- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Valla ben gayet memnunum
Sabah 7:30- 8:00'de çıkıyo çocuklar uyanıyo bizi kapıda görüyo öpüyo işe gidiyo işten çıkışı belli olmuyo ama 6'da da çıksa 8'de de çıksa arkadaşlarıyla buluşur gece 12/ 1'gibi eve gelir biz uyuyo oluruz bazen 11'de de geldiği olur ama ben şahsen saat 10-11 de gelmesini uygun buluyorum memnuniyetle karşılıyorum. Tek sorun çocukların babasız büyümesi pazar günleri görüyorlar sadece tabi
Kusura bakma beceremedim biraz önce alıntı yapmayı .Çok merak ettim, yanlış anlama ama gerçekten memnun musun bu durumdan?Valla ben gayet memnunum
Sabah 7:30- 8:00'de çıkıyo çocuklar uyanıyo bizi kapıda görüyo öpüyo işe gidiyo işten çıkışı belli olmuyo ama 6'da da çıksa 8'de de çıksa arkadaşlarıyla buluşur gece 12/ 1'gibi eve gelir biz uyuyo oluruz bazen 11'de de geldiği olur ama ben şahsen saat 10-11 de gelmesini uygun buluyorum memnuniyetle karşılıyorum. Tek sorun çocukların babasız büyümesi pazar günleri görüyorlar sadece tabi piknik kamp veya balığa gitmediyseçok şükür aman çalışsın da
EminimIste oldugundan emin misiniz?
Evet gerçekten memnunum.Kusura bakma beceremedim biraz önce alıntı yapmayı .Çok merak ettim, yanlış anlama ama gerçekten memnun musun bu durumdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?