Kocası gece çalışanlar

Korktugu için değil tabi asla Korkmaz sadece yanında olmamı ister

Zamanla alisiliyor benimkinin saatleri hiç belli değil. Bi olay olur izinler kapanır çıkış verilmez artık ne zaman gelirse. Ilk zamanlar çok korktum ama 7 yıl oldu alıştım. Bide calisirken artı zor oluyodu uykusuzluk ve iş

Benim eşim de gece çalışıyor . 12 saat yok evde .... İlk zamanlar çok zorlanıyordum.. Ama insan alışıyor zamanla .. Bende alıştım ama bu benden uyku düzenimi aldı .. geceleri uyuamıyorum.. elimde biber gazi aptal aptal dolaşıyorum evin içinde .. ama.evin güvenliyse korkma

Maç olsa bile izin iptal oluyo saçma sapan şeyler zaten

Bu alışmış halin mi

Benim esimin vardiyesi hep degisir. Bi sabahci bi öglenci bi gececi. 12 saat calisiyor bide. Ilk basta cok zorlandim. Koskoca evde yalniz korkuyodum. Babamin evindeyken yalniz kalmazdim hic cünkü. Ama esim isteyken yaziyorum veya ariyorum konusuyoruz bazen. O yönden rahat telefonu kullanabiliyor istedigi gibi isi olmadigi sürece.
Ilk zamanlar yatak odasinda yatamazdim esim yokken. Oturma odasinda yatar bide kücük isik acik birakirdim.
Ama sonra alistim. Helede cocuk olduktan sonra simdi öyle bi uyuyorum ki. Yorgunluktan yaraga zor düsüyorum. O zamanda Esim varmis yokmus hiiiiccc umrumda degil. Vurup kafayi yatiyom asaya :)

Selam arkadaşlar eşleri gece çalışanlar varmı nasıl uyuyorsunuz ben cok zorlanıyorum alışamadım bi türlü sis neler yapıosnz
Eşim güvenlik görevlisi 15 gün gündüz 15 gün gece çalışıyor... ilk evlendigimde bur annemde bir kv kalıyordum baktım olacak gibi değil evde kalmaya karar verdim sabah ezanına kadar gözlerim açık kalırdı koridorun ışığı yanık abajurun ışığı da öyle kalırdı bazen tvyi açık bırakır oturma odasında uyurdum .. yavaş yavaş alıştım birde kendimi korkutmadım hirsiz girerse birşey olursa doğa üstü varlıklar korkutur gece tek olunca en azından ben ondan uyuyamazdım korkuyorum onlar korksun benden diyip uyumaya çalışırdım yapabilirsin sende inanıyorum sana

Selam arkadaşlar eşleri gece çalışanlar varmı nasıl uyuyorsunuz ben cok zorlanıyorum alışamadım bi türlü sis neler yapıosnz

Bir ara eşim vardiyalı çalışıyordu yeni evliydik ilk başlarda yalnız kalamıyorum diye ya ben bir yerlere gidiyordum yada birileri bana geliyordu sonra çok yorucu hale gelmeye başlayınca evimde yalnız kalmaya başladım. Eşim yokken halletmem gereken işlerimi hallediyordum. Kendimi oyalamak adına

Valla henüz hamileyken uyudunuz uyudunuz bebek olunca cok ararsınız bugünleri:)

Eşim başka odadayken bile ışığı söndürüp yalnız uyuyamam

Fazla takılmayın bence. Allah korusun hayatınızda her zaman birileri olmayabilir dünyanın binbir türlü hali var. Geçmişte çoğunlukla yalnız yaşadım, karanlıktan korkarım ışık sorununu çözün, eşiniz imkan varsa işteyken size sms atsın, bir de kapınıza ekstra kilitler falan taktırın. Alışırsınız kendinizi korkuya şartlarsanız asla yenemezsiniz.

Babam da ben küçükken hep gece çalıştığı için normal geliyor belki bilmiyorum ama iyi şeylere odaklanın. İşsiz olsaydı ne yapacaktınız bunları düşünüp olumlu sinyaller yollayın beyninize.

Bence cok ta kötü bir durum değil
Esim yokken cocuklari uyutuyorum kendime bi kahve yapıyorum kitap okuyorum, bazen mısır patlatip film izliyorum. oh mis insanin kendine vakit ayirmaya bazen ihtiyaci oluyor.

Eşim gece calismaya başladığı ilk zaman ben yokken nasil geceleri yatacaksin dedi.
Bende çapraz yatarim ohh kocamn yatak demistim

İlerde yapacağıma inanıyorum

Eşim gece calismaya başladığı ilk zaman ben yokken nasil geceleri yatacaksin dedi.
Bende çapraz yatarim ohh kocamn yatak demistim
benim kendime cok vaktim kalıyor zaten bide çocukların varmış ne güzel sen kafa dinlemeye ihtiyacın olur tabi işte bende çocuğum olduktan snra yorgunluktan uyuycam

Bende ilk zamanlar gidiyordum haklısın cok yorucu benim bide yer yadırgama huyum var evimin haricinde hiç bi yerde rahat edemiyorum annemler hariç Ailemle aramda 60 km var onu geç iğrenç trafik oluyo ama ben gitmek için gece 1 olmasını bekliyodum sabahta 5 te cıkıyodum yollar boşken tabi yine yorucu şimdi hamile olduğum için eşim araba kullanmama izin vermiyor yanlız markete bile yollamıyo o yüzden geceleride mecbur evdeyim

Öyle daha rahat ya doğumunuz yakın değilse oturun evinizde baktınız korkuyorsunuz bir şeylerle uğraşın mesela ütünüzü o akşam yapın yada börek yapın çamaşır katlayın dikkatiniz dağılırsa kurup korkmazsınız da hemde rahat edersiniz evinizde

Zaten ben gündüz temizlik yapmam gece yaparım vakit geçsin die Doğuma daha var ekim 14

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…