Kocası eve geç gelenler..

işi büyüttü vs dediğinize göre iş kendi işi 3 ayrı işte çalışmıyor

belki işin 3 şubesi vardır

her neyse

işin birini siz yapın onun da eve zamanı kalsın

izin vermiyor diyorsunuz da

zaten sizi görmüyor bile böyle evlilik mi olur

bir de geçen sene hamileydim demişsiniz eğer çocuğunuz varsa onu da hiç görmüyor demektir

benimki 5 yaşında 9 da yatıyor bebek baba ile nasıl zaman geçirecek ki

Benim esimde sabah çıkıyor gece geliyor. Kendi işimiz ondan ama alıştım artık .Eşim ama hep ilgi gösterir. Artık uykuyla pek işimiz yok gece flim izler beraber vakit geciririz.

Yorumları okumadan yazıyorum. Eşim vardiyalı çalışıyor 1 hafta gece 1 hafta gündüz. Gece çalıştığında hiç görmüyorum sabah 5 de geliyor ogleden sonra uyanıp duş alıp tekrar gidiyor. 1 saat bile görmüyorum ama alıştım artık. Şu an çalışmadığım halde böyle. Çalıştığım zamanlarda o 1 saat bile yoktu :)

Aslinda kizlar sizin icin degil de cocuklar icin biraz kotu bir durum. Anne kadar babanin da cocuklara verecegi seyler var. Beraber zaman gecirmeleri gerekir. Ama ne yapabilirsiniz. Cok sukur demek lazim parasiz da olmuyo. Allah saglik versin her seyden once. ..

Ekstra rahatlik ve iskoliklik bahanesiyle eşini çocuğunu hiç gormeden hayat sürmeyi tercih eden bir adamın sevgisinden emin olmazdım ki beklentiniz de yok yaninizda olmasından başka. Zorunda olmak başka acgozluluk başka. İşini eşine ve çocuğuna tercih eden bir adamdan fazlasını görmedim ben konunuza. .

Yazları en erken geldiği saat 9,30 falandır genelde 10-11 gibi gelir fakat kışın havalar da soğuk olduğu için ve erken akşam olduğu için daha erken geliyor 7-8 gibi.
Eşinizin işinde yaz kış farketmiyor mu?
Ben bilirim bu durumu benimkinin kendi işi olduğu için izin durumu diye bir şey de yok.
Yazları yeri gelir hafta sonları bile çalışır.
Gündüz saatlerinde kocamla beraber evde oturmak yada dışarı çıkmak mucize gibidir çünkü oldukça azdır.
Gerçekten zor oluyor.
Ha bizde öğle yemeği durumu falan zaten yok asla olmadı.

Valla ben gayet memnunum
Sabah 7:30- 8:00'de çıkıyo çocuklar uyanıyo bizi kapıda görüyo öpüyo işe gidiyo işten çıkışı belli olmuyo ama 6'da da çıksa 8'de de çıksa arkadaşlarıyla buluşur gece 12/ 1'gibi eve gelir biz uyuyo oluruz bazen 11'de de geldiği olur ama ben şahsen saat 10-11 de gelmesini uygun buluyorum memnuniyetle karşılıyorum. Tek sorun çocukların babasız büyümesi pazar günleri görüyorlar sadece tabi piknik kamp veya balığa gitmediyse çok şükür aman çalışsın da

Kusura bakma beceremedim biraz önce alıntı yapmayı .Çok merak ettim, yanlış anlama ama gerçekten memnun musun bu durumdan?

aynı dertten muzdaripim
benimki 9-11 bazen daha da erken geliyor ama
o gelene kadar bende bişey yapacak şevk kalmıyor

Haklisiniz.esim en gec 7 gibi evde olur en erken 17.30
Haftada bi gun halisaha maci olur.eve gelir 9 gibi cikar.gece 12 de gelir.onda bile sikiliyorum.tabi tepki gostermiyorum bir eglencesi o sonucta.

Esiniz 3 iste calisiyormus.maddi sebeplerdense eger siz bir ise girin.durumun ciddiyetini anlatin.oda tek iste calissa gecinseniz.baska cozumu yok gibi

Benden daha kötü durumda olanlar varmış meğerse,benim eşimde haftanın 7 günü çalışıyor,tabiki daha iyi geçinmemiz için çünkü benim çalışmam çok zor hafta içi 19-30 da evde olur genelde,cumartesi geç gelir işi bitince kuzeni,abisi vs kahve içmeye giderler,pazar günüde işi var genelde erken gelir yine 19-00 gibi,yeterince vaktimiz oluyor vakit uzarsa B.k çıkıyor çünkü,cuma günü resmi tatildi tüm gün evdeydi kaçacak yer aradım töbe töbe

Ben ve 2 çocuğum kocamla görüşmüyoruz Allahtan çocuk yapmışız
Önceden Can'ım sıkılırdı ama şimdi hiç önemsemiyorum işi o yapacak bişeyim yok o geldiğinde genelde uyuyor oluyorum Nezaman geldiğinden haberim olmaz sabahta evden hep beraber çıkarız o arada herkes birbirini görür konuşur sever falan
Alışırsın sende

İyi akşamlar kizlar. Yine sizin eşiniz iş den dolayı geç geliyor. Benim eşim arkadaşları ile vakit geçirir hep. Çok kızıyorum tartışıyoruz ama yine de vazgeçmiyor :-(

Kusura bakma beceremedim biraz önce alıntı yapmayı .Çok merak ettim, yanlış anlama ama gerçekten memnun musun bu durumdan?
Evet gerçekten memnunum.
Şöyleki 10 senedir yeterince gördük birbirimizi cicim ayları bitti ee iki çocuk var bütün gün haşatım çıkıyo onlarla zaten bide o gelcek Tv'nin karşısında yatacak çocuklara ses yapmasın filan diye kızacak beni de onlarla çocuk odasına yolluycak veya çay çerez bilmem ne aman efendim çalışsın gecelere kadar eve geç gelsin noolur. bize versin paramızı yeter. Ben gayet memnunum gocunmuyorum da. İlişkimiz de gayet yolunda birbirimizi gerçekten çok seviyoruz az ve öz ama içten

(Delimiyim neyim )

Benim kocamda heeep evde hep basimda :) tatil gunlerinde hep evde. Aksam 6da eve gelir gece 10-11 yatar uyur, 1 haftada gececalisir sabah 6 bucuk evde yatar uyur 2-3 bazen 4e kadar 9da ise gider hep evde. Bazen bi gitte soluklanalim derim hiicc derdi bitmez cay yemek su osu busu susu :) herkez sahip olamadığını istermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…