk.alıp çıkıyorum.Kendine çorap alamıyor ben alıyorum.Cesaretsizmidir nedir.Ama başka şeylere cesaretliiiiiiii
-Eli bir ağır bir ağır.Bazen salatayı ben yapayım diye giriyor.Baygınlıkmı desem fenalık mı desem bişey geçiriyorum.Marulları seve seve kesiyor,önce onları inceliyor.
-benim gözüm karadır.Aayip cearetliyimdir.Benimkinde pek cesaret yok.Oda beni takdir ediyor.
-yapılacak bişey varsa ben biran önce yapıp bitiririm ben rahat ederim.Ama eşim Allah muhafaza,sallar sallar durur.Taki ben üstüne saldırana kadar.vs.vs.vs. aklıma da gelmiyor şimdi sordunuz ya:)daha çokkkk yani:)