Kocanzla aranzdaki en byk fark?

ben herşeyi kafama takarım eşim ise herşey olucağina varir der hiç bişeyi dert etmez
eşim biyere gidilecekse kaaç gün önceden plan program yapar ben ise daha rahatımdır
o çok çabuk 5dk duş alır 5 dk üstünü başını giyer süslenir püslenir hazır olur beni bekler benim işim saatlerce bitmez
çok var ya say say bitmez

biz tamamen zıt insanlarız. madem zıttız ortak tarafımızı aradım.. ikimizde leblebi şekerini seviyoruz.. bunu ilk öğrendiğimde sevinçten havalara uçmuştum. ortak yanımız var diye :roflol:

kızlar burdaki tek erkeklerin davranışlarına sahip bayan benim galiba ...o hızlıdır ben yavaş..o titizdir ben eh işte...eh işte dediysem pasaklıda değilim tabiki...o dışarı çıkınca hemen hazır olur benim uzun sürer..yaa kendimi kötü hissettirdiniz..problem bendemi şimdi...

Esim cok genistir, cok yavas.. Bir isin ucundan tutana kadar haftalar gecer. Bense bir isin hemen halledilmesini isterim... Bu yüzden cok birbirimize gireriz :icecream:

- ben herşeyi kafama takar üzülürüm o boşver der
- ben bilgisayar başında taş çatlasın 2 saat otururum o 12 saat
- pekmez sevmem kendisi bayılır
- kendisi hiçbişeyi kasmaz ben kasarım bi de olmaz ise kastığım olay üzülürüm
- fazlasıyla rahattır ben değilim
- takım tutmaz maça gidelim diye ben ısrar ederim
- ev gezmelerini sevmez ben severim

daha o kadar çok şey var ki :uhm:

neden mi evlendim..seviyorum :asigim:
birçok şeyimiz ortak olmasa da aşkta ortağız bunu biliyorum..
zaten benden bi tane daha olsaydı çekilmezdi sırnaşık şey

bir yerde uzun süre duramaz... değişiklik sever...
ben neye alıştıysam odur...gerçi yavaş yavaş kendine benzetti beni...
o daha inattır...
ben daha hırslıyımdır...
o daha sakindir...

Son düzenleme:
biz evlendiğimizde ateşle su kadar apayrıydık yedi sene oldu biraz ben ona biraz o bana benzedi böyle geçinip gidiyoruz işte

ben kuruntulu ve takıntılıyımdır - o geniştir herşeye hallolur gözüyle bakar ...
ben asla sakin olamam hemen parlarım - o sakindir , sabırlıdır ...
ben çat kapı misafirden hiç hoşlanmam - o sever..
ben et sevmem o hergün olsa yer..
ben uykuya bayılırım 24 saat uyurum o sevmez (pazar günlerim heba oluyor uyutmuyor beni)
ev gezmelerinden , akraba ziyaretlerinden hiç hoşlanmam o çok sever..
ben haftada 1 gün siyai içerikli program izlerim - o hergün izler..
ben erken yatmayı severim - o geç vakite kadar tv. izleyip sohbet etmek ister..
daha çookk aklım geldikçe eklerim....

Son düzenleme:
tabiki farklılıklar vardı ve hep oldu ama ben ondaki o farklı yanları sevdim zaten Şeniz
eğerki herşeyiyle benim istediğim benimle aynı özellikleri taşıyan bir kişiliği olsaydı böyle mutlu olmazdım diye düşünüyorum:uhm:
eşim seri düşünür hızlı karar verir ( ben herşeyi ölçer biçer ona göre karar veririm)
eşim hızlı hesap yapar ( ben hesap makinası olmadan hiçbirşey yapmam)
eşim çok insancıl yaklaşır herşeye (ben daha çok mantıkla yaklaşırım)
sıralamakla bitmez eşim neyse ben tam tersiyim sayılır belki bu yüzden birbirimizi tamamlıyor ve anlaşıyoruza.s:utangac:

ah bitanecim eşimle aramızda tabiki fark var olmasa çekilmez olurdu herhalde..düşünsene eşimin kadın versiyonu bennnn....valla evliliğimiz bu kadar bile sürmezdi herhalde....eşim;
küsmeyi çok güzel becerir ben en fazla 5 dk.küs kalırım..
eşim kincidir,ben hayatta kin tutamam...
eşim dağınıktır ben düzenli...
ben ince ayrıntılara çok takılırım beyimiz geniştir biraz..ayyy ne çok fark varmış..olsun ya ben dengeliyorum işte yuvarlanıp gidiyoruz çok şükür....
sevgiler...

ben alternatıfcıyımdır herseye bırkac tane fıkır uretebılırım, o bır tane fıkır buldugunda dusunmeyı keser ve onu yapar...
ben tutumluyumdır 5 ytl'nın hesabını yaparım, o pek hesap yapmaz aman 5 ytl'nın de mı hesabını yapacagız der..
ben pazara ya da alısverıse cıktıgımda enıne boyuna gezmeyı severım en begendıgımı heryerı gezdıkten sonra almayı severım, o ılk gırdıgı magazadan alıp cıkmak ıster...
mantıklı dusunur hemen sınırlenmem ama ona bır kelıme yeter hemen cıgrından cıkar karsımda aslan kesılır, bagırıp cagırmayı cok sever...
her ıstedıgımı genelde yapar ama ben genellıkle ılk basta hayır derım ...
cok sogukkanlıdır ben hemen telaslanırım...
kendıyle cok oyalanır, cok susludur, ben pek kendıme bakmam sadece bakımımı yaparım...
esım benden de saftır ben bır ınsanın soyledıklerını, davranıslarını sorgularım...

ben kararlarıma mutlaka duygularımı da katarım,
eşim ise tam mantık adamı . aslında eşimin duyguları olduğundan bile şüpheliyim.

ben alternatıfcıyımdır herseye bırkac tane fıkır uretebılırım, o bır tane fıkır buldugunda dusunmeyı keser ve onu yapar...

mantıklı dusunur hemen sınırlenmem ama ona bır kelıme yeter hemen cıgrından cıkar karsımda aslan kesılır, bagırıp cagırmayı cok sever

...

:roflol: :roflol: :roflol:
özellikle ilk maddeye bayıldım.

CADIARZU
Ben aceleciyimdir, eşim rahat hatta fazlasıyla rahat.
Ben aklıma geleni hemen yapayım isterim, eşim tam tersi.
Ben gezmeyi severim, eşimse evimizde oturmayı.
Aklıma gelenler bunlar şimdilik.
Böcüğüm tekrar gündüzleri seni burada görmek güzel
:sm_cool:

-ben ne kadar titiz ve düzenli isem o okadar dağınık...:kızgın:
-ondan 5 kat hızlı alışveriş yaparım...bir tişört için 1 gün gezdiğimizi bilirim...offff...hayır bu kafayla bana kaç günde karar verdi düşünemiyorum bile...:roflol::roflol:
-ben ne kadar dinime bağlıysam o okadar uzak görünür...(ama öyle çok açık veriyorki...sadece göründüğünden eminim artık...)kafamçokkarıştı
veee ben ne kadar kedi gibi mırrr modundaysam o okadar cool takılır...(ne kadar becerdiği tartışılır tabi):roflol:

O çok önyargılıdır ben daha çok tanımadan fikir beyan etmem .
O gösterişe meraklıdır ben işime yarayacak şeylere .
Anlamadan dinlemeden kırar geçirir sonra pişman olur ben daha çok içime atarım .
O susmayı sever ortamda çok sesi çıkmaz , ben konuşmayı çok severim :)))
O hiç kıskanç değildir , ben çok kıskanç bririyim ( sevgi bakımından )
O herşeye müdahele etmez , ben her şeye müdahale ederim .

Yani daha çok şeyler yazabilirim ama genel olarak ikimiz birbirimizin kötü huylarını bastıracak şekilde programlanmışız o yüzden de tartımalarımız saman alevi gibi fazla büyümez, çok şükür.

Back
X