Kocası doktor olanlar burda mi ??

doktor kismeti kaciak istemezler

Ben ogretmenim canim bos gunlerimde var hafta ici esim urolog nobeti yok hastanede tek bransinda hergün bir iki ameliyati oluyor
Tek doktorsa dogal olarak yorgun olabilir bazen doktor esi olmak buyuk fedakarliklar isteyebiliyor

Bi tanidigim vardi kendi ogretmen esi doktor esinin tayini cikti kendisi hem isten hem cocuklarin okulundan dolayi yilin tamamlanmasini bekledi o arada tum yukumluluk kendisindeydi hem ise got hem cocuklarla ilgilen hem evi topla tasinmak icin ama gerçekten onca tempoya ragmen oyle sicak gülüşü enerjik durusuna hep hayrandim

Ben bazen dusunuyorunda herhalde bircok nedenden dolayi bi doktorla evlilik benin icin uygun olmazdi peki hafta sonlati falan vakot ayiroyor mu beraber zaman geciriyormusunuz yoksa devai yorgun oldugunu mu soyluyor yada kendi kendine zaman ayiriyor mu

Bende ilgiyi cok severdim ama maalesef cok aziyla yetinmeye calisiyorum canim ama insanlari da anlamiyorum yani tamam bilerek evlendim de cok seviyordum çünkü hala da seviyorum ama bazen bunaliyirum iste napiyim

Cumartesi de calisiyor pazar gunleri cikar gezeriz ailecek ayrica kizina cok düşkün babaligina laf edemem ama şöyle düşün yani uykum var deyip arkasını dönüp yatan bir adam sanki başım agriyor diyen kadin gibi :)

Eşinizin gerçekten çok zor bir mesleği var allah yardım etsin kazandığını sonuna kadar hak ediyor ama tabi sizinde ilgiye şefkate ihtiyacınız var karşılıklı fedakarlık gerek eşinizi çok sıkmadan istekleriniz den bahsedin umarım sizi anlar

Hah iste benimde bi doktorla evlenmeye cesaret edemem dedigim nedenlerden biride tam olarak bu

Kadinsiniz dogal olarak ilgi alaka beklersiniz zaten boyle seylere ihtiyacimiz olmasa evliligide dusunmeyiz ki

Yani ne denir inanin bilmiyorum cunku gercdkten is yogunlugundan tabir yerindeyse baslarini kasimaya firsat bulamayanlari gordum ama her ne olursa olsun insanin esine ayiracak vakti zamani olmali diye dusunurum

Bu konuyla alakali oturup ciddi ciddi konustunuz mu hiç

Ha bu arada soyle soyleyeyim bi yandan sanisiniz ya calismayan biri olsaydiniz tum gun evde olmanin verdigi bunalmislikta extrasi olacakti

Galerici var canım olur mu? Adamın mesleğiyle alakası ne yani? Tabiki yorulcak eve gelince yatıcak. Adam sabah 10da çıkıyo akşam 10da geliyo. Türlü türlü insanla uğraşıyo. Normal bunlar.

bunu söyledim diye bana atarlanmış senin karşına doktor cikmiyor demis şimdi size de öyle bir cevap yazar
Hahaha çok güldüm size verdiği cevaba bir de doktorun egosu çok yüksek vs diyoruz, karısının egosu böyleyse 10 sene dirsek çürütenlerinkini çok da abartı görmemek lazımmış

Yok diş hekimleri anlatmıyomuş sadece doktorlar öyleymiş
Genel olarak benim korkum var ya maddiyatçılar mı diye ben henüz atanamadım ve bunun ezikliğini yaşıyorum biraz bir arkadaşımda sırf bu yüzden terkedildi çocuk öğretmendi gidip kızı terkedip kadrolu başka öğretmenle nişanlandı yani aynı durum onlarda da var mı merak ettim? :)

Hastalarına karşı nasıldır bilemiyorum konu sahibinin eşi.

Ama eve gelince bi nazlanmak istiyor olabilir karıcığına :)

Arkadaşlar eşim doktor hep yoğun hep yorgun ha bir de egosu var pek yüksek bazen çok bunaliyorum bugün de öyle birgün sanirim dertelesebilecek kimse var mi merak ettim...
İyi akşamlar;
Eşim doktor ve söylemeye çalıştığını çok iyi anlıyorum. Ben de doktorum ve eşini çok iyi anlıyorum. Bunu defalarca duyduğunu ve bıktığını biliyorum ama gerçekten tahmin edemeyeceğin kadar yoruluyoruz, ve yaşanmadan anlaşılamayacak kadar ciddi sorunlarımız oluyor. Hele de günümüz Türkiye'sindeki gibi doktorların resmen kölelik şartlarında çalıştırıldığı bir ülkedeysek. Asistanlığımızın başında eşimle yeni evliyken en sevdiğimiz aktivite uyumaktı. Yoğun günlerimizde halen öyle. Ben de eşim de cerrahi değil dahili branştayız. Mesela bu gece eşim nöbetçi ve 36 saatlik aktif nöbetten sonra yarın akşam inşallah gelecek. Ve ben tüm akşam rahat uyumasını sağlayacağım. Yarın akşamla ilgili ban arkadaşlarımla plan yaptım çoktan. İki gün sonra ikimiz de nöbetçiyiz ve ertesi gün uyumayı planlıyorum. Ayrıca eşin cerrahmış. Onların işi daha zor. Benim bölümümde çok zor ama bizden daha sıkıntılı bir kaç bölümden biri de eşinin bölümü. Bence kendini de üzme.

Benim size önerim bunu kafaya çok takmamanız ve biraz daha müsamahakar olmanız. Tabi ki uzun ameliyatlarının olmadığı veya nöbet çıkışı olmadığı bir gün onun sizinle daha fazla ilgilenmesini söyleyin. Gerekirse siz yorucu olmayan aktiviteler bulun. Umarım eşinizle güzel günler yaşarsınız.

Doktorlar eslerine vakit ayiramiyor da diger meslek grubundakiler esime nasil ilgi gostersem diye kendini parcaliyor sanki. Burada ilgisizlikle ilgili konularin kahramani da hep doktorlar zaten.

Siz istemeyin Hanimlar. Onlar da bayilmiyordu size.

Bazen gercekten ilginc oluyorsunuz. Bir de komik...

Hastalarına karşı nasıldır bilemiyorum konu sahibinin eşi.

Ama eve gelince bi nazlanmak istiyor olabilir karıcığına :)
Konu sahibide esine nazlanmak istiyor pldu mu sana bilinmeyeni çoklu denklem

Her ne kadar her turk kizi gibi doktor bir kocam olsun istesemde cesaret edemezdim dogrusu

Cunku gercekten yogun tempolu bi hayatlari oluyo bazen bkr cok seyden feragat etmek zorunda kaliyorlar doktor esleri

Bi yerde okumustum biri yazmisti bi tanidiklarinin esi doktormus ve cok sik nobetleri oluyomus cocuguna babasinon meslegini sorduklarinda babam nobetci diyormus

Valizi kendinden buyuk minnak kiz bak bdnde burdayim

Malum icinde koca lafi gecen her konu bensiz olmaz

Kiz valla ne yalan doyleyeyim bende doktor koca isterdim ama doktor karisi olmakta cesaret ister gercekten bir cok seyden feragat etmek zorubdasin

Teşekkür ederim halden anlayan yorumunuz icin

Eşinizin durumunun sadece mesleğiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Başka bir mesleği olsaydı da bu kez bunu bahane edecekti bence

Kendisi cerrah olup işinde çalışıp eve gelince eşiyle ve çocuklarıyla ilgilenen kadınları düşünün. Onlar yorgunum deyip eşine, çocuklarına ilgisiz davranıyor mudur sizce?

Erkek olunca böyle bir sığınağı oluyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…