kocası bayan ortamında çalışan kadınlardan fikirler bekliyorum.

Nasıl laf sokmayalım ya. Kurumun yarısı erkek, hepimiz kardeş gibiyiz. Bayan ortamı ne demek?

Zihniyetinizi değiştirmenizi salık veriyorum ben size, ya da birşeylerle mesgul olun icinizi kirletmeyin.

valla bende erkeklerle aynı ortamda çalışıyorum
hatta bayandan çok erkek var
kimse kimseyle sevişmiyor merak etme

Eşimin odası iki kişilik. İş arkadaşı da kadın.Hiç takıyor muyum? Çok nadir soru sorarım. Oda arkadaşınla anlaşabiliyor musun gibi. Bence kadınlı erkekli çalışılsın ki biz de diyelim iş ortamında kadınlar da aktif. Çok sığ bir düşünce diğer türlüsü.

Off, yaş 20, okul yok, iş yok, düşünceler sığdan da öte... Neye yorum yapacağımı şaşırdım.

Neyse güzelim sen kocana güzel güzel hanımlık yaparsan, yediğini önüne yemedigini ardına koyarsan, yatakta asla reddetmez her istediğini yaparsan, çamaşırını,bulaşığını, ütüsünü ihmal etmezsen, bu arada kendine bakar, prensesler gibi olur, her akşam full makyaj kırmızı gecelik karşılaması yaparsan gözü dışarı kaymaz.

Böyle konuya böyle yorum.

Su sekilde soyleyeyim. Ben calisiyorum ve erkeklerle iletisim halindeyim. Yani okulda erkek ogrermen var erkek veli var.

Sonra yarismslara katiliyoruz cocuklarla goturuyorum hakem erkek oluyor orda baska okuldan kadin ve erkek ogrtmler oluyor.

Geziye goturuyoruz yine erkekler oluyor.
Kaldi ki kiz arkadaslarimla cikiyorum aksam yemege konsere kiz sohbeti yapmaya toplaniyoruz bi yerlerde.

ee sorun nerde ben anlamadim. Esim bana guveniyor mu guveniyor.
Bana hic bir erkekle muhatap olmayacaksin dese bende ona sende kadinlarla muhatap olma desem nasil bir yasam sureriz..

Hanimefendi sakin olun her kadin erkek avcisi degil hosunuza gitmeyen asiri samimi ciddiyetsiz kadinlar olursa esinizin cevresinde o zaman o kisiye gore onlem almaya bakarsiniz.

Birbirine yasam hakki tanimasi gerek evli olabiliriz ama bu karsindakini esir alacagin anlamina gelmez.

Olgun bir cevap oldu mu bilmem

Arkadasimin eşi kaptan gemide kadın yok.. aylarca gemide.. Sonuç aldatma ve boşanma.. Örnek olarak verdim yapacağı varsa ortamını bulur zaten.. Ayrıca sırf erkek olan işlerde de rahat konuşma ortamı ve birbirinin aklını çelme bi arayış vs olabilir.. Bunun da sonu yok.. düşünüp telaş yapmayın.. ev hanımı olup aldatan yok mu? internet vs artık herkes her yerde zaten..

Tek tavsiyem bir işe gir de kadın ortamı dediğin şeyi gör

Orası iş ortamı kadın ya da erkek yok çalışan var

Bir de adam kuaför değil memur olacakmış yani kadın çok olacağı ne malum

Son söz yıllardır erkeklerle çalıştım ki üniversite hayatımı vs katarsak senin yaşın kadar eder nerede ise ve kimse bana asılmadığı gibi ben de kimseye asılmadım

Kapalı kapı ardında da oturdum arabaya da bindim vs vs

Bu arada eşim de gece yarısı bir kadınla şehir dışından arabası ile gelip onu eve vs de bırakır hiç sorun olmadı bu husus olmayacak da​

Güzelim sen burdakilere aldırma, evlenmek için her şeyi yapıp evlenince koçişimle vs tarzı fotoğraflar atıp herkes beni kıskanıyor diye gezen kadın dolu ortalık, bu demek oluyor ki koca zor bulunuyor, ayyy herkeste senin sevgilini gözlüyor diyenlere aldırma kadınlara göre bekar her erkeğe yanlanabilir, potansiyel koca adayıdır ve iş yerinde de yakınlaşma olur hem de bal gibi olur neler duyup neler gördük. Mesela evli bi adam karısını ortak büro açtığı bi avukat için boşamıştı, oluyor yani bal gibi de oluyor. Güvenmiyorsan evlenme diyene de aldırma, babana bile güvenmeyeceksin bu devirde elin oğluna niye güvenesin. Hem cinsine bunları nasıl yakştırıyor, kişi kendinden bilir işi diyenleri de dinleme, ben gülüp geçiyorum artık, kadını en iyi bir kadın bilir. Burası erkekleri taşlayıp, kadınları yüceltme platformu gibi. Üniversite de okudum, iş ortamına da girdim ve evli erkeklere bile yanlayan bi sürü kadın gördüm, canım bu biraz kişilik ve irade işi, sevgilini iyi tanı; ama hiçbir zaman yüzde yüz güvenme, yapmaz deme.

İş yerinde kadın ortamı: mini etekli, dekolteli hatta bazısı mayolu elinde dosyalarla kahkahalar eşliğinde ofiste gezinen baştan çıkarıcı kadınlarla dolu bir iş yeri.
(Konu sahibinin gözünden)

olgun olamıycam çünkü konu çok sığ. yeter valla yeter. bi bitsin artık şu kirli fesat düşünceler. KADIN olan ortamda çalışan kocanızı kim ne yapsın Allah için? siz hiç çalışmamışsınız sanırım. iş bu profesyonel hayat. gerekirse erkekle çalışılır, gerekirse gece mesaiye kalınır.

yapan adam erkeklerin olduğu ortamda da yapar. ne kadar boş vaktiniz var ki bu düşünce şimdiden yemiş bitirmiş sizi bu kadar. yazık valla, size yazık. hasta olursunuz.

Boşuna dert ediyorsun eşim 6 kadınla birlikte çalışıyor ofiste. Beraber çalıştıkları gibi aralarda yemek de yenir kahve de içilir. Takmam yani o kadınların da kendi hayatları var benim kocama mi kaldılar güveniyorsan sorun yok

1-Sırf erkek ya da sırf kadın olan bir çalışma ortamı hangi sektörde var mı? Varsa rica ederim,kendisini oraya gönderin hepimiz rahat edelim.
2-Sizin çalışma hayatınız nasıl olacak peki?

İş yerinde kadın ortamı: mini etekli, dekolteli hatta bazısı mayolu elinde dosyalarla kahkahalar eşliğinde ofiste gezinen baştan çıkarıcı kadınlarla dolu bir iş yeri.
(Konu sahibinin gözünden)
kendi adıma konuşayım bu konu ve bu bakış açısı beni kesinlikle çok kızdırdı. biz de öyle ortam da çalışıyoruz. millet şimdi beni ..... gözüyle mi görüyor? eski nişanlım erkekli ortamda çalışıyorum diye neler yaptı bana sonuçta nişanı attım. bu zihniyeti anlamıyorum gerçekten..

Teşekkür ederim beni tam olarak anladığını düşünüyorum . Sevgilimin beni sevdiğini biliyorum ama yalan söylediği oldu güvenmiyorum çok yaralıyım. Ama karakter gerçekten karakter meselesi.

bu durumda öncelikle evde oturup,kocam şimdi kadınlarla ne yapıyor acaba diye dşüünmektense ,bir işle meşgul olun veya çalışın en güzeli..çalışan kadın da "hanımlık" yapabiliyor.
2 yönlü yazayım;ben erkeklerle beraber çalışıyorum( sadece kadın çalışan işyeri de mi var emin değilim) doğal olarak.kadın erkek değil de insan gözüyle baktığım için,sorun yaşamadım bugüne kadar. erkeklere yavşamıyor,flört etmiyoruz,çalışıp para kazanıyoruz.erkeklerde de aohbetim oluyor,yemek de yiyoruz muhabbet de ediyoruz.ama sevişmiyoruz.korkmayın yani,kocanın içinde yoksa kadınlar yolda çıkaramazlar..
eşim de kadınlarla çalışıyor.bugüne kadar hiç senin gibi düşünmedim,oturup da şimdi oradkai kadınlarla napıyor diye. çok şükür hep meşgul olacağım bir işim vardı.öğlen yemeklerini dışarda yersem bazen karşılaşırız bile kocamla,yanında da kadın erkek ark. olur.

Yapmak isteyen adam heryerde yapar zaten engel olamazsınız içinde olmasın.Sanırım eğitim hayatınız olmadı.Şayet olsaydı böyle bir konu açmazdınız.

elmasssss... konu sahibine bakmadan yazmışım yorumu..ablacım sen aileni ikna ettin de evlenmek için bir tek işyerindeki kadınlar mı kaldı sorun....
sen evden çıkmadığın için yıllardır bence dışarı hayatı korkutuyor seni...alışırsın hele bi evlen de.. bi de umarım adam da seni eve kapatmaz.rahat ve özgür olursun hayatında ilk defa...

laf sokmadan dalga geçmeden sinir olmadan yorum yapılacak bir konu değil ki

biz olgun mesajlar yazarız ama erkekler ile aynı ortamda çalışıyoruz olgunluğumuz sizin tarafınızdan kabul olunur mu bilmem

ben olgun biri olarak fanus öneriyorum sevgiliniz için,daha güvende olur

İnan bende anlamıyorum.
Güvenmediğin adamla evlenmeyeceksin güven veripte ihanet ederse de boşanırsın kimsenin garantisi yok.
Sanki tüm kadınlar adamı baştan çıkarma mücadelesinde.
Daha kendine ve sevgilisine güveni yok evlenmeyi düşünüyor.
Hayır bazı bayan arkadaşlar da buna çanak tutuyor hayret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…