- 30 Nisan 2016
- 11
- 7
- 16
- Konu Sahibi artvinli0808
-
eşim kendi isteklerini yaptırıp veya da işini görüp sürekli uyuyor. benim ihtiyacım varmı ne hissediyorum hiç umrunda değil. zaten ilişkiye girdiğinde kısa sürüyor.. merak ediyorum arkadaşlar eşleriniz oral sex yapıyormu veya baska yollarla tatmin ediyormu sizleri . gercekten artık sinir olmaya basladım. (ilişki uzun sürse belki orala ihtiyaç duyulmaz ama malesef) tek bildiği şey erkekler 1 adım önde olmalı..
Ya sen oyunu ver ne olcek?Anket sonucuna göre ne yapacaksın?
Sende ona oral yapma :)
Kocasına gösterecek belki bak bu kadar adam bu işi yapıyor sen yapmıyorsun diyeAnket sonucuna göre ne yapacaksın?
Verdim zatiYa sen oyunu ver ne olcek?
Vardır bildiği arkadaşın...
eşim kendi isteklerini yaptırıp veya da işini görüp sürekli uyuyor. benim ihtiyacım varmı ne hissediyorum hiç umrunda değil. zaten ilişkiye girdiğinde kısa sürüyor.. merak ediyorum arkadaşlar eşleriniz oral sex yapıyormu veya baska yollarla tatmin ediyormu sizleri . gercekten artık sinir olmaya basladım. (ilişki uzun sürse belki orala ihtiyaç duyulmaz ama malesef) tek bildiği şey erkekler 1 adım önde olmalı..
Ben de vericem de benim şıkkım yok.Verdim zati
Ben de pro olacam ya, benim konu cinselliğe taşındı en son yoruma cevap veremedimBen de vericem de benim şıkkım yok.
7/24 oral istiyoruz!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?