Kocası LoL oynayan varmi

Ozaman sizde saldırmak yerine acaba niye izin vermiyor sorusunu sorsaydiniz altında yatan sebebi bilirdiniz merak etmeyin tek başıma deil ama istediğim zaman eşimle çıkıyoruz

Gordugum en iyi laf dolandiranlardan birisiniz tebrikler.

Bilmedigim sehirdeyim, esim tek cikmama izin vermiyor ve sosyal hayatimiz bitti yazan sizsiniz. Farkli gorusler gelince yeni yerler kesfetmeyi seven biri oldunuz, esiniz ne zaman isteseniz disari cikan biri oldu, derdiniz sosyal hayatinizin bitmesi degil eşinizin bel agrisi oldu ne hikmetse
Öve öve bir haaal oldunuz.

Sizde bir iki el onunla oynamayi deneyin. Ortak ilgi edinmis olursunuz,belki sizde seversiniz. Bu bir anlasma seklindede olabilir siz onunla bir iki el atip daha sonra birlikte disarida gezme anlasmasi gibi..

Bizde esimle oyun oynariz,ozellikle de lol ama sosyal hayatimizdan kopmayiz..

Ben de 4 yıldır falan oynuyorum.eşim de oynuyor. Online bir oyun.baska insanlarla oynuyrsunuz. Oyın basladıgında rahat 30 dk suruyor.. Yanı ben de oynarken kapı calsa acamam Bazen cok oynayıp ara verelım sohbet edemıyoruz diyoruz. Bu arada oyunun sohbet kısmı var. Yanı oyuna girdiğinde sende eklı olan arkadaşlarınla konusabılıyorsun. Oyunu oynayan kızlar da var benım gibi.. Öyle aklınızda olsun diye soyluyorum. Ekli olan arkadaş listwsinde kız da olabılır eşinizin. Kullandıgı nickten kız erkek oldugunu belkı anlayamazsınız. Muhtemelen hepsı erkektir.yine de bilmenizde fayda var.

Kötü kalpli olan sensin hakkımda ne düşünüyosan rabbim sana iki katını versin ben kimsenin bosanmasini istemedim birincisi evet kocama koleyim ve mutluyum tek sıkıntımız yıllardan alisageken bilgisayar bağımlılığı bunu sizler gibi cahiller sevgisizlige vermiş ama biz ona bağımlılık diyoruz

Okadar çok art niyetli varki bağımlılığın ne olduğunu anlamayip kocan seni sevmiyor diyorlar ya bu kadar olur tşk ederim buarada

Denemeye başladım karar verdim evlilik bence eşinizin mutlu olduğu şeyi paylaşmaktır madem oynarken stres atıp mutlu oluyor bende deniycem

Vuuu çok mutlu oldum çünkü gerçekten gzuel cevap veren bir tek o oyunun ne olduğunu bilenler gerisi saçma saçma yorumlar atmis

Yanlış okumuş ve yanlış anlamışsın ben bana verilen kaba cevaplara aynı nitelikte cevap vermişim kimsenin mutsuz olmasını dilemedim ikincisi okadar kötüsü ki nereden vuracağını bilmeyip tecavüze uğrayanlarin hakettigine taraf tutmusum daha önce takip edildigim kaokaca ugradigim için esimde bunu bildiğinden tek başına dışarı cikmama asla izin vermez demişim kötü olan sizlersiniz ki anlamadan direk sözlü saldırıya geciyorsunuz

10 yıllık iliskimi saygı ve sevgi cercevesinde ilertmemizin tek kaynağı eşimden habersiz asla bi yere gitmemem sözünü asla ikiletmemem saygısızlık etmemek.ve kocamı tabiki evin reisi olarak görmem 10yilda ne sevgimizde ne saygimizda çok şükür gram ekksilmedi.ve tabiki bu karşılıklı bence sizler burda saldırmak yerine bosanmalarin neden arttığını araştırın

Annem cahil deil senden büyük cahil diyerek saygısızlık etmişsin.ikincisi yazımı anlamadan dinlemeden okumadan yorum yapmışsın ben eşimden habersiz asla bi yere gitmem oda bana karşı öyle saygimizda sevgimizde çok şükür karşılıklı 10yildir gram eksilmedi sizler esinden habersiz bi yerlere gitmeyi neden kölelik olarak algılıyorsunuz bilmiyorum ama bu benimle eşimin doğrusu ve bilirsiniz ki herkesin doğruları farklı bidaha okuyun derim bilgisayar oyunu bağımlılık hele ki uzun yıllardır oynanıyorsa bırakması Zor bunu anlamayip direk yok snei sevmiyor yok sorumsuz gibi laflar etmek tabiki tanımadığınız hayatlarını bilmediğiniz insanlar hakkında yorum yapmak kolay önce bı anlayın konusmak için yorum yapmayin

Eee bence gayet normal anormal olan ne

Resmen şov yaptin burada keyifle izledim. Kimse sana eşine haber vermeden kafana gore git demiyor, demedi. Habersiz gitmem diyip duruyorsun, sanki haber verince gidebiliyorsun. :) "Sen izin istiyorsun ve disari cikmana dahi izin verilmiyor tek basina"
Disari cikmaya izin almakla haber vermek ayni sey degil.

"eşim olmadan çıkıpta tek başıma gezmek istemiyorum artık ama sizler gezin rahat rahat nolucakki haberlerde hergun izliyoruz yani ben izliyor ve görüyorum kadının biri tecavüze uğradı falan yerde hee tek başına deildi o birilerinin yanında oldu dimi"
tırnak işareti içindeki yer sizin cümleleriniz. Ben okuduğumu gayet net anlayabiliyorum. Tabi sizin de yazdığınız gayet acik, anlama yetim yeterli olmasa dahi burada yazdığınızi anlardım emin olun.
insanlara verdiğiniz cevaplar öfke dolu, bence alttan alta sizi asıl öfkelendiren şeyi biliyorsunuz ama yüzleşmekten kaçıyorsunuz. Çünkü gördüğünüz,bildiğiniz,ogrendiginiz şeyleri sorgulamak, yanlışlığı farkedip değiştirmeye çalışmak kolay değil. İnsanlar değişime direnç gösterir çünkü değişim bilinmezdir.
ofkenizi burada, size; ama sert konuşarak ama nasihat ederek ama örnek vererek farkındalık kazandırmaya çalışan insanlara yönelterek, gerçeklerden kaçabileceginizi sanıyorsaniz bu çok uzun süre mümkün olamayacak.

Habersiz değil, izinsiz yazacaktın..

Ayrıca daha yaşadığın evliliği bile tanımlayamıyorsun sen.
Sizin aranızdaki şey saygı değil. Senin açından kocaya itaat, onun açısından kafasına göre takılmak..

Saygının S si yok, ama neyse sen kendi halinden memnunsun sonuçta. Aman iyi dinle he. Mazallah ters gitme sakın..

2 gündür de eşinden şikayet edip doğru yönde yorumlar yapanlara carlayan üyeler türedi. Dert yoksa bize ne?

Yazdıkların hiç de öyle demiyor ama.Kimin kötü kalpli olduğu apaçık ortada.

Senin gibi kültürlü olacaksak ben cahiller tarafında kalmaya razıyım.Kocanınki bilgisayar bağımlılığı seninki de koca bağımlılığı.İki bağımlı olarak mutluluklar size.

Saygının anlamını bilmiyorsunuz sanırım. Eşiniz kendi beyninizi ve kendi ayaklarınızı kullanarak dışarı çıkmanıza izin vermiyor, sizi komutla yönetiyor ama saygı var zannediyorsunuz.

Boşanmaların artma sebebi kadınların eşlerinin sözünü dinlememesi, "izinsiz" hareket etmesi yani öyle mi?
Kadınlar artık höt denilince susup oturmuyorlar.
Mesela benim gibi kadınlar bir anlık hata sonucu eşiniz gibi biriyle evlenirse "ben bunu mu çekeceğim" deyip ayrılıyor.
Sorun kadınlar değil yani yanlış adamla yapılan evlilikler.
Doğru adamla evlenildiğinde kölelik hayatı yaşamadan da mutlu olunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…