Kocası eve geç gelenler..

Biz de ev arkadaşı olduk.
Hafta içi iki gün sabah geliyor yatağa giriyor ben çıkıyorum evden.
Ben gelince uyanıyor 1 buçuk saat sonra tekrar işe gidiyor.
3. gün sözde izinli tüm gün uyuyor gece çalıştığı için.
Uyanınca da yorgun, pili bitmiş kumanda gibi.
Konuşacak hali bile yok gibi.
Cidden sorun, zaten sinir olmak için çok sebebim var paylaşım olmayınca
soğukluk duyuyor insan.

Eşinin sana aşık olduğunu nereden anlarsın?

Tahammülü yüksektir,eksiklerini görmez, yorulmanı istemez.
Yorgunluğunu , yoğunluğunu bahane ederek seni olur olmaz kırmıyordur.
İlgisini göstermek için en azından çabalıyordur.
Bencillik etmez seni de düşünür
Ne bileyim öyle anlaşılır sanırım

Benim esimde yeni ise basladiginda cook gec geliyordu . Hastane yeni kuruldugu icin duzene oturtmaya calisiyorlardi. 2 3 ay surdu bu yogunluk sukur suan benden once eve geliyor :))

İşkolik de ondan
Maddi yönden sıkıntıda mısınız? Hangi adam ihtiyacı yoksa üç işte çalışır bilemedim. Yetmiyordur mecbur çalışıyordur onu anlarım, kimse de laf edemez bu duruma. Bebek de var belki masraflar falan ne bileyim.
Siz abartıyorsunuz belki de.

Eşim çok bencil bir insandır hep "ben" der

Maddi sıkıntısı yok ama bir işdede çalışırsa geçimimiz biraz zor olur şimdi çok daha rahat bide işini büyüttü baya borcada girdi artık hiç gelmiyor eve işde iş. Ben para değil seni istiyorum diyorum olmaz diyo. Çalışmama da izin vermiyo.

tatlim bende bununla ilgili hatta yeni bir konu actim. benim evliligim de evlilik gibi degil sanki ailemden ayri bir eve cikmisim sevgilim ara sira bana kalmaya geliyor gibi... aylarca birlikte yemek yemedigimiz oluyor ne haftaici ne haftasonu. gece kacta gelecegi belli degil 3 4 bazen hic gelmiyor hatta donem donem evden bir cikiyor ertesi gun aksam uzeri donuyor ve 2 3 saat uyuyup dus alip geri gidiyor ve gunde 8 saatte calissa 20 saatte calissa aldigi para degismiyor. bende kocami hic gormuyorum bazen ayni evde 3 4 gun birbirimizi gormedigimiz oluyor cok zor ne yazikki ama yalniz degilsin emin ol. bence en azindan esine sarilip uyumaya zamanin varsa kendini sansli say ben onu bile bulamiyorum...

Benimkide sabah on gibi bi gider akşam Allah ne verdiyse 9-10-11-12 yemek yer çay haberler uyku sabahtan ben yorgun olduğum için dokunmaz bana kendi kalkar biseyler yer gider. Beş aylık kizimizi görmediği günler olmuştur. Ama hayat bu naparsin çalışmak zorunda. Ama yinede üzülüyor insan. Başkalarına bakıyor kocası yedide evde .onların yatma saatinde daha bizimki ortda yok.

benim durumda aynıydı sizinkiyle sabah 7 gece2 de geliyodu is degistirdi sbh ögl aksm yanımda çok mutluyvm dualarım kabul oldu sizinkilerde duzelir isallah

Bende de se nin gibiyim canım benimkide o saatlerde evde ve bizim sorun buyudu kocam koltukta uyuuuur kalır yanımda bile yatmaz defalarca cagiririm kalkmaz ben yanına ya tarım rahat edemez şimdi ayrı yatıyoruz.... Bi sabah kahvalti da görüyorum anca... Kafayı yemis durumdayim kocam beni istemiyor diyorum... Neyse konu nü karıştırmayalım ne desem bilemedi üzüldüm doğrusu ama bak en azından senin huzurun var ona da şükür neleri var bu hayatta:)

Eve
Çok haklisiniz

insan oglu doyumsuzdur arkadasimdir benim esim pazarlamaci haftada uc dort gun sehir disinda oluyo ve islerini buyuttu magza acti ve 10 da kapatiyo geliyo sukret haline gecte olsa hergun evine gelen bi kocan var asik oldugunu nasil anlarsin benim esim gec gelsede benimle ilgilenir vurur kafayi yatmaz sohbet eder anlatir beni dinler sevgi sozleri soyler sakalasiriz iste oldugu zamanlarda her bos buldugu firsatta arar konusuruz mesajlasiriz sehir disinda oldugu zamanda boyleyiz.

Huzur çokkk ayrı bir konu bacım oda bizim evde bazen var bazen yok bende çok problemler yaşadım laç kez boşanmanın eşiğinden döndüm allah daha büyük dertler vermesin

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Benim eşim de günde 11 12 saat çalışır ama Aralık ayında 15 saat. Dosya devretme için Aralık tam bir kabus. Yemeği yer koltukta sızar gelince de. Zaten tam bir işkolik.. bir de 2buçuk aylık bebeğimiz var. Çocuğu heralde kendime yaptım. Onu bile ayaküstü sevip hemen uyuyakalıyor. Yok mudur çaresi?

yok anacim çekeceğiz böyle artık.bizimde kaderimizde bu varmis

Kocasinin saat kacta gelecegi tam belli olmayanlar ne yapsin. Tatil diye bir kavrami olmayanlar. Operasyona goreve gidince başına bir sey gelecek korkusuyla ne zaman gelecegini bilmeyenler telefonu acilmayinca azap gibi bekleyenler ne yapsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…