- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Pessimistbaby
-
Konu sahibide esine nazlanmak istiyor pldu mu sana bilinmeyeni çoklu denklem
Her ne kadar her turk kizi gibi doktor bir kocam olsun istesemde cesaret edemezdim dogrusu
Cunku gercekten yogun tempolu bi hayatlari oluyo bazen bkr cok seyden feragat etmek zorunda kaliyorlar doktor esleri
Bi yerde okumustum biri yazmisti bi tanidiklarinin esi doktormus ve cok sik nobetleri oluyomus cocuguna babasinon meslegini sorduklarinda babam nobetci diyormus
Sen kendi yorumunu soylesene sekerim doktor olunca atlamissindir hemen yazmışsin bende sen bulamıyorsun herhalde yazdim az bile yazmisim sizin gibilere gercekten havasini atmak lazim halden ne anlarsiniz acaba sizHahaha çok güldüm size verdiği cevababir de doktorun egosu çok yüksek vs diyoruz, karısının egosu böyleyse 10 sene dirsek çürütenlerinkini çok da abartı görmemek lazımmış
Valizi kendinden buyuk minnak kiz bak bdnde burdayim
Malum icinde koca lafi gecen her konu bensiz olmaz
Kiz valla ne yalan doyleyeyim bende doktor koca isterdim ama doktor karisi olmakta cesaret ister gercekten bir cok seyden feragat etmek zorubdasin
Bos ver canim ya burda bi cogu klavye ukalasiSen kendi yorumunu soylesene sekerim doktor olunca atlamissindir hemen yazmışsin bende sen bulamıyorsun herhalde yazdim az bile yazmisim sizin gibilere gercekten havasini atmak lazim halden ne anlarsiniz acaba siz
Ayy amin ami inaallahAhah
Her seyin bir bedeli oluyor tabii ama cesaret gerektirecek de bir sey yok. Mesleki anlamda doktor bir es bence oldukca ideal.
Insallah doktor bir kismetin olurDonusunboylemiolacakti .
Ayy amin ami inaallah
Allah seninde kalbinden her ne geciyorsa su mubarwk gunler hurmetine en hayirli sekilde nasip etsin arkadasim
Dogrudur herseyin bir bedeli var ama cidden isin yoguugu bir yana mesela bi sureden sonra duyarsizlasma oluyor ama yinede zaman zaman etkilendukleri seyler oluyor onun verdigi psikoloji siddet vs benzer bi cok furum ister istemez aileyede yansiyor
Ama sozum soz doktor kocam olsun yorgunlugubda keyifsizliginde her aninda yaninda olmazsam ne olim
Sen taktın alacan bu dişçiyiHepsi öyle mi bu doktorların? diş hekimleride dahil mi?
Pardon da benim doktor olmadığımı kim söyledi sana??? Havanı seveyim seninSen kendi yorumunu soylesene sekerim doktor olunca atlamissindir hemen yazmışsin bende sen bulamıyorsun herhalde yazdim az bile yazmisim sizin gibilere gercekten havasini atmak lazim halden ne anlarsiniz acaba siz
Ya gerçekten bu kadar zavallı mı düşünüyorsunuz???Bos ver canim ya burda bi cogu klavye ukalasi
Hakkaten birak doktor kocayi bu zamanda koca bile bulmak mucize kocayi bulmusum hemde ustune ustluk doktor koca diye coş sende
Zavallilikla ne alakasi var ben isi espirisine vurdumYa gerçekten bu kadar zavallı mı düşünüyorsunuz???
Beddua etme sonuçta fikrimi paylaştım başlıktan da başka anlam çıkmıyorYuh diyorum ya bende buraya yazıyorum dertlesmek icin yani bazilarinin yazdiklarindan icinin fesatlik kaynadığı belli ben niye hava atayim benim meslegim yeter asla esimin arkasina siginmam o tarz kadinlardan da hic haz etmem ne diyim Allahinizdan bulun
Ohh korkmuştum bir an gerçekten bu sizin gurur kaynağınız diye.. Espri olmasına sevindimZavallilikla ne alakasi var ben isi espirisine vurdum
Zaten demin benzer bi konuda arkadaslarla konusmustuk ordaki yorumlarini okursaniz gercek fikrimi gormus olursunuz
Ama sizce bi insanin derdini indanlarin kendine espiri konusu yapmalari ne kadar dogal
Canım konunun ilerleyen sayfalarında zaten direk kendisi açıklamış durumu, sen haksız çıkmadın yaniBeddua etme sonuçta fikrimi paylaştım başlıktan da başka anlam çıkmıyor
Hadi ya gözümden kaçmış o msjiCanım konunun ilerleyen sayfalarında zaten direk kendisi açıklamış durumu, sen haksız çıkmadın yani
Kendi ve kocasi ezikse demek hava attiginizi sanmistir yazik kizmaktansa aciyin benceYuh diyorum ya bende buraya yazıyorum dertlesmek icin yani bazilarinin yazdiklarindan icinin fesatlik kaynadığı belli ben niye hava atayim benim meslegim yeter asla esimin arkasina siginmam o tarz kadinlardan da hic haz etmem ne diyim Allahinizdan bulun
Çok şükür ben eşim ezik değiliz benim eşim polis ama bana ve çocuğuna vakit ayırıyor eğer başlık ilgisizlik veya başka şey olsaydı anladım ama mesleğe vurgu çok saçma ve altında aranacak bir sürü şey var ben de psikologum ama sen nesin anlamadım kısaca fikrini söyle başkasını aşağılama ve polislerin çalışma şartları da gereğinden fazla ağır ve çanları koltuk altında bence yorumun çok seviyesiz ve konu sahibi için dediğimin arkasındayımKendi ve kocasi ezikse demek hava attiginizi sanmistir yazik kizmaktansa aciyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?