- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
Nasıl laf sokmayalım ya. Kurumun yarısı erkek, hepimiz kardeş gibiyiz. Bayan ortamı ne demek?Sorum açık aslında.
Eşiniz bayan ortamında çalışırken içiniz rahat ediyor mu ?
Bekarım simdi evlilik düşünüyorum ama içimi bu çok kurdaliyor.
İnanın kıskançlık değil bu. Ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Sevgilimin memur olma ihtimali var iyi hoş ama bi kadınla ayni ortamda çalıştığını bile bile evde nasıl vaktimi geçireceğim. Daha doğrusu zihnimi çok meşgul ediyor simdi Den.
Lütfen laf sokmadan olgun mesajlar verirseniz çok sevinirim.
Bilinç altıma o kadar işlemiş ki burdaki olaylar veya çevremdeki, dizilerdeki...
Bilinç altımı çok etkiliyor . İki gün sonra evlenince rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum . Siz neler düşünüyorsunuz? Özellikle evli olanlardan rica ediyorum .
Hanımlık yapmaktan kastım :
Eşime kendimi tam olarak adabte edebilmek . İçimden gelerek güleryüz göstermek. İçimden gelerek birşeyler yapabilmek .
Su sekilde soyleyeyim. Ben calisiyorum ve erkeklerle iletisim halindeyim. Yani okulda erkek ogrermen var erkek veli var.Sorum açık aslında.
İnanın kıskançlık değil bu. Ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Sevgilimin memur olma ihtimali var iyi hoş ama bi kadınla ayni ortamda çalıştığını bile bile evde nasıl vaktimi geçireceğim. Daha doğrusu zihnimi çok meşgul ediyor simdi Den.
Bilinç altıma o kadar işlemiş ki burdaki olaylar veya çevremdeki, dizilerdeki...
Bilinç altımı çok etkiliyor . İki gün sonra evlenince rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum . Siz neler düşünüyorsunuz? Özellikle evli olanlardan rica ediyorum .
Eşime kendimi tam olarak adabte edebilmek . İçimden gelerek güleryüz göstermek. İçimden gelerek birşeyler yapabilmek .
Güzelim sen burdakilere aldırma, evlenmek için her şeyi yapıp evlenince koçişimle vs tarzı fotoğraflar atıp herkes beni kıskanıyor diye gezen kadın dolu ortalık, bu demek oluyor ki koca zor bulunuyor, ayyy herkeste senin sevgilini gözlüyor diyenlere aldırma kadınlara göre bekar her erkeğe yanlanabilir, potansiyel koca adayıdır ve iş yerinde de yakınlaşma olur hem de bal gibi olur neler duyup neler gördük. Mesela evli bi adam karısını ortak büro açtığı bi avukat için boşamıştı, oluyor yani bal gibi de oluyor. Güvenmiyorsan evlenme diyene de aldırma, babana bile güvenmeyeceksin bu devirde elin oğluna niye güvenesin. Hem cinsine bunları nasıl yakştırıyor, kişi kendinden bilir işi diyenleri de dinleme, ben gülüp geçiyorum artık, kadını en iyi bir kadın bilir. Burası erkekleri taşlayıp, kadınları yüceltme platformu gibi. Üniversite de okudum, iş ortamına da girdim ve evli erkeklere bile yanlayan bi sürü kadın gördüm, canım bu biraz kişilik ve irade işi, sevgilini iyi tanı; ama hiçbir zaman yüzde yüz güvenme, yapmaz deme.Buraya o kadar saf bi düşünceyle yazmıştım ki ...
Çünkü dedim ki daha evlenmeden bu problemi çözüyüm . Yaşımdan büyük olan çok kadın var onlar bana olgun bi fikir verebilir. Farkındayım anlıyor musunuz? Farkında olmak güzel birseydir . Ve iki gün sonra burda ya eşim şimdi çalıştığı kızla konuşuyor mudur diye konu açmayım diye açtım simdi.
Daha 20 yaşındayım. Ve ben bu yaşta daha bakkala bile bir kere tek gitmedim . Hiç tek çıkmadım. Yanımda annemle veya erkek kardeşimle dışarı çıkıyorsam ayda 1 dir. Hadi 20 günde bir olsun. Ve annem sürekli dışarıdaki kızları bana gezen pabuç b.k getirir . Bilmem ne diyerek büyüttüğü için bilinç altıma o kadar indi ki böyle düşünmem normal ve bunun farkında olmam güzel değil mi?
Sizin gibi okul okuyamadım açıktan okudum. Doğru düzgün arkadaşım yok. Sosyal yaşantım sıfır. Siz benim gibi bi hayat yaşasaydınız ne düşünürdünüz merak ediyorum.
Bende sandım ki beni teselli edecekler, ne bileyim yok öyle düşünme bak şöyle olur böyle olur yazacaklar. Yok haremlik selamlık mi olsun. Yok bu nasıl zihniyet. Yok kadınlar siraya mi girdi .
Ne kadar itici yargılamalar bunlar.
Yaşadığım hayatı bi de siz yaşayın bakalım ne yaparsınız ne düşünürdünüz ?
Doğru düzgün yorum yapan bi kaç bayana teşekkür ederim. Geri kalanlara da tek tavsiyem böyle kızarak iki dakika da yaşadığım hayatı bilmeden zihniyeti çözdüğünü zannedipde yorum yapılmasın .
Yada siz bilirsiniz.
Olgun yorum yapacağına inandığım çok kadın vardı. Ama daha gelmediler sanırım.
Konumun kapatılmasını istiyorum .
Boşuna dert ediyorsun eşim 6 kadınla birlikte çalışıyor ofiste. Beraber çalıştıkları gibi aralarda yemek de yenir kahve de içilir. Takmam yani o kadınların da kendi hayatları var benim kocama mi kaldılarSorum açık aslında.
kendi adıma konuşayım bu konu ve bu bakış açısı beni kesinlikle çok kızdırdı. biz de öyle ortam da çalışıyoruz. millet şimdi beni ..... gözüyle mi görüyor? eski nişanlım erkekli ortamda çalışıyorum diye neler yaptı bana sonuçta nişanı attım. bu zihniyeti anlamıyorum gerçekten..İş yerinde kadın ortamı: mini etekli, dekolteli hatta bazısı mayolu elinde dosyalarla kahkahalar eşliğinde ofiste gezinen baştan çıkarıcı kadınlarla dolu bir iş yeri.
(Konu sahibinin gözünden)
Teşekkür ederim beni tam olarak anladığını düşünüyorum . Sevgilimin beni sevdiğini biliyorum ama yalan söylediği oldu güvenmiyorum çok yaralıyım. Ama karakter gerçekten karakter meselesi.Güzelim sen burdakilere aldırma, evlenmek için her şeyi yapıp evlenince koçişimle vs tarzı fotoğraflar atıp herkes beni kıskanıyor diye gezen kadın dolu ortalık, bu demek oluyor ki koca zor bulunuyor, ayyy herkeste senin sevgilini gözlüyor diyenlere aldırma kadınlara göre bekar her erkeğe yanlanabilir, potansiyel koca adayıdır ve iş yerinde de yakınlaşma olur hem de bal gibi olur neler duyup neler gördük. Mesela evli bi adam karısını ortak büro açtığı bi avukat için boşamıştı, oluyor yani bal gibi de oluyor. Güvenmiyorsan evlenme diyene de aldırma, babana bile güvenmeyeceksin bu devirde elin oğluna niye güvenesin. Hem cinsine bunları nasıl yakştırıyor, kişi kendinden bilir işi diyenleri de dinleme, ben gülüp geçiyorum artık, kadını en iyi bir kadın bilir. Burası erkekleri taşlayıp, kadınları yüceltme platformu gibi. Üniversite de okudum, iş ortamına da girdim ve evli erkeklere bile yanlayan bi sürü kadın gördüm, canım bu biraz kişilik ve irade işi, sevgilini iyi tanı; ama hiçbir zaman yüzde yüz güvenme, yapmaz deme.
elmasssss... konu sahibine bakmadan yazmışım yorumu..ablacım sen aileni ikna ettin de evlenmek için bir tek işyerindeki kadınlar mı kaldı sorun....Sorum açık aslında.
Sorum açık aslında.
İnan bende anlamıyorum.kendi adıma konuşayım bu konu ve bu bakış açısı beni kesinlikle çok kızdırdı. biz de öyle ortam da çalışıyoruz. millet şimdi beni ..... gözüyle mi görüyor? eski nişanlım erkekli ortamda çalışıyorum diye neler yaptı bana sonuçta nişanı attım. bu zihniyeti anlamıyorum gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?