Kocanzla aranzdaki en byk fark?

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
evet zaten farklısınız..bir kere siz kadın;o erkek..
ama düşünce,huy olarak çook çook farklıyız dediğiniz bir nokta mutlaka vardır.
nedir o?
fisfisfis

ben herşeyi en ince noktasına kadar düşünür dert ederim eşim hiç takmaz
herhangi bir olayda çok çabuk kırılırım eşim çok sevdiği insanların dışındakilere kırılmaz
canım çok tezdir eşimde ağırkanlıdır

benim kocamın benden en büyük farkı aşırı derecede inat ve çabuk tepki veriyor olması!
bende aksine;inat pek yapmam(o yaparsa üzerine giderim)..:mymeka:
dinlerim,sorgularım ondan sonra tepki veririm.o da son söyleyeceğini ilk söyleyenlerdendir!:sm_confused:

bizimki sağolsun hız düşkünü..herşey hızlı olsun bitsin ister..aksine bende yavaşımdır...malesef..yapı işte...

benimki tembel ben onun kadar tembel değilim.bazı işleri kırk kere söylediğinde yapar ama ben intikamımı mutlaka alırım.jeyyar

insan kardeşiyle bile farksız olması imkansızken;kutluyorum farklı olmayan biriyle evlenmişsin aşk kırıntısışutarafagitti

Ya düşündüm ama bulamadım, arkadaşların cevaplarına bakınca bunlar küçük farklar gibi geldi bende ondan yazmadım yoksa tabiki farklıyız mesela eşim çok ağırkanlıdır bense çok aktifimdir. Öyle işde :1hug:

Son düzenleme:
Spor yaparım,abarttıysam sigaramı azaltırım,alkolü az tüketirim,sağlıklı yaşamaya çalışırım.:dance:
Kendisi ne kadar zararlı bir şey varsa onu yer içer,abarttıkça abartır..:mymeka:
Ben en azından dinimin bazı emirlerini yapmaya çalışırım..:1rolleyes:
O dua bile etmez..:sm_confused:

o aşırı dağınıktır arkasaından toplamaya adam lazım
bense tam tersiyim düzenli olacak herşey...
o uykuyu çok sever bıraksan akşama kadar yatar
bense tam tersi...
yazdıkça çıkıyor böceğim butatlicadiarzu

Ben ne kadar detaycıysam, o o kadar yüzeyseldir.
Ben pekçok şeyi kafama takarım, o dert etmez.
Ben zamanlamaya çok dikkat ederim eşim son derece rahattır.
Ben son derece düzenliyimdir. Eşim de bir o kadar dağınık.
Ben hiç birşeyi unutmam, eşim pekçok şeyi hatırlamaz.
Ben çabuk parlarım, eşim sakindir. (Ama sinirlendiğinde benden daha hiddetli olur)
Off Off bu kadar farklarla nasıl gül gibi geçiniyoruz merak ettim şimdi?

En büyük farkımız;
-herkesin içini Allah bilirde,biraz inancımı kıttır nedir anlamadım.Örneğin;birinin başına bişey geldiğinde Allahın onun cezasını en yakın zamanda vereceğini savunurum ,oda bana sakallı adam geliyor bak diyor.,öbür dünyadan falan bahsedince ,bazen birbirimize girecek hale geliyor.en gıcık olduğumda bir surat hareketi var bana onu yapıyor.
-Asla bir kibrit dahi bensiz alamıyor,kendine asla alışveriş yapamıyor.Ben 5 çeşit kıyafet ürününü 10 dk.alıp çıkıyorum.Kendine çorap alamıyor ben alıyorum.Cesaretsizmidir nedir.Ama başka şeylere cesaretliiiiiiii
-Eli bir ağır bir ağır.Bazen salatayı ben yapayım diye giriyor.Baygınlıkmı desem fenalık mı desem bişey geçiriyorum.Marulları seve seve kesiyor,önce onları inceliyor.
-benim gözüm karadır.Aayip cearetliyimdir.Benimkinde pek cesaret yok.Oda beni takdir ediyor.
-yapılacak bişey varsa ben biran önce yapıp bitiririm ben rahat ederim.Ama eşim Allah muhafaza,sallar sallar durur.Taki ben üstüne saldırana kadar.vs.vs.vs. aklıma da gelmiyor şimdi sordunuz ya:)daha çokkkk yani:)

Back
X