- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Maddi yönden sıkıntıda mısınız? Hangi adam ihtiyacı yoksa üç işte çalışır bilemedim. Yetmiyordur mecbur çalışıyordur onu anlarım, kimse de laf edemez bu duruma. Bebek de var belki masraflar falan ne bileyim.İşkolik de ondan
Eşim çok bencil bir insandır hep "ben" derEşinin sana aşık olduğunu nereden anlarsın?
Tahammülü yüksektir,eksiklerini görmez, yorulmanı istemez.
Yorgunluğunu , yoğunluğunu bahane ederek seni olur olmaz kırmıyordur.
İlgisini göstermek için en azından çabalıyordur.
Bencillik etmez seni de düşünür
Ne bileyim öyle anlaşılır sanırım
Maddi sıkıntısı yok ama bir işdede çalışırsa geçimimiz biraz zor olur şimdi çok daha rahat bide işini büyüttü baya borcada girdi artık hiç gelmiyor eve işde iş. Ben para değil seni istiyorum diyorum olmaz diyo. Çalışmama da izin vermiyo.Kocişinizden size iş bulmasını beklemeyin .
Siz bir tane bulun ve çalışın eğer bir maniniz yoksa .
Böylece ek iş yapmak zorunda kalmaz.
Bir insan ne kadar işkolik olursa olsun üç işi birden maddi sıkıntısı yoksa yapmaz gibime geliyor.
Bende de se nin gibiyim canım benimkide o saatlerde evde ve bizim sorun buyudu kocam koltukta uyuuuur kalır yanımda bile yatmaz defalarca cagiririm kalkmaz ben yanına ya tarım rahat edemez şimdi ayrı yatıyoruz.... Bi sabah kahvalti da görüyorum anca... Kafayı yemis durumdayim kocam beni istemiyor diyorum... Neyse konu nü karıştırmayalım ne desem bilemedi üzüldüm doğrusu ama bak en azından senin huzurun var ona da şükür neleri var bu hayatta:)Yaa kızlar benim eşim çok geç geliyo eve işi gereği ve bu benim canımı sıkıyo şöyle akşam 7 gibi evde olsada doya doya oturabilsem onunla.
İşten 11 gibi geliyo yemek yiyo sonra bir bardak çay içip uyku hazırlıklarını yapar ve uyur. sabahda ben uyurken işe gider. yani ben kocamı neredeyse hiç göremiyorum bide işkolik adam işinide çok seviyo nerdeyse kıskanmaya başlicam işini.
Bu konuda benim gibi dertli olanlar var mı?
Ha bide eşimin bana aşık olduğunu nasıl anlarım bu konuda da yardım edebilirmisiniz?
Çok haklisinizEşinin sana aşık olduğunu nereden anlarsın?
Tahammülü yüksektir,eksiklerini görmez, yorulmanı istemez.
Yorgunluğunu , yoğunluğunu bahane ederek seni olur olmaz kırmıyordur.
İlgisini göstermek için en azından çabalıyordur.
Bencillik etmez seni de düşünür
Ne bileyim öyle anlaşılır sanırım
insan oglu doyumsuzdur arkadasimdir benim esim pazarlamaci haftada uc dort gun sehir disinda oluyo ve islerini buyuttu magza acti ve 10 da kapatiyo geliyo sukret haline gecte olsa hergun evine gelen bi kocan var asik oldugunu nasil anlarsin benim esim gec gelsede benimle ilgilenir vurur kafayi yatmaz sohbet eder anlatir beni dinler sevgi sozleri soyler sakalasiriz iste oldugu zamanlarda her bos buldugu firsatta arar konusuruz mesajlasiriz sehir disinda oldugu zamanda boyleyiz.Maddi sıkıntısı yok ama bir işdede çalışırsa geçimimiz biraz zor olur şimdi çok daha rahat bide işini büyüttü baya borcada girdi artık hiç gelmiyor eve işde iş. Ben para değil seni istiyorum diyorum olmaz diyo. Çalışmama da izin vermiyo.
Huzur çokkk ayrı bir konu bacım oda bizim evde bazen var bazen yok bende çok problemler yaşadım laç kez boşanmanın eşiğinden döndüm allah daha büyük dertler vermesinBende de se nin gibiyim canım benimkide o saatlerde evde ve bizim sorun buyudu kocam koltukta uyuuuur kalır yanımda bile yatmaz defalarca cagiririm kalkmaz ben yanına ya tarım rahat edemez şimdi ayrı yatıyoruz.... Bi sabah kahvalti da görüyorum anca... Kafayı yemis durumdayim kocam beni istemiyor diyorum... Neyse konu nü karıştırmayalım ne desem bilemedi üzüldüm doğrusu ama bak en azından senin huzurun var ona da şükür neleri var bu hayatta:)
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallahinsan oglu doyumsuzdur arkadasimdir benim esim pazarlamaci haftada uc dort gun sehir disinda oluyo ve islerini buyuttu magza acti ve 10 da kapatiyo geliyo sukret haline gecte olsa hergun evine gelen bi kocan var asik oldugunu nasil anlarsin benim esim gec gelsede benimle ilgilenir vurur kafayi yatmaz sohbet eder anlatir beni dinler sevgi sozleri soyler sakalasiriz iste oldugu zamanlarda her bos buldugu firsatta arar konusuruz mesajlasiriz sehir disinda oldugu zamanda boyleyiz.
Benim eşim de günde 11 12 saat çalışır ama Aralık ayında 15 saat. Dosya devretme için Aralık tam bir kabus. Yemeği yer koltukta sızar gelince de. Zaten tam bir işkolik.. bir de 2buçuk aylık bebeğimiz var. Çocuğu heralde kendime yaptım. Onu bile ayaküstü sevip hemen uyuyakalıyor. Yok mudur çaresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?