- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Bazı insanları görüyorum da "off kocam bi evden çıksında rahat oturayım" falan diyo çok şaşırıyorum bende kocam eve erken gelsin diye bekliyorumbenimkide oyle
çok ozeniyorum kocaisyla aksamlari oturup çay içip dizi izleyenlere
nefret ettigim kurtlari bile izlerim yeterki evde olsun ama çalismasida lazim
yapabilecek fazla bisey yok maalesef
gunduz goruyorum ben,n kahvalti ve ogme yemeginde evde,
sabah geç gidiyor ama gece geç yattigi için sabahda geç kalkmak istiyor oturup benle sohbet etmiyor ne yazikki sabahin korunde :)
Niye ki bacımOff basima agri girdi okuyunca. Yorum yapacak halim kalmadi.
benimki gecen gun dedi belki bu aksam erken gelirimBazı insanları görüyorum da "off kocam bi evden çıksında rahat oturayım" falan diyo çok şaşırıyorum bende kocam eve erken gelsin diye bekliyorum
Evet bide şehir dışı olayı var geçen sene sürekli gitmek zorunda kaldı çokkk sıkıcıydı bide ben hamileydimbazen düzenli gelir eve bazen gece iki üç şehir dışına çıkığıda olur
Niye ki bacım
Eşim 3 işte çalışıyorEşiniz ne iş yapıyo?
Hepsi için ayrı ayrı konu açmak istemedim bi taşta iki kuşKocişim, işini kiskaniyorum artik bi de nasil aşik oldugunu ögrenebilirim. Hepsini bi solukta okuyunca oldu. Biraz kendime gelmem lazim
Neden?Eşim 3 işte çalışıyor
Bu aralar değil hep takıyorum sanırım çünkü başka işim yok.İşten geç gelmesi ayrı, işkolik olması ayrı konu. Ekmek paradı deyip de mi geç geliyor işten yoksa işkolik olduğu için mi?
Birileri anladı mı ne anlatmak istediğimi?
Bi dokunuş, bi bakış... Anlarsınız sevgisini. Aşk başka birşey, aşk tükenmez mi? Acaba bu aralar çok mu takıyorsunuz eşinizi kafanıza ben böyle anladım.
İşkolik de ondanNeden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?