Kocası doktor olanlar burda mi ??

Gercekten cok fazla yogun isleri. Sadece bedenen bir yorgunluk olsa dinlenilir gecer ama stresi de cok fazla bir meslek.

Ben suan öğrenciyim henüz meslege baslamadım ama ona ragmen stresten ne uyku düzenim kaldı ne icinde bulundugum andan keyif alabilme durumum.. meslege baslaynca ne olur bilemiyorum bile.

Allah yardımcıları olsun :)

Hahaha çok güldüm size verdiği cevaba bir de doktorun egosu çok yüksek vs diyoruz, karısının egosu böyleyse 10 sene dirsek çürütenlerinkini çok da abartı görmemek lazımmış
Sen kendi yorumunu soylesene sekerim doktor olunca atlamissindir hemen yazmışsin bende sen bulamıyorsun herhalde yazdim az bile yazmisim sizin gibilere gercekten havasini atmak lazim halden ne anlarsiniz acaba siz

Ahah

Her seyin bir bedeli oluyor tabii ama cesaret gerektirecek de bir sey yok. Mesleki anlamda doktor bir es bence oldukca ideal.

Insallah doktor bir kismetin olur Donusunboylemiolacakti .

Sen kendi yorumunu soylesene sekerim doktor olunca atlamissindir hemen yazmışsin bende sen bulamıyorsun herhalde yazdim az bile yazmisim sizin gibilere gercekten havasini atmak lazim halden ne anlarsiniz acaba siz
Bos ver canim ya burda bi cogu klavye ukalasi

Hakkaten birak doktor kocayi bu zamanda koca bile bulmak mucize kocayi bulmusum hemde ustune ustluk doktor koca diye coş sende

Ahah

Her seyin bir bedeli oluyor tabii ama cesaret gerektirecek de bir sey yok. Mesleki anlamda doktor bir es bence oldukca ideal.

Insallah doktor bir kismetin olur Donusunboylemiolacakti .
Ayy amin ami inaallah

Allah seninde kalbinden her ne geciyorsa su mubarwk gunler hurmetine en hayirli sekilde nasip etsin arkadasim

Dogrudur herseyin bir bedeli var ama cidden isin yoguugu bir yana mesela bi sureden sonra duyarsizlasma oluyor ama yinede zaman zaman etkilendukleri seyler oluyor onun verdigi psikoloji siddet vs benzer bi cok furum ister istemez aileyede yansiyor

Ama sozum soz doktor kocam olsun yorgunlugubda keyifsizliginde her aninda yaninda olmazsam ne olim

Cok sag ol.

Ego veya karakter kısmına bir şey diyemeyeceğim ama bir tıp öğrencisi ve babası doktor olan birisi olarak size şunları söyleyebilirim : okulu bitirip, TUS ' u kazanana kadar sürekli (gerçekten gece gündüz) ders çalışmak zorundayız. Kazandıktan sonra da bitmiyor yoğun bir asistanlık dönemi, 36 saatlik nöbetler,uykuya hasret kalıyorsunuz.. 5 sene süren asistanlıktan sonra anca uzmanlığı elimize alabiliyoruz ki sizin eşiniz cerrahmış.. Gerçekten çok ağır bir meslek, gün içinde devamlı yoğun bir tempoda bulunuyor,dinlenebileceği tek yer evi.. mesleğinde kaçıncı senesi bilmiyorum ama şu anda bulunduğu konumuna gelene kadar inanın çok çalışıp yıpranmıştır..
Babamı da bilirim bazen eve gelir öyle yorgun olur ki hemen yatar uyur,dinlenmek ister.. Özellikle meslekte yıllar geçtikçe bu yorgunluk daha da artıyor inanın. :) ki anladığım kadarıyla anlayışsız birisi değilsiniz. Dediğim gibi karakter konusunda asla yorum yapamam ama bahsettiğim yorgunluk konusunda anlayışlı olmayı deneyin, gerçekten yorulduğuna eminim :)

Pardon da benim doktor olmadığımı kim söyledi sana??? Havanı seveyim senin

Ya gerçekten bu kadar zavallı mı düşünüyorsunuz???
Zavallilikla ne alakasi var ben isi espirisine vurdum

Zaten demin benzer bi konuda arkadaslarla konusmustuk ordaki yorumlarini okursaniz gercek fikrimi gormus olursunuz

Ama sizce bi insanin derdini indanlarin kendine espiri konusu yapmalari ne kadar dogal

Arkadaşım yorgunda olsa akşam eve gelen çocukların başında olan baba var benimki asker 2 yıldır adam hiç yok boşver takılma ona ama evet dr kısmı tabi mütavazi olanları tenzih ediyorum artistler biraz

bnce adamın karakterine bağlı her doktr böyle deildr. bnm eşimn işi ağır ewe gelp dökülür resmen ama bni ihmal etmez

Beddua etme sonuçta fikrimi paylaştım başlıktan da başka anlam çıkmıyor

Doktorlukla alakası olduğunu düşünmüyorum,tabiki doktorluk kutsal ve zor bir meslek ama işin eşinizde bittiğini bilmelisiniz.

Benim kocam müteahhit ve yaşadığım zorlukları anlatamam. Dışarıdan "güzel para,iyi yaşam" gibi görünüyor ama eşimin gecenin bir vaktine kadar eve gelmemesi,geldiğinde telefonlarının susmaması,telefonu kapatsak haddini bilmeyip kapımıza dayananlar. Her çeşit insan var.

Eğer daha kötü durumlarınız yoksa,kayınvalide sorunu,şiddet,aşağılama gibi durumlar yaşamıyorsanız bunları halledebileceğinizi düşünüyorum. Biz şu an farklı sıkıntılarla boğuşuyoruz ama durgun zamanlarımızda eşimle bir anlaşma yapmıştık,haftasonu 1 gün kesinlikle kızımızla beraber geçiriyoruz. Bazen onun şartları müsait olduğunda öğle yemeklerini beraber yiyoruz dışarıda. Ama önemli olan sizin de ona anlayış göstermeniz. Mesela eve gelip üstünü başını değiştirdikten sonra masaj falan yapıp gününün nasıl geçtiğini sorsanız arada bir,yine mi uyumak ister? Yani üzerine gidip "uyuyorsun,benimle ilgilenmiyorsun" imalarında bulunmaktansa,daha ılımlı yaklaşmalısınız bence. Bu onu belki de uyumaktan daha çok dinlendirir ruhsal olarak.

Eşiniz ve varsa çocuklarınızla mutlu bir hayat dilerim.

Ohh korkmuştum bir an gerçekten bu sizin gurur kaynağınız diye.. Espri olmasına sevindim

Kendi ve kocasi ezikse demek hava attiginizi sanmistir yazik kizmaktansa aciyin bence

Kendi ve kocasi ezikse demek hava attiginizi sanmistir yazik kizmaktansa aciyin bence
Çok şükür ben eşim ezik değiliz benim eşim polis ama bana ve çocuğuna vakit ayırıyor eğer başlık ilgisizlik veya başka şey olsaydı anladım ama mesleğe vurgu çok saçma ve altında aranacak bir sürü şey var ben de psikologum ama sen nesin anlamadım kısaca fikrini söyle başkasını aşağılama ve polislerin çalışma şartları da gereğinden fazla ağır ve çanları koltuk altında bence yorumun çok seviyesiz ve konu sahibi için dediğimin arkasındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…