Korktugu için değil tabi asla Korkmaz sadece yanında olmamı isterOnlara bağlı yasıyoruz resmen Ama eşimde ben yokken uyuyamaz bazen anneme giderim o gecedeyken sabah 5 te çıkarım annemden onun gelme saatine yetişeyim die bazen uyanamayıp gelemiyorum sabah gelince oda uyuyamıyo ben gelene kdr
Maç olsa bile izin iptal oluyo saçma sapan şeyler zatenZamanla alisiliyor benimkinin saatleri hiç belli değil. Bi olay olur izinler kapanır çıkış verilmez artık ne zaman gelirse. Ilk zamanlar çok korktum ama 7 yıl oldu alıştım. Bide calisirken artı zor oluyodu uykusuzluk ve iş
Bu alışmış halin miBenim eşim de gece çalışıyor . 12 saat yok evde .... İlk zamanlar çok zorlanıyordum.. Ama insan alışıyor zamanla .. Bende alıştım ama bu benden uyku düzenimi aldı .. geceleri uyuamıyorum.. elimde biber gazi aptal aptal dolaşıyorum evin içinde .. ama.evin güvenliyse korkma
Eşim güvenlik görevlisi 15 gün gündüz 15 gün gece çalışıyor... ilk evlendigimde bur annemde bir kv kalıyordum baktım olacak gibi değil evde kalmaya karar verdim sabah ezanına kadar gözlerim açık kalırdı koridorun ışığı yanık abajurun ışığı da öyle kalırdı bazen tvyi açık bırakır oturma odasında uyurdum .. yavaş yavaş alıştım birde kendimi korkutmadım hirsiz girerse birşey olursa doğa üstü varlıklar korkutur gece tek olunca en azından ben ondan uyuyamazdım korkuyorum onlar korksun benden diyip uyumaya çalışırdım yapabilirsin sende inanıyorum sanaSelam arkadaşlar eşleri gece çalışanlar varmı nasıl uyuyorsunuz ben cok zorlanıyorum alışamadım bi türlü sis neler yapıosnz
Selam arkadaşlar eşleri gece çalışanlar varmı nasıl uyuyorsunuz ben cok zorlanıyorum alışamadım bi türlü sis neler yapıosnz
Valla henüz hamileyken uyudunuz uyudunuz bebek olunca cok ararsınız bugünleri:)Selam arkadaşlar eşleri gece çalışanlar varmı nasıl uyuyorsunuz ben cok zorlanıyorum alışamadım bi türlü sis neler yapıosnz
Allah sağ salim kavustursun canımBende bebeğim doğunca bütün sorunlarımın biteceğini düşünüyorum koynumda uyuycak hiç bişeyi dert etmem son 18 hafta
İlerde yapacağıma inanıyorumEşim güvenlik görevlisi 15 gün gündüz 15 gün gece çalışıyor... ilk evlendigimde bur annemde bir kv kalıyordum baktım olacak gibi değil evde kalmaya karar verdim sabah ezanına kadar gözlerim açık kalırdı koridorun ışığı yanık abajurun ışığı da öyle kalırdı bazen tvyi açık bırakır oturma odasında uyurdum .. yavaş yavaş alıştım birde kendimi korkutmadım hirsiz girerse birşey olursa doğa üstü varlıklar korkutur gece tek olunca en azından ben ondan uyuyamazdım korkuyorum onlar korksun benden diyip uyumaya çalışırdım yapabilirsin sende inanıyorum sana
benim kendime cok vaktim kalıyor zaten bide çocukların varmış ne güzel sen kafa dinlemeye ihtiyacın olur tabi işte bende çocuğum olduktan snra yorgunluktan uyuycamEşim gece calismaya başladığı ilk zaman ben yokken nasil geceleri yatacaksin dedi.
Bende çapraz yatarim ohh kocamn yatak demistim
Teşekkür ederim darısı olmayanların basınaAllah sağ salim kavustursun canım
Bende ilk zamanlar gidiyordum haklısın cok yorucu benim bide yer yadırgama huyum var evimin haricinde hiç bi yerde rahat edemiyorum annemler hariç Ailemle aramda 60 km var onu geç iğrenç trafik oluyo ama ben gitmek için gece 1 olmasını bekliyodum sabahta 5 te cıkıyodum yollar boşken tabi yine yorucu şimdi hamile olduğum için eşim araba kullanmama izin vermiyor yanlız markete bile yollamıyo o yüzden geceleride mecbur evdeyimBir ara eşim vardiyalı çalışıyordu yeni evliydik ilk başlarda yalnız kalamıyorum diye ya ben bir yerlere gidiyordum yada birileri bana geliyordu sonra çok yorucu hale gelmeye başlayınca evimde yalnız kalmaya başladım. Eşim yokken halletmem gereken işlerimi hallediyordum. Kendimi oyalamak adına
Öyle daha rahat ya doğumunuz yakın değilse oturun evinizde baktınız korkuyorsunuz bir şeylerle uğraşın mesela ütünüzü o akşam yapın yada börek yapın çamaşır katlayın dikkatiniz dağılırsa kurup korkmazsınız da hemde rahat edersiniz evinizdeBende ilk zamanlar gidiyordum haklısın cok yorucu benim bide yer yadırgama huyum var evimin haricinde hiç bi yerde rahat edemiyorum annemler hariç Ailemle aramda 60 km var onu geç iğrenç trafik oluyo ama ben gitmek için gece 1 olmasını bekliyodum sabahta 5 te cıkıyodum yollar boşken tabi yine yorucu şimdi hamile olduğum için eşim araba kullanmama izin vermiyor yanlız markete bile yollamıyo o yüzden geceleride mecbur evdeyim
Zaten ben gündüz temizlik yapmam gece yaparım vakit geçsin die Doğuma daha var ekim 14Öyle daha rahat ya doğumunuz yakın değilse oturun evinizde baktınız korkuyorsunuz bir şeylerle uğraşın mesela ütünüzü o akşam yapın yada börek yapın çamaşır katlayın dikkatiniz dağılırsa kurup korkmazsınız da hemde rahat edersiniz evinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?