- 23 Haziran 2016
- 169
- 75
- 48
- 34
- Konu Sahibi Pessimistbaby
-
Forever alone kaderimizBana cokkkk uzun yıllar önce bir teyze "bu kız doktorla evlenecek "demişti ve ben 32 yaşına gireceğim ve hala hiçbir gelişme yokBEKARIM halâaaaaaaaaaaaa
doktor kismeti kaciak istemezlerevlenirken mesleğini bilmiyor muydunuz
ne kadar yoğun olduğunu bilmiyor muydunuz
buraya öyle bir yaziyorsunuz ki sanki adam bir günde doktor olmuş değişmiş
mesela ben kendimi bilirim bir asker veya polisin meslek kosullari bana ters ona göre de evleneceğim kişiyi secerim ki ileride bu durum benim için sorun olusturmasin
keşke siz de ona göre dusunseydiniz
ama doktor olmasi cazip gelmistir tabii
Tek doktorsa dogal olarak yorgun olabilir bazen doktor esi olmak buyuk fedakarliklar isteyebiliyorBen ogretmenim canim bos gunlerimde var hafta ici esim urolog nobeti yok hastanede tek bransinda hergün bir iki ameliyati oluyor
Bende ilgiyi cok severdim ama maalesef cok aziyla yetinmeye calisiyorum canim ama insanlari da anlamiyorum yani tamam bilerek evlendim de cok seviyordum çünkü hala da seviyorum ama bazen bunaliyirum iste napiyimsende ona buna git kocam doktor diye hava at
şaka bir yana evlenirken bunu kabulllenerek evlenmiş olman gerekirdi
benim doktor talibim olmuştu ama ben yoğun iş temposunu kaldıramam diye istemedim
eşiminde yoğun olacağı bir iş vardı terfi edicekti izin vermedim
ilgisiz yaşayamam
Cumartesi de calisiyor pazar gunleri cikar gezeriz ailecek ayrica kizina cok düşkün babaligina laf edemem ama şöyle düşün yani uykum var deyip arkasını dönüp yatan bir adam sanki başım agriyor diyen kadin gibi :)Tek doktorsa dogal olarak yorgun olabilir bazen doktor esi olmak buyuk fedakarliklar isteyebiliyor
Bi tanidigim vardi kendi ogretmen esi doktor esinin tayini cikti kendisi hem isten hem cocuklarin okulundan dolayi yilin tamamlanmasini bekledi o arada tum yukumluluk kendisindeydi hem ise got hem cocuklarla ilgilen hem evi topla tasinmak icin ama gerçekten onca tempoya ragmen oyle sicak gülüşü enerjik durusuna hep hayrandim
Ben bazen dusunuyorunda herhalde bircok nedenden dolayi bi doktorla evlilik benin icin uygun olmazdi peki hafta sonlati falan vakot ayiroyor mu beraber zaman geciriyormusunuz yoksa devai yorgun oldugunu mu soyluyor yada kendi kendine zaman ayiriyor mu
doktor kismeti kaciak istemezler
Hah iste benimde bi doktorla evlenmeye cesaret edemem dedigim nedenlerden biride tam olarak buCumartesi de calisiyor pazar gunleri cikar gezeriz ailecek ayrica kizina cok düşkün babaligina laf edemem ama şöyle düşün yani uykum var deyip arkasını dönüp yatan bir adam sanki başım agriyor diyen kadin gibi :)
Yok diş hekimleri anlatmıyomuş sadece doktorlar öyleymişHepsi öyle mi bu doktorların? diş hekimleride dahil mi?
Hahaha çok güldüm size verdiği cevababunu söyledim diye bana atarlanmış senin karşına doktor cikmiyor demis şimdi size de öyle bir cevap yazar
Genel olarak benim korkum var ya maddiyatçılar mı diye ben henüz atanamadım ve bunun ezikliğini yaşıyorum biraz bir arkadaşımda sırf bu yüzden terkedildi çocuk öğretmendi gidip kızı terkedip kadrolu başka öğretmenle nişanlandı yani aynı durum onlarda da var mı merak ettim? :)Yok diş hekimleri anlatmıyomuş sadece doktorlar öyleymiş
Fiziksel ve psikolojik bir yorgunluk oldugu gercegi olfuguba katiliyorum ama birazda kisiyle alakali bi durum
Mesela cok yogun calodipta yüzu gulumseyen hal hatir sormadan gecmeyen doktorda vardi gayet rahat calistigi halde surati yrleri supurende
Bi tanidik doktor vardi bazen cocugunu devai yaninda gorurdum oyle ilgiliydi ki anlatamam
İyi akşamlar;Arkadaşlar eşim doktor hep yoğun hep yorgun ha bir de egosu var pek yüksek bazen çok bunaliyorum bugün de öyle birgün sanirim dertelesebilecek kimse var mi merak ettim...
Konu sahibide esine nazlanmak istiyor pldu mu sana bilinmeyeni çoklu denklemHastalarına karşı nasıldır bilemiyorum konu sahibinin eşi.
Ama eve gelince bi nazlanmak istiyor olabilir karıcığına :)
Doktorlar eslerine vakit ayiramiyor da diger meslek grubundakiler esime nasil ilgi gostersem diye kendini parcaliyor sanki. Burada ilgisizlikle ilgili konularin kahramani da hep doktorlar zaten.
Siz istemeyin Hanimlar. Onlar da bayilmiyordu size.
Bazen gercekten ilginc oluyorsunuz. Bir de komik...
Teşekkür ederim halden anlayan yorumunuz icinEşinizin gerçekten çok zor bir mesleği var allah yardım etsin kazandığını sonuna kadar hak ediyor ama tabi sizinde ilgiye şefkate ihtiyacınız var karşılıklı fedakarlık gerek eşinizi çok sıkmadan istekleriniz den bahsedin umarım sizi anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?